PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan berusa55, 07 April 2013, 17:53:22

« önceki - sonraki »

lato

Futbolcular kafada ligi çoktan bitirmişler zaten aman banane havasındalar. Her maç eleştirdiğim Roberts dışında oynayan adam yoktu sahada :(

King1965

Bugün sahada 2 kişi vardı zaten . Roberts ve Dimitrov

feticalik

Alıntı yapılan: King1965 - 14 April 2013, 20:28:45
Bugün sahada 2 kişi vardı zaten . Roberts ve Dimitrov

Cemil de iyi gibiydi. Soner de bir iki tane topu kurtardı.

Taraftara laf söyletmeyenlere soruyorum. Biz ankaraya deplasmana gittiğimizde, ki bende oradaydım, o insanlar Samsun diye bağırdı mı ? bağırdı da ben mi duymadım ? Olay çıkaranlar da onlar değil miydi ? Bizim stadyumda 60 dakika Başken ve Ankaragücü sesleri vardı.. Bu duruma yazık.. Nerden kardeşsek....

Besim hocanın istifasını istemek anlamsız bu saatten sonra yeni t. direktör zor iş. Ama yaptırım uygulanabilir. Bir kere uygulanmıştı ya. Aynısından bir tane daha uygulansın.

Onlar menemen yesin, aynı formayı iki yarı giysin ama savaşsınlar..
Bizimkiler özel uçakla deplasmana gitsin, paraları zamanında ödensin, ruhsuz olsunlar, mağlubiyetten sonra bara gitsinler. YOK ÖYLE YAĞMA. BURASI SAMSUNSPOR !..

Cabbar Samsunspor

bakıyorumda, rezil edici, aşağılayıcı yenilginin faturası taraftara kesiliyor ! eee sizde haklısınız tabi, bu forumun yöneticileride, kulüpte görev alıyor, ne diyelim, ver elini 2.lig ! en büyük yönetim ! taraftarlar sahtekar ! aman ha sakın yönetime suç bulmayın ! şuan beni forumdan atacakları gibi sizide atarlar aman ha, sonra cennete giremezsiniz.

erkutdem55

Alıntı yapılan: Cabbar Samsunspor - 14 April 2013, 21:00:06
bakıyorumda, rezil edici, aşağılayıcı yenilginin faturası taraftara kesiliyor ! eee sizde haklısınız tabi, bu forumun yöneticileride, kulüpte görev alıyor, ne diyelim, ver elini 2.lig ! en büyük yönetim ! taraftarlar sahtekar ! aman ha sakın yönetime suç bulmayın ! şuan beni forumdan atacakları gibi sizide atarlar aman ha, sonra cennete giremezsiniz.

Yönetimde bir sürü arkadaşım var.Bak biraz yukarıda ne yazdım.Kimse taraftar sahtekar demedi,demez de.33 yaşındayım hayatımda gol attığımızda rakip takımın tezahüratının yapıldığını ilk defa gördüm.

Desiqner

Bu forumda yeri gelir herkes gerekirse kendide özeleştiri yapar kardeş.Boş laf yapmanın alemi yok.Sen git Ankaragücü diye bağır bende arkasından 55&06 yazacağım.

cembaba

Buradaki herkes faturayı taraftara kesmiyor. Taraftarın yaptığı yanlıştan bahsediyor. Ayrıca herkes bu forumda dilediğini söyler.

King1965

bn yönetımdeki abilerle hıc bır zaman ozel olarak konusmadım ben de sırınlerde yıllarca maclara gıttım ben taraftara suc buluyorum. yani yönetımle alakası yok bu ısın

yönetımmı oynasın sahaya gırıp topu kardes.

s_uzunkaya

la bu ankaragücü ne ayaktır yaa..geçen sene düşerken çekti ayağımızdan bu senede çekerse varya  :kafa: :kafa: sığır dallamalar yaa bu saat olmuş anca götü kurtarma telaşına düşmüşler. adamlar bize 90 dakka basmadık yer bırakmadılar. bi tane adam da çıkıp ta demiyoki "beyler bu maç değil savaş, yardırıınnnn" puan aslanın götünde artık da anlayın bunuuuuu... yırtılmadan puan yok bu saatten sonraaaa... la oynayın laaaaaaaaaa...başkannnnn yöneticilerrrr futbolcularrrrrrrr la biri desinki "arkadaşlar artık futbol yok savaş varrr, saldırıııınnnnn" diyinnn...besim sen deme abicim bişii sen devam et takılmaya. bu saatten sonra antrönerlük iş yok zaten. savaşııııııınnnn laynnnnnnnn.... düşersek biterizzzzzzzzz.........

