PTT 1. LİG 27. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 18 March 2013, 22:21:06

« önceki - sonraki »

Kaya

İkinci yarıdaki deplasmanlarda yenilmeseydik playoff hesapları yapacaktık..Kadro kalitemiz playoff için son derece müsaitken düşme potasına girip o girdabın stresiyle kötü maçlar oynuyoruz.Bu kadar kötü sonuçlara rağmen 7.ile aramızda 9 puan fark var.Manisayı da kendi evimizde yendiğimizde çok rahatlayacağız.

cem 55

takımda formayı hak etmeyen vasıfsız çok düz oyuncu var haluk musa sinan roberts berbattılar yine abdulkadir sırtladı bizi soner cemil ve kere de günün başarılı isimleriydi bu kadar boş alan bulupta dogru düzgün bir kontra atak yapamamamız düşündürücü bu sezonu hayırlısıyla atlatıp yeni sezonda abdülkadir başta olmak üzere canberk ercan  gibi genç oyuncularımızın da katkısıyla yeni bir omurga oluşturmalıyız

emre

Hoca ne yapıyor çözemiyorum arkadaş. Bir hafta 15 yaşında ki adamı olayacak zamanda oyuna sokup gençlere fırsat veriyorum diyor. Öbür hafta fıstık gibi performans yakalamış Ercan'ı yedekte tutuyor.

Soner
Canberk-Ercan-Cemil-Saban
          Fatih Şen
    M.Kayabaşı-Dimitrov
Serkan Çalık         Musa Sinan
          Abdulkadir

forever5557

seyf55

bu kuddusinin bizle alıp veremediği ne var anlamadım penaltı penaltı değil hadi o penaltı k.yakalı futbolcu penaltı pozisyonundan önce cemilin kafasını uçuruyordu adam safi bize komplocu ya

samsunmania

Kuddusi Müftüoğlu, hüseyin göçek. Bu adamlar hakemliği bırakmadıkça bize rahat yok. Şu verdiği penaltıya bak. Pozisyon öncesi lehimize faul.

evolution55

bu saatten sonra güzel futbol beklemiyorum açıkçası...klasik söz iyi oynayana 3 puan vermiyorlar,1-0 olsun bizim olsun... samsunspor_x samsunspor_x :_nazar

celebi

Alıntı yapılan: evolution55 - 24 March 2013, 16:29:08
bu saatten sonra güzel futbol beklemiyorum açıkçası...klasik söz iyi oynayana 3 puan vermiyorlar,1-0 olsun bizim olsun... samsunspor_x samsunspor_x :_nazar

forever5557

bugün herşeyiyle eksik olan karşıyakaya karşı böylesine kötü bir oyun oynamaya hakkınız yok.
ama şaşırmadım

ult55ras

rezil bir futbol oynadık. artık eminim sorunun hocadan olduğuna

Ekrem

Tüm olumsuzluklara rağmen alınan 3 puan çok çok iyi oldu  samsunspor_x

ercan0655

takımda 35. dakikadan sonra ayakta duramayan futbolcular var ki,  :kafa:
ulan 5e 3 geliyoruz top ayağında olan adamı seyrediyor bir adım atamıyor top kendisine gelince tek hamle yapabiliyor ikincisi yok sonra yerlerde sürünüyor birde prof fotbolcuyum diyor paraya geldimi. Takım kontraya çıkacak 5-6 fırlamış ne yapacağını biliyor ama ayaklar sanki yere yapışmış nefes yok top rakipte koşanlar kalıyor ileride. :x((
Neyse kabus dolu olsada 3 puan güzel azıcık rahatladık haftaya gene zor bir maç bizi bekliyor.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsuni - 23 March 2013, 23:54:17
Göztepe ve Tavşanlı yenilse de yarınki maç için aynı şeyleri konuşacaktık. Üç puan çok çok önemli. Ancak özellikle Göztepe'nin sürpriz galibiyetinden sonra üç puandan başkası anlamsız demek. Eğer kazanırsak üstte bir arkadaşın da dediği gibi Urfa ve Denizli'yi de ateş çemberine çekmiş oluruz. Haftaya Göztepe - Urfa, Denizli - Erciyes ve peşine de Urfa ile bizim maçımız olduğunu da düşünürsek hesaplar iyice karışır.

Evet. lig resmen lat üst oldu demektir. Rahatladı denilen Denizli ve Urfa da, hatta Antep Bld. de ateş hattında bence. Tabii bizim kendi işimize bakmamız lazım.

Bugün iyi oynadık diyemem. Bir şekilde 2'yi bulmamız gerekiyordu, başaramadık. Öyle ya da böyle üç puanı almak önemliydi, en azından bunu başardık.

kalptenþimþek

%100 kurtarılacağının garantisi verildiğinden rahat izledim penaltı pozisyonunu :kafa:
kadro olarak zenginiz ama takım olarak reziliz..

babasamsunlu