88- Mustafa Kayabaşı

Başlatan King1965, 04 January 2013, 16:38:59

« önceki - sonraki »

k3ukEr

Bir sen, bir de abdul... Gerisi yalan.

SametYılmaz55

golü var inşallah bugün

Kais

bide ayagındaki topu salsa daha iyi olcak

Sioux

Konya ve Erciyes maçlarında sahada hiç yoktu. Düşüş içinde :(

Sercan

Helal olsun, ne diyelim. Yanlış anlaşılmasın gs li olmasını değil, Samsunspor'da oynarken bunu dillendirmesini hazmedemiyorum. Yoksa herkes istediği takımı tutsun ama biz bu kadar geniş mezhepli bir takım değiliz...

Sioux

Hoşuma gittiğini söyleyemem ama çocuğa kızmak gibi bir hakkımız da olamaz bence.
efsane kaptan dediğimiz ercan kol bile fenerliyim diye dolanıyorsa ortada, elin oğluna değil ancak alttan gelen kendi çocuklarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. herkes bir vural korkmaz olmuyor tabi ki.

brigand

Az önce gördüm bende. Topunu oyna da , istersen Tenerife'yi tut. Ama Seco'nun da dediği gibi; soğudum lan !

özkan

takımda koca arayan genç kızlar gibi twitterdan yazma alışkanlığı giderek ve üzücü yorumlarla artıyor,yönetimimiz buna engel olup sosyal ağ yasağı gelmeli bu tür özen gösterdiğimiz konulara karşı.

Hep iyi yanlarıyla pofpoflamaktan vazgeçip topcularımızı kafalarını buraya çekmeliyiz.Ben burda götümün derdindeyken ekmeğimi burdan kazanıyoken hayatında ualaşamayacagı yerlerin yalakalıgını yapmak nedir kendileri karar versinler.

red_white

Alıntı yapılan: brigand - 13 March 2013, 01:03:22
Az önce gördüm bende. Topunu oyna da , istersen Tenerife'yi tut. Ama Seco'nun da dediği gibi; soğudum lan !

hiçbir futbolcumuz Samsunspor'lu olmak zorunda değildir ancak Samsunspor formasına armasına yakışan şekilde davranmak zorundadır!!!

5trawberry

takımının adını doğru yazsaymış eymiş :) iyi ki Samsunsporlu değilsin la, smsnspor falan yazardın iyice kıl olurdum :)

samsunsporlu1994

Mustafanın hangi takımı tuttuğu önemli değil önemli olan Samsunspor takımına ne katkı sağlayacağı. Yine de ne olursa olsun profesyonel bir oyuncunun böyle twitler atması çok hoş bir durum değil.

Gorkem

hangi takımı tuttuğu önemli değil ama sen bir klubün futbolcusuysan böyle şeyler yanlış  >:(

Dartagnan

Bence fazla büyütüyoruz.Sahada gerekeni yapsın abi umrumda mı hangi takımı tuttuğu.Tamam dile getirmemesi lazımdı,mide bulandırıyor ama önemli olan Samsun'un cocugunun bu yazıyı yazmaması.

beşnumara

Profesyonel hayat takmamak lazım. Adam bizde kiralık sonucta. canberkin mehmet yilmazin doğanın döktürdüğü yerde biz böyle adamlara bir sey diyemeyiz. kaleci soner de iyi geseli. Mide bulandırıyor ama ne yapalım? Kurtulus alt yapıda karakterli oyuncu yetistirmekte. Ercan'ı bunun icin seviyorum.

seyf55

neyi tutarsa tutsun düşüncesi ne olursa olsun samsunspor için sahada mücadele etsin adam gibi oynasın gerisi hikaye