PTT 1. LİG 27. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 18 March 2013, 22:21:06

« önceki - sonraki »

Sioux

Tarih iyi futbolu değil 3 puanı yazıyor. İlk yarı burada 0-0 biten maçta ezmiştik Karşıyaka'yı ama penaltı kaçırıp berabere kalmıştık. Stres ve zemin olumsuz etkiledi takımı. Lig iyice karıştı, birşeyler çıkarmak lazım bu ortamdan.

holigan5565

Besim hocam samsunspor sevginden şüphemiz yokda yine takımı 1-0 dan sonra çektiğin için penaltıdan golü yeseydik 3 puanı kaybedince ne diyecektin merak ediyorum bu ligde 1 puan iyidir mi?. hayret edilecek şey 3-4 olacak maçı son 20 dakika yemesek bariyle geçirdik bırakın artık bu 1-0 a razı olmayı kendi kendimize başımıza iş alyoruz .

mehmet yılmaz

Abdülkadir'in gol sevincindeki Büşra Hanım, sözlüsü imiş.
Benim gibi merak edenler varsa, paylaşayım istedim.

seyf55

oguzhann555

cancan55

cancan55

ugrass

Galibiyet aldıgımız için hakemi öok eleştiren yok ama bizden ne istiyolar? Ya o penaltı gol olsaydı ve sezon sonunda 1 puanla düşseydik? Bu gözlemciler ne iş yapar arkadaş????

cezayir55

nurullah sağlam bizi ayağa kaldırır hemen gelse ne güzel olur

Forvetim

soner gününde olmasa maç pisi pisine gidiyordu, karsıyakanın uyusuk oyununa ayak uydurduk biraz diri oynasak farklı rahat alacağımız maçı sıkıntılı bitirdik, bu serkanı 80 den sonra oyuna almak için bir anlasmamı yaptın hoca, musa sinan robert abdül son 15-20 dk. döküldü pilleri bitti ne bekledin, yine ayakta kalan nikoyu çıkardın! bi garipsin ya harbiden bi garipsin, çözmek ne mümkün.

oguzhann555

Bugün galibiyeti alamasaydık Kuddusi Müstüoğlu namı değer peze.enki konuşuyor olacaktık.Maçı katletmeye çok çabaladı ama iyi savunma yaptık.Net fuallerimizi vermedi.Hele penaltı pozisyonundan önce adam ayağını Cemilin kafasına kadar kaldırarak aldı topu o pozisyonu vermedi gitti penaltıyı verdi *******.  :x((

sezgin

fanatik samsunsporlu

ceza sahamızdan topu uzaklaştıramayan ,kontraatağa çıkmada zorluk yaşayan ileride çoğaldığımızda lakayt haraket eden futbolcularla allah sonumnuzu hayreylesin.musa sinan ın da kredisi daha dolmadı mı ki serkan 2.yarının başında oyuna girmeyip te son 10 dakikalara sıkıştırılıyor anlamış değilim.hakem rezilini zaten konuşmaya gerek yok.

samuray

oh ya nihayet ikinci deplasman glibiyetimiz yine izmir takımana kısmet oldu yine hop oturup hop kalktığımız bi maç oldu sonuç güzel oyun berbat galibiyetin mimarı abdülkadir ve soner gerisi yalan besim hoca sakın şimdi çıkıpta şöyle güzel oynadık böyle güzel oynadık deme sen abdülkadir vee de sonere dua et seni ipten aldılar

55.hakan

Maçın yıldızları Abdülkadir,Soner ve Cemil.Şu Erdem ne zaman oyuna girse bir şey olacak diyorum bu sefer de penaltı oldu.Erdem gibi adamlarla lig bitmezdi gerçekten.Musa Sinan artık yarardan çok zarar vermeye başladı.Şu bir gerçek bu takımda olmak istemeyen adamı takımda tutmamak gerekliydi.Abdülkadir ise bir orta saha kadar koştuğu için son 15 dakika bitti.Bu işi ya Roberts'ın ya da Haluk'un yapması gerekir.Bu arada Musa Aydın ı da tebrik etmek gerek.Verilen sağ bek görevini iyi yerine getirdi.Lokman gibi sırıtmadı hiç.Ve Kuddusi yine bizi yakıyordun ama ilahi adalet izin vermedi.Siyasete mi atılıyorsun ne yaparsan yap senden kurtulalım artık.