Gorkem

bizim stadda ne kadar çok Samsunsporlu görünen ankaragüçlü varmış oyle,adamlar bugün kendi evlerinde gibiydiler.

ult55ras

evet taraftar kalitemiz geçen yıldan itibaren düşüşte. bunun en büyük sebebide tribün grupları içinde erken yaşdaki emeklilik galiba. hala oturmuş bir tribün kültürü yok. bu maçdan öncede ergen yaştaki kişiler Ankaragücü Bursa atkılarıyla maça geliyorlardı. maçda böyle olacağı zaten belliydi. yarın Bursa maçı olsun yine Bursa diye bağrılır. bunun tek sebebi tribün kültürü seviyesindeki düşüklüktür. olay bu kadar basit. ama kimse çıkıp takımın bu ruhsuzluğunu taraftara sormasın, en son taraftara hesab sorulur. bu taraftar bugün Ankaragücü diye bağırmıştır. ama gidip takım otobüse protokol tribününe saldırmamıştır. haftalardır takıma sahip çıkmıştır, deplasmana gitmiştir, tesislere gitmiştir, desteğini vermiştir. nankörlük yapmanın gereği yok. bulunduğumuz durumu çarpıtmayada gerek yok. ilk önce çıkıp yönetim hesap versin, teknik heyet hesap versin, o trabzon uşağı hesap versin. Taraftar kendini zaten yargılar.

buonanotte

yirmiuc

15 April 2013, 00:26:54 #327 Son düzenlenme: 15 April 2013, 00:33:56 yirmiuc
Alıntı yapılan: erkutdem55 - 14 April 2013, 20:20:03
Yönetim birinci sorumludur.Kimse kırılmasın.
Dobi bu takımdan ekmek yedikçe başarısızlığın sorumlusu yönetimdir.
Dobiyi göndermeyerek bu riski alanların,bu duruma da bir açıklama yapması gerekir.Play-off oynayabilecek kadro küme düşmek üzereyse yönetimsel bir problem var demektir.

Hocam mertliginiz icin kutlarim sizi.
Bu memlekette yalaka olmayan, farkli seyler 'dusunebilen' insanlara ihtiyac var.

2. lige dusmeyi (allah korusun) bile basari olarak kabul edebilecek insanlar var.

seyf55

buradan söylüyorum ankaraya düşman değildim sadece taraftarımız onlara tezahürt yapmasına karşıyım en başından beri karşıyım ama şu saatten sonra a.gücünün ve onu destekleyen kafadan bacaklı tribündeki asalakların benim gözümde trabzondan farkları yok Nefret Ediyorum Lan senden Ankara nefret ulannnn nefret,onu destekleyenlerinde destekleyecek olanın da daha stadımız da işi yok buradan bilinçli arkadaşlara sesleniyorum tribüne a.gücüyle ilgili atkı taşıyan ya da bağıranları s.kin abi bu iş başka türlü yürümez ha trabzon diye bağırmıs ha ankara ne farkı var lan artık

seyf55

çok doluyum arkadaş ulan sevginizi anladım da samsunspor un adını şanını lekelemeyi aklınıza da mı getirmediniz millete rezil ettiniz bizi taraftarımızla övünürdük zaten bu başka atkılarla gelme mevzusundan ankara bursaya bağırmalarından tribün kültürümüz yerlerdeydi gerçekten taraftar olanlar rahatsız olur benim gibi şimdi ise tamamen bittiği anı gördüm kendi taraftarımdan utandım hiçbir aklı evvel taraftar başka bir takıma bu denli gösteri yapmaz, şu saatten sonra da başka takımların taraftarlarına da söz söylemeye eleştirmeye hakkımız yok rezilliğimiz bize yeter bunu yapan arkadaşlara Samsunsporlu görünümlü ***.aragüçlü kına aldım a.gücüne tezahürat yaparken yırtılan organlarına yakarlar artık