PTT 1. LİG 31. HAFTA | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 14 April 2013, 20:05:37

« önceki - sonraki »

King1965

21.04.2013 14:00

Yine izmir deplasmanı ..

Samsunspor'umuz biliyoruz kötü durumda  2 haftada  puan dahi alamadık ancak ben bu maçdan 3 puanla döneceğimize inanıyorum oda olmazsa bile 1 puan la geliriz

Açtığım En son başlık Karşıyaka maçıydı izmir deplasmanıydı 0-1 ' lik skorla döndük

Bu sefer ' de 0-1'lik skor la döneceğimizi umut ediyorum..

oguzhann555

Buca gerçekten iyi top oynuyor.Hele Mehmet Badtal adam harbiden 2. lig topcusuymuş, çok kolay gol atabiliyor.Hele kafa vuruşları çok ilginç neredeyse yükselmeden olduğu yerden köşeye bırakıyor bütün topları.Ayrıca haftalar sonra takımı canlı izleyeceğim.Alanyadan maç için gidiyorum İzmir'e.  >l< Umarım yine böyle sahada 11 tane ruhsuzu değilde galibiyet için savaşan bir takım görürüm.  :peeh:

teksas3455

Bu haftaki futbolu oynarsak tarihi hezimeti yaşarız. Adamların zaten Play-off iddiası var.
Duman ederler bizi. Afedersiniz öyle kıçını kaldırmayan futbolcularla Buca'dan bi puan bile alamayız

Göztepe'yi yendik : Çünkü oyuncularda ruh vardı. Bakınız : Futblcular tribüne çıktı
Karşıyaka'yı yendik : Çünkü Karşıyaka çok kötüydü. Penaltıyı atsalar maç yine gitmişti.
2. Yarı hiçbirşey yoktu yine Karşıyaka maçında rakipte.

Çekirge bir sıçrar iki sıçrar... Yenelim de ben bu lafları yutmaya razıyım!

55.hakan

Şu 4 maç seferberlik ilan edelim mücadele edelim ölümüne göz göre göre düşüyoruz.Mücadele neden etmiyoruz.Bu takımı kim durduruyor beyler.İçten biri mi yoksa.oynayan savaşan takıma ne oldu.Herkes susuyor.Futbolcular umursamaz hoca bildiğini okuyor,düşecek onlar değil tabi.Bu ligden aşağısı 40 milyon borçla amatördür.Seferberlik ilan edelim 3 puandan başkası haram futbolcular yönetim birileri seferberlik ilan etsin.Bir şeyler yapın Allah aşkına.

europe_55

Futbolculara degil, Samsunsporumuzun armasina, formasina güveniyorum. Ve o arma bu macta yine büyüklügünü gösterecktir.

Allah utandirmasin!  samsunspor_x

hakan55

orucreis

allahın izniyle inşallah galibiz...pekte umudum yok ama bu haftaki halı saha maçını gördükten sonra  :( :( :(

55_OrHaN_55

Ankaragücü'ndeki hat trick yapan çocuğun attığı golleri görünce Mehmet Batdal'ın bu defansa neler yaşatacağını düşünemiyorum bile. Allah yardımcımız olsun.

Sonuna Kadar 55

Bu mallar Bucayı yener gelir, biz bu haftaki üzüntümüzle kalırız şimdi. Hedef kümede kalmak acı da olsa...

King1965

buca macında lutfen gobek de tugay celıl ıkılısı oynamasın Tugayı oynatma ya oynat bek de bızım canberkı oynat defansda ercanla celılı

cembaba

Hocam bir güzellik yapsan Ercan'la, Doğan'la, Kemal'le çıksan ne güzel olur. Yapmazsın ki ama.

özkan

Cem abi,besim hoca gençler gençler dedi iki üç haftayı kurtardı,sonra lönkk bi baktık genç menç yok ortada,sağlam canberk ble hala yedek..Takımın başında bir hoca olduğuna inanmıyorum açıkcası kararları tek başına alması konusunda..

Kadro dışılar olmazsa şöyle en az 2-3 tane sezon böyle gider..

Özcan İNAN

Bakalım artık maç için alırız ederiz deme şansı bırakmadı oyuncular bizde ne zaman ne yaptıkları belli değil ama 1 puana razı olmalıyız bu futbolla adamlarda play-off hesapları yapıyor onlarda ne olursa olsun 3 puan için çıkacaklardır...

ata55

seyf55

kimse umutlanmasın bu futbolcularla o maç zor bu hoca da motivasyon etkisi yok