PTT 1. LİG 33. HAFTA | Gaziantep B.Belediyespor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 28 April 2013, 16:34:20

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: yasemin 5516 - 01 May 2013, 02:02:19
zaten öyleydiki

Bu hafta 15.30'a alınmış demek istedim. Maç başlığını açtığımızda saati belli değildi. ;) Geçtiğimiz hafta ve öncesinde 14:00'da başladı tüm maçlar malum.

Özcan İNAN

Artık takımımız adına yorum yapamaz olduk bu kadarına pes...

ismail

göztepenin adsyi yenmesini beklemek çok da mantıklı değil..eğer onlar yener ve biz 3 puan çıkaramazsak son maça ads iddasız gelse bile çok ağır bir kumar oynarız.son haftaya göztepeye arayı açtırmadan girmek bence daha iyidir.

Elazığsporlu

Samsunpor,bu maçı mutlaka alır;bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.Bu takımın oyuncularının,hayati derecedeki öneme sahip bir maçta iddiasız bir Gaziantep B.Belediyespor'a puan kaptırması ihtimali bile bana çok saçma geliyor.Okumakta olduğum polis okulundaki Samsunlu arkadaşlarım da takımlarından ümidini kesmiş durumdalar ama ben Samsunpor'a onlardan fazla güveniyorum.Bu yıl ligde kalırsınız kalmasına da seneye işi baştan sıkı tutup layık olduğunuz Süper Lig'e dönün artık.Zira,bu takımın buralarda olması canımı çok sıkıyor.

teksas3455

Alıntı yapılan: Elazığsporlu - 01 May 2013, 12:35:22
Samsunpor,bu maçı mutlaka alır;bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.Bu takımın oyuncularının,hayati derecedeki öneme sahip bir maçta iddiasız bir Gaziantep B.Belediyespor'a puan kaptırması ihtimali bile bana çok saçma geliyor.Okumakta olduğum polis okulundaki Samsunlu arkadaşlarım da takımlarından ümidini kesmiş durumdalar ama ben Samsunpor'a onlardan fazla güveniyorum.Bu yıl ligde kalırsınız kalmasına da seneye işi baştan sıkı tutup layık olduğunuz Süper Lig'e dönün artık.Zira,bu takımın buralarda olması canımı çok sıkıyor.

Keşke biz de bu kadar emin olabilsek. Ah keşke keşke ....  :(  :(  :(  :(  :(  :(

80lerden

Ads berabere kalsa da umutları tükenir ama bizim kendi işimizi kendimiz halletmemiz lazım.
İlk 6daki takımlar bu saatten sonra sürpriz yapmaz.
Tavşanlı yenilmez biz yenersek ligde kalmamız garanti olur.
Her şeye rağmen hoca korkutuyor beni.

Shane_Falco

Hocaya rağmen deplasman karnemizin kötü olmasına rağmen alacağız bu maçı...

seyf55

yorum yazmaya tereddüt eder olduk bu futbolcular yüzünden

cevdetbaba

hem kartal hem de samsun küme düşerse (bir başka deyişle linyit paçayı kurtarırsa) besim durmuş bir sezonda iki takımı küme düşüren hoca olarak adını tarihe altın harflerle yazdıracak..

Stoper

furkan5534

maviay55

mimar55

İster yenin ister yenilin ben gene samsunsporluyum ama bu taraftarın kul hakkı sizin yakanızı hiçbir zaman bırakmaz futbolcular bunuda bilin size hakkını helal edecek adam yok benim tanıdığım haberiniz olsun

King1965

yok artık 1. sınıf hakem vov Cüneyt çakır inaşşallah taktir hakların bizden yana kullanılır