PTT 1. LİG 31. HAFTA | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 14 April 2013, 20:05:37

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Trabzon sezonun en iyi topunu oynayacak burda .. kalıbımı basarım..
tribünde emniyetin baskısı sahada bizimkilerin ruhsuzluğu tarafarı çileden çıkaracak..
Sıkıntılı maç..Kalbi olan strese dayanamayan bu maça gitmesin bence ;)

55ertan

33. Hafta  tki_x -  kartal_x
34. Hafta  goz_tepe -  tki_x

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 April 2013, 16:24:39
Trabzon sezonun en iyi topunu oynayacak burda .. kalıbımı basarım..
tribünde emniyetin baskısı sahada bizimkilerin ruhsuzluğu tarafarı çileden çıkaracak..
Sıkıntılı maç..Kalbi olan strese dayanamayan bu maça gitmesin bence ;)

kim bu eyyamcı?! var mı tanıyan??:suslen:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 21 April 2013, 16:26:37
kim bu eyyamcı?! var mı tanıyan??:suslen:

yanlış yazmışsınız sayın şimşek..
ben bildiğin takımın içine dinamit koyan hizipçinin tekiyim..
hemde tek başına ;)

heryerdesamsunlu

ligi 41 puanla bitiririz inşaALLAH içeride 6 puan dışarıda 1 puan

heryerdesamsunlu

maç satışları başladı ikili ilişkin iyiyse iyi yoksa kimin kime yenileceği kime nezaman oynayacağı belli değil.adanademir maşaALLAH 3 ledi 1461 den beri ib... olan lar göztepeye birtane atamadı manisa zaten ege takımlarına oynamıyor.gaziantep belediye öyle işte bakalım maç sonuçları nasıl olacak.haftaya o 1461 den beri ib... olanlar bize nasıl oynayacak seyredin. haftaya stadı doldurup orayı onlara dar etmeliyiz hep bir ağızdan ıslık bağırma hem hakemi etli altına alıp hem o ib...leri oynatmamalıyız.sadece kalabalık olmak yetmiyor anlayacağınız,organize olmak şart Samsunspor Samsunspor Samsunspor

samsunluhakan

ligde kalalımda ligi kaç puanla bitirirsek bitirelim

heryerdesamsunlu

haftaya o 1461 den beri ib... olanlar bize nasıl oynayacak seyredin. haftaya stadı doldurup orayı onlara dar etmeliyiz hep bir ağızdan ıslık bağırma hem hakemi etli altına alıp hem o ib...leri oynatmamalıyız.sadece kalabalık olmak yetmiyor anlayacağınız,organize olmak şart  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 21 April 2013, 16:33:49
ligde kalalımda ligi kaç puanla bitirirsek bitirelim
kalacağız ALLAHIN izniyle hemde bu hocaya rağmen.

55.hakan

Bu hafta mücadelemizi beğendim haftaya da aynı mücadeleyi presi baskıyı yaparsak taraftarın desteği Allah'ın da izniyle kazanırız.Ama aynı mücadele mücadele olmadan kazanılmaz.Bunu futbolculara tek tek görüşerek anlatın tek tek.

yirmiuc

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 21 April 2013, 16:33:50
haftaya o 1461 den beri ib... olanlar bize nasıl oynayacak seyredin. haftaya stadı doldurup orayı onlara dar etmeliyiz hep bir ağızdan ıslık bağırma hem hakemi etli altına alıp hem o ib...leri oynatmamalıyız.sadece kalabalık olmak yetmiyor anlayacağınız,organize olmak şart  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

1461 istanbulda gs'yi yendi , seyirci baskisinin cok etkili olacagini sanmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

heryerdesamsunlu

ligin kaderi üç aşağı beş yukarı belli ankaragücü,kartal,tavşanlı gider gibi görünüyor samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: yirmiuc - 21 April 2013, 16:37:04
1461 istanbulda gs'yi yendi , seyirci baskisinin cok etkili olacagini sanmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
sen merak etme g.s maçında seyirci baskısı yoktu bize ilk maçta nasıl karılı kızlı ana avrat sövdüler.bunların büyük abilerine davrandığımız gibi tiribün yaparsak ozaman kaldıramazlar diye düşünüyorum

heryerdesamsunlu

iş okadar ciddi onların içerdeki maçlarına bakın hep boş bizim maçta ful. ben unutmadım samsun kümeye diye bağırmalarını şu bizim topçularda birazcık şeref haysiyet varsa bu maçı kazanırlar

hacettepeli

son 3 takım o kadar kötü ki biz her türlü ligde kalırız hiç şüphem yok.