PTT 1. LİG 31. HAFTA | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 14 April 2013, 20:05:37

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

3 puan mı hiç sanmıyorum 1 puan alır geliriz havası var bende ama futbolcularda ne var bilmiyom..:)

seyf55

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 15 April 2013, 18:07:02
3 puan mı hiç sanmıyorum 1 puan alır geliriz havası var
1 puan almaya giderler 0 puanla dönerler hedefi küçük hoca besim hoca

Sadece Samsunspor

Buca bizi bu futbolumuzla yerle bir eder :kafa:

babasamsunlu

samsunspor      denizli             göztepe        tavşanlı       kartal         a.gücü  

31. buca (d)      manisa (d)      1461 (d)       gbb (d)         a.demir       bolu    
32. 1461           urfa                gbb              a.demir         adana         rize (d)
33. gbb (d)        a.gücü (d)      a.demir (d)    kartal         tavşanlı (d)   denizli
34. a.demir        buca              tavşanlı        göztepe (d)   k.yaka        konya (d)

çok ilginç bir tablo...

şon oynan oyunlara bakınca bizim bu 4 mçtan sadece antep belediyeye karşı belki bir 3 puan alırsak alırız gibi bir durumumuz söz konusu..

ancak denizlide sadece urfadan 3 puan alır gibi duruyor..

keza aynı şekilde göztepede yense yense gbb yi yener..diğerleri hep sıkıntılı maçlar..

gbb bu hafta tavşanlıyı yenip rahatlarsa son maçları satış olur büyük ihtimal..

tavşanlınında son şansı bu maç.. kaybederse son 3 maçı çok sıkıntılı..

kartalın son 4 maçın 3 ü içerde..
belkide fikstür olarak en avantajlısı kartal gibi duruyor..
çünkü tavşanlı maçına kadar tavşanlının gardı düşerse ordan da 3 puanla dönebilirler..

a.gücü ise bu kadar takımın içinde  4 te 4 yapabilecek tek takım..
ligin boyu bir iki hafta daha uzun olsa belkide ligde kalacaklardı..
tek zor maçları bana kalırsa konya maçı.. diğer 3 ünü alırlar ama 35 te kalırlar gibi görünüyor..

velhasıl kelam 37 puan bile ligde kalabilir..
çünkü hekesin fikstürü zor ..
ya hep yukardakilerle yada kendi aralarında maçlar var..
bizim ligde kalma işimiz rakiplerin durumuna bağlı olacağı kesin...
maalesef..

haa  bunca karamsarlığa rağmen Hep destek tam destek orası ayrı ;)

samuray

hiç ümidim yok buca maçından bu rezil futbolla ama inşallah yanıltırlar bizleri

GurbetciFanatik

34 haftaya kadar kapali kutu kimin düsecegi bence.
bize yine 1 puan yeter gibi mac olur A.Demirspor karsilamsmasi.

Zaten alistik son macta düsmemek icin adanadan 1 puan almaya.

Buca dan 3 puan gelse daha erken garantileriz dicem ama bizim o kazmalarin 1 puan bile alacagi yok.
Yazik ya daha 3  hafta önce ne konusuyorduk simdi ne konusuyoruz.
Yine bizi hesap islerine biraktilar.
Allah sizi bildigi gibi yapsin.

samsunmania

Davşanlı'nın ADS maçı da deplasman. 3 deplasmanı var. Bizim performansımızın yanında Tavşanlı'nın performansı da önemli. Bu hafta Tavşan ve göztpe kaybederse bizi çok rahatlatır.
Maça gelince, ne olur bilemiyorum.

samsunmania

bugünkü buca inşallah hafta sonu karşımızda olur. ankaragücü karşısındaki Samsunspor bile Buca ve göztepeyi yenerdi. Göztepe bir de penaltı kaçırdı, çok iyi oldu.

55.hakan

Ankaragücü maçının telafisi bu maçı kazanmaktır beraberlik falan kurtarmaz.Gidip varını yoğunu ortaya koyup kazanacaksın,Karşıyaka maçında nasıl 3 puan zorunluluksa bu maçta da zorunluluk.3 puan şart !

Özcan İNAN

Bu maçta Canberk'in dönmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Artık bu maçı almamız lazım bundan öncesinde biz puan alamayınca diğer takımlarda puan kaybetmişti bu maçı ne pahasına olursa olsun almamız lazım aksini düşünmek bile istemiyorum... samsunspor_x

babasamsunlu

samsunmania

Göbekte Ercan oynamalı. M.Battal boy avantajını kullanır Turgay oynarsa.

55.hakan

Alıntı yapılan: samsunmania - 16 April 2013, 15:58:00
Göbekte Ercan oynamalı. M.Battal boy avantajını kullanır Turgay oynarsa.
Katılıyorum uzun boylu 2 stoper oynamalı bu hafta.

lato

Alıntı yapılan: hakanelgun - 16 April 2013, 16:00:26
Katılıyorum uzun boylu 2 stoper oynamalı bu hafta.

Ercan'ın her maç onbir oynamasını isteyen biri olarak bu maçta Battal'ı uzun boyuyla en iyi Kere durdurabilir diye düşünüyorum. Bu maçlık da olsa Kere onbir başlayabilir.

fanatik samsunsporlu

buca bize ters gelen bir takım hadi hayırlısı.defanslarındaki koca adam efe kırmızı kart cezalısı.bu bizim için çok iyi.batdal için ise ercan ve kere oynamalı bence