PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

ChucKeR

Alıntı yapılan: lato - 20 January 2013, 14:58:37
Hoca yerinde müdahalelerde gecikmiyor Serkan Çalık yerine Dimitrov girdi Besim Durmuş iyi hoca olmayabilir ama çok da yetersiz denemez

kesinlikle katılmıyom kardeşim, oyun planın olmayınca 6 oyuncu değişsen ne yazar, erhan hocada şu imkan olsa taş gibi top oyanrdık. ama süre vermek lazım tabi, bi de insan gibi zeminde izleyelim yapcak başka bisey de yok şu saatte.

kadifekaleli

la arkadaş transfer yapıyoruz işe yaramazları gönderiyoruz oynadığımız futbol da değişme yok bu nasıl iş abi ya şimdi takım yeni filan demeyin bu kadar kötü oynanmaz bunların hepsi profesyonel la bir 10 dk olsun futbol oynayın diyelim ki bir ışık var kiminle oynuyonuz sonuçta tavşanlı azıcık formanın ağırlığı olması lazım yine ızdırap dolu bir  ikinci devre bizi bekliyor beyler görürsünüz

lato

Alıntı yapılan: ChucKeR - 20 January 2013, 15:07:38
kesinlikle katılmıyom kardeşim, oyun planın olmayınca 6 oyuncu değişsen ne yazar, erhan hocada şu imkan olsa taş gibi top oyanrdık. ama süre vermek lazım tabi, bi de insan gibi zeminde izleyelim yapcak başka bisey de yok şu saatte.

Erhan hocayla kıyaslamıyorum gitmesine ben de çok karşıydım herşeyden önce futbolcular Erhan hocayı çok seviyordu ama hayırlısı artık

kadifekaleli

bu mustafa ne iş yapar biz nasıl atak yapacaz abi abdulkadir e top nasıl gelecek millet  halaaa cemil iyi oynuyo derdinde savunma zaten dökülüyo da hücum oyuncuları nerede

binikalamadım

55__Gurbet__55

hakan55

ChucKeR

kadifekaleli

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 20 January 2013, 15:13:54
Bu takim 3 hafta sonra tas gibi top oynar. Az sabir.
nerden çıkardın bunu yani bizim göremediğimizi nasıl gördün atak yok abi ne diyon sen adamlar karşı karşıya 3 net gol kaçırdı ben yanlış maçı mı seyrediyorum

Jnr.Serkan

ChucKeR

heryerdesamsunlu

kardeşim devre arası geçti kaç gün oldu canberkten sağ bek olmayacağını gördük hala ne bu ısrar çocuk iyiniyetle mücadele ediyor ama oranın oyuncusu değil illa oynatacaksan sağ açık oynat türkiyede bir sağ bek bulamadıkmı.pek dikkat çekmiyor ama canberkin pozisyon hatalarından goller yiyoruz.çünkü adam bek değil bek olurmu olur ama enaz 2-3sezon daha oynarsa ozaman şu an deneme yapacak durumda değiliz

alfredo55

baha55

göztepe maçı gibi olacak sanırım insallah..onlarkacırdıbiz atacagızz....

kadir55ist

allah koruyo su anda
maçın başından beri faul yapmmayın diyoruz bunu hoca görmüyormu arkadaş
yapam oralarda faul