PTT 1. LİG 34. HAFTA | Samsunsporumuz - Adanademirspor

Başlatan King1965, 05 May 2013, 19:03:07

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

binikalamadım

yirmiuc

yenileceksek de adam gibi yenilelim. maci satmisiz gibi bir imaj yaratilmasin..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Lusage

55_OrHaN_55

MeL_55

Bal gibi oynayan takimi neden Fatihi cikarip kesiyorsun?
Resmen maci satti besim hoca. Serkan 90 dk top kaybetti.. Mehmeti koy Serkanin yerine.
Fatihi cikardiysan Robertsi koy.
Furkani oynatcaksan bastan oynat. Rezil degisiklikler yapma.
Gencler müthis oynadi ama besim kesti önlerini.. Kazanmamiz gereken macti bence.
Gecen hafta yenmeseydik verdirdi maci böyle adana demirspor degil mi besim..

Resmen komiksin Hadi kendi yoluna!

kalptenþimþek

Desiqner

Gençler çok iyi.
Tribün hiç olmadığı kadar fos.Deplasman tribününü dinlemekten utandım tv karşısında...

Gorkem

gençlerimizi görmek adına iyi bir maçtı rekoruda kırdık

alperen

Sol Açık

Kemal Bayraktar harika oynadı. Dikine çok iyi oynuyor, pasları da hem düzgün, hem zekice. Sezon boyunca Mustafa'ya neden mahkum kaldık, açıkçası üzüldüm.
Mehmet Yılmaz'ı ilk kez seyretme şansı buldum ve beğendim, çok yetenekli. Serkan Çalık'tan fazlası var, eksiği yok.
Ercan Yazıcı bence çok iyi değildi, ama sol bek oynamasına veriyorum.
Doğan Erdoğan ve Halil İbrahim Pekşen'in çok iyi günlerinde olmadıklarını düşünsem de bu kadroda bulunabilecek oyuncular.
Bunlara Canberk Aydın'ı da ekleyelim.
Bizden yetişmemiş olsa da sözleşmesi süren Atilla Özmen'in de fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum, ayrıca yaşı da henüz 25.

Bu ligde oynayabilecek 6+1 genç oyuncumuz var, bunu gördük. Bunların çevresini tecrübeli oyuncularla donatırsak, çok başarılı olabiliriz. Ama kesin olan, elimizdeki oyuncuların hemen hemen tamamının sözleşmesinin bitmekte olduğunu düşünürsek, savunma+ortasaha+forvete en az ikişer kaliteli oyuncu gerek (başka da lazım ama 6 garanti oyuncu kesin gerekli).

Ben geçen sene başından çok daha ümitliyim. Bu gençlere sahip çıkalım, bu sezonki Abdülkadir Özgen, Nikolay Dimitrov, Cemil Adıcan transferlerine benzer transferler yapalım, en önemlisi de düzgün bir hoca bulalım, seneye çok güzel bir takım seyrederiz...

red_white

Geçen sene tavan yapan tribünümüz bu sene eski günlerini çok aratıyor

Sol Açık

Alıntı yapılan: red_white - 12 May 2013, 17:41:16
Geçen sene tavan yapan tribünümüz bu sene eski günlerini çok aratıyor

Dışardan gözlem, ama bence tavan geçen sene değil, önceki seneydi.  ;)

Desiqner

Tribünün sesini bir kere duydum ondada "sorarım ıssız gecelerde trabzon nerde" geldi :))

cembaba

12 May 2013, 18:18:10 #119 Son düzenlenme: 12 May 2013, 23:55:52 CemBaba