PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

yenicez bu kez başarıcaz ümitliyim ... 3 puanla dönücez...

seyf55

King1965

Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor maçı nasıl sonuçlanır?

Tavşanlı Linyitspor kazanır  %17

Berabere biter   %4

Samsunspor kazanır  %79
Ankete (352) kişi katıldı

Fanatik Gazetesinin sitesindeki ankette sonuclar

Kadir ÇELEBİ

Desiqner

feticalik

mekansızlar 2 otobüs kaldırıyor. şehzadelerden haberim yok ama en az 1 tane onlardandır. Şirinlerden haberim yok ama en az 1 otobüs de onlar kaldırıyordur. BİZ'de varız. Bursa-Ankaraa-İstanbul derken ya 300 kişiyi geçersek ? sorusu geliyor aklım. 300 Kişiden sonrası şehir dışında bekletilecek yazıyor il spor güvenlik kurulundan yapılan açıklamaya göre.

CurvaSs

500 kişi de olsak, stada ulaşan herkes içeriye girer:) her zaman olduğu gibi.

ayrıca mekansızlar 2 otobüs mü kaldırıyormuş? toplamda 300 olur gibiyiz ama çok fazlası olmayız yani:)

buonanotte

feticalik

kaba bi hesap yaptığımız zaman 2 otobüs 100 kişi. şehzadeler-şirinler de 100 kişi olsa eder 200 kişi. BİZde 40 kişiyiz. Eder 240 kişi. İstanbuldan da Grup İstanbul geliyor net 1 otobüs, eder sana 290 kişi. Bunun Bursası ve Ankarası da var. Ben varya Kütahyaya kadar gider girişte bekletilirsem kalpten ölürüm :)

ahmetsefa55

hey gidi bu hesapları yapmayalı çok oldu özlemişiz  :evet:

CurvaSs

Alıntı yapılan: feticalik - 19 January 2013, 12:33:07
kaba bi hesap yaptığımız zaman 2 otobüs 100 kişi. şehzadeler-şirinler de 100 kişi olsa eder 200 kişi. BİZde 40 kişiyiz. Eder 240 kişi. İstanbuldan da Grup İstanbul geliyor net 1 otobüs, eder sana 290 kişi. Bunun Bursası ve Ankarası da var. Ben varya Kütahyaya kadar gider girişte bekletilirsem kalpten ölürüm :)

ahaha girişte bekletilme gibi bir şans yok feti :)

feticalik

ben nabıyom ya  :D :D
Kimin otobüsüyle gittiğimizi unutmuşum :P

Desiqner

burakbas

vay be Ankara' dan otobus mu kaldiriyormusuz? Yok oyle bir sey. 8)8)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Shane_Falco

Alıntı yapılan: King1965 - 18 January 2013, 23:54:06
Arsıvden kutahya deplasmanı

O gün staddaydım.Tavşanlının ilk çıktığı seneydi.Mehmet Akyüz maçın başında atmıştı bir tane bizde sonra Kemal ile beraberliği yakalamıştır 1-1 bitmişti maç.Bayrağın açılışını felan net hatırlıyorum.Fotoğrafa göre sol taraf hep Kütahyalılar vardı.Neredeyse bizden fazla kazanmamızı istiyolardı.Artık Tavşanlıyı ne kadar sevmiyorlarsa :)