PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Alıntı yapılan: celebi - 21 January 2013, 01:10:49
Foto var mi arkadaslar

Çelebi hocam 200 e yakın maç öncesi ve sırasındaki fotolara face imden ulaşabilirsiniz.

beşnumara

Fatif Şen'in yanina mutlaka tecrübeli bir oyuncu lazim kuşçu reis,adnan  ;D gibi. Geride şaban bindirme olarak zayifti, kere bu macta kötüydü Soner kurtardi bir puanı. Ben yine de bir şey diyemiyorum dün oynayanlara. O zeminde ayakta durmak adam gecmek zor cok zordu. İnşaallah icerde göztepe maciyla galibiyete baslayacagiz.

burakbas

Ne bileyim... Bu takimin kaderi mi bu. Hepsi bizi buluyor :( Sadece biz degil, hangi takim olursa olsun bu zeminde zorlanir. Lider de gelse tavsanli' nin bunlari yenme ihtimali var ve yeniyorlar. Allah sonumuzu hayir etsin. Goztepe macinda yine beraberiz.

Sol Açık

Öncelikle saha zemini gerçekten kötüydü ve bizi olumsuz etkiledi. Ama kabul edelim, rakibin en az 3 net pozisyonu varken, bizim hiç yok! Yani beraberliği kurtaran takım bizdik.

Canberk hızlandığında çok etkili olabiliyor ama bence çok kötü günündeydi, çok ve kritik toplar kaptırdı. Erdem de yine kötü günündeydi. Fatih Şen liderlik edebilecek bir oyuncu olduğunu gösterdi. Fena değildi, ama ondan beklentim daha yüksek. Musa Sinan yine (ve yine) çok top ezdi, faydası pek yoktu. Ben en çok Mustafa'yı beğendim. Yetenekli olduğu belli, aynı zamanda araya koşula yapıyor ve araya iyi toplar da atabiliyor. Ben Mustafa'dan çok ümitliyim. Dimitrov'un da yetenekli olduğu besbelli, onunla takımın (hatta genel olarak tüm takımın) uyum sağlaması gerekiyor. Ayrıca bu kadroya Musa Aydın'ın da monte edilebilmesi gerek. Abdülkadir-Dimitrov-Musa Aydın hücum hattının çok etkili olabileceğini düşünüyorum.

Şu ana kadar hep düşünmüştüm, ama hiç yazmamıştım. Keşke Erhan Altın gitmeseydi. O dönemki (bugüne göre çok daha zayıf bir kadro ile) hemen hemen tüm maçlarda iyi oynamıştık. Kazanamasak da iyi oynuyorduk. Sonrasında ise hemen hemen hiç iyi oynamadık! Erhan Altın dönemindeki oyunumuz bu kadro ile çok iyi şeyler yapabilirdi, ama artık diyebileceğim tek şey "geçmiş olsun"!

Daha önce de defalarca yazdım, bu sezonki amacımızın kümede kalmak olması gerekiyor. Çünkü bunun için bile bu dönemi (sadece 2.yarı üzerinden bir sıralama yapılırsa) ilk 6 (en olmadı ilk 10) içerisinde bitirmemiz gerek ve bu da çok "basit" bir iş değil. Bu doğrultuda; Göztepe ve Kartal maçları çok önemli. Ankaragücü'ne düşerken eşlik edecek 2 takımın Tavşanlı ve Kartal olmasını bekliyorum. Kartal'ı mutlaka yenmemiz ve Göztepe'ye de kesinlikle yenilmememiz şart!

dessperadodo

devre arasını herkes takımını takviyelerle güçlendirdi ve bizim nasıl üstlere tırmanma hedefimiz varsa diger takımlarında var.ankaragücünü düşecegi kesin ama diger 2 takım kartal göztepe ve tavşanlı olmasını diliyoruz.ama şuda bir gerçekki hem kartal hem göztepe transferlerle bizim gibi güçlendi.buda demek oluyorki rakiplerimizle oynayacagımız maçlar çok önemli.örnegin tavşanlı ile ikili averajda 1-1 ve 0-0 dan dolayı biz alt sırada kalıyoruz.göztepe ve kartal maçı gerçek anlamda kazanılmakdan öte bir maç trafigi olucak.

Sol Açık

Alıntı yapılan: dessperadodo - 21 January 2013, 17:56:28
devre arasını herkes takımını takviyelerle güçlendirdi ve bizim nasıl üstlere tırmanma hedefimiz varsa diger takımlarında var.ankaragücünü düşecegi kesin ama diger 2 takım kartal göztepe ve tavşanlı olmasını diliyoruz.ama şuda bir gerçekki hem kartal hem göztepe transferlerle bizim gibi güçlendi.buda demek oluyorki rakiplerimizle oynayacagımız maçlar çok önemli.örnegin tavşanlı ile ikili averajda 1-1 ve 0-0 dan dolayı biz alt sırada kalıyoruz.göztepe ve kartal maçı gerçek anlamda kazanılmakdan öte bir maç trafigi olucak.

İkili averajda deplasman gölü işlemiyor. Yani Tavşanlı ile ikili averaja kalırsak, toplam averaja bakılacak.

samuray

maçı trtweb.ten doğru dürüst izleyemedik zaten ama özetleri izlediğmde tavşanlının kaçırdığı sonerin kurtardığı pozisyonlar çokça en az üç dört pozisyon ya ysoner kurtardı ya onlar atamadı bizimse akılda kalan iki pozisyonmuz birisi musa sinanın müsait pozisyonda dağlara taşlara vurduğu diğeride mustafnın ezdiği top erdem bu takımda nasıl oynuyor musa sinan biraz kesik yemeli canberk sağ kanat olarak değerlendirilebilr cemil sağbekte oynuyor lokman stopere çekilebilir tamam zemin faktörüde var oynanan kötü futbolun ama bu kadarda pozisyon verilmez eğer 1 puanı kurtardıysak soner borçluyuz malesef kere çok hata yaptı defansta iyi bi kamp dönemi geçirdik alınan hazırlık maç sonuçları bizleri umutlandırmıştı biraz playof niye olmasın diye ama bi beraberlik daha yaşadık onuda kötü zemine bağlıyoruz mazeret üretme lüksümüz yok artık önümüzdeki iki maç çok önemli göztepe kartal mutlak bu iki maçı 6 puanla kapatmamız gerek mutlak surette yoksa kabus başlar ne yazıkki

holigan5565

Sezon başından beri beri Samsunlu hoca dedik durduk ama şu an kadar o yetenekte bir samsunlu hoca göremedim daha.
BU TAKIMA HOCA LAZIM HOCA

orhan

Buradan erhan hoca içinde söylenmedik söz kalmamıştı Şimdi ne değişti adam bi anda kıymetlendi.Çok sabırsız davranıyoruz eleştirmek için hiç fırsat kaçırmıyoruz lütfen biraz sabır, yapıcı olmakta fayda var yıkıcı olmayalım.Yine söylüyorum bu takım oynadıkca çok daha iyi olacak takımın kalitesi artmış sadece birlikte çok az oynadılar sorunda burdan kaynaklanıyor.Hep destek tam destek

samuray

besim hocanın notunu göztepe maçında vereceğiz artık ;D

55(tuncay)55

ali ihsan

Yahu yanımızda Çelebi olmamasına rağmen Kütahya yolunda gene radara yakalanmışız  :evet: 

Fotoğrafımızı çekip eve yollamışlar bugün.Recep Abi yüzünü kapatmış  :P Cemal Abi ise kameraya el sallamış  :-*

166 TL feda olsun Samsunspor'a ne diyelim  samsunspor_x

##kdc##

ali ihsan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 30 January 2013, 12:30:34
Geçmiş olsun abi, atkı açsaydınız kameralara  :)

Recep Abiyi o işle görevlendirmiştik ama yönetime sallarken unuttu gene  :D

Yoksa bir ara Çelebi aramıştı,kesin o zaman düştük  :-* Kendisi olmasa bile ruhu dolanıyor ortalıklarda  ???

mehmet yılmaz