Ali Kemal Gedikli'den Basın Açıklaması

Başlatan berusa55, 28 December 2012, 17:35:47

« önceki - sonraki »

Stoper

Alıntı yapılan: yirmiuc - 28 December 2012, 21:49:42
Samsunspor'un içinde bulunduğu durumu kısaca özetlemiş.
"Sık sık söylenen fedakârlık söylemleri var. Fedakârlık yapan insanların para mal itibar gibi kaybedecek şeyleri olur. Ama ben burada sadece Samsunspor'un kaybettiğini görüyorum. Diğer taraftan herkes bir şekilde bir şeyler kazanıyor ama kaybeden sadce Samsunspor oluyor."

Dobi hasanın hiç birşey yapmadan bu kulüpten maaş alıyor olması, ne kadar maaş aldığının kimse tarafından bilinmemesine yorum yapmak istemiyorum. Yazıklar olsun.
emin karın, şengünü bu kadar desteklemesinin sebebi de trabzonlu dayanışması heralde.

Böyle bir düşünceye sahipsin ya sana da yazıklar olsun. Emin Kar'ın amiyane tabirle restini çektiği Ali Kemal Gedikli'de aslen Trabzonlu. Bil istedim.

samuray

bu dobi hasan her geçen gün kulübe razar veriyor emin başkan bunu göremiyormu taraftarlar arasında bi anket yapılsa yüzde doksan doksanbeş istemezi bu dobiyi ya yeter dobi ç ek git artık ya

Serkan

"Sık sık söylenen fedakârlık söylemleri var. Fedakârlık yapan insanların para mal itibar gibi kaybedecek şeyleri olur. Ama ben burada sadece Samsunspor'un kaybettiğini görüyorum. Diğer taraftan herkes bir şekilde bir şeyler kazanıyor ama kaybeden sadce Samsunspor oluyor."

Dobi hasanın hiç birşey yapmadan bu kulüpten maaş alıyor olması, ne kadar maaş aldığının kimse tarafından bilinmemesine yorum yapmak istemiyorum. Yazıklar olsun.
emin karın, şengünü bu kadar desteklemesinin sebebi de trabzonlu dayanışması heralde.

her görüşe saygı duyarız da şu son cümlen olmamış hatta ayıp olmuş bence daha fazla insan görmeden editle....

ramcQ_55

adamın aklına başka bişe gelmiyorki arkadaş napsın benim bile geldi ama
demekki cok samimiler arkadaşcasına bırakmak istemiyor acıkcası arkadaşını satmak istemiyor ama kimse para almıyorken oo  alıyorsa art niyet ararım zarar verdiğide bi gercek......

Ayberk

burada yazan adamların çoğu doğmadan, bahsi geçen iki kişi takım arkadaşıydı beyler, artık şu trabzon takıntısından vazgeçelim biraz. takıntı diyorum çünkü, bu kulübün bana göre yaşayan tek sembolüne bile bu nazarla bakabilecek kadar gözümüz kararmış malesef

seyf55

arkadaşlar söylenenler doğruysa kulüp olmuş dallas kan emiciler her yönetimde oluyor bir tasfiye edemedik içimizden bunları maaş meselesine gelincede emin başkana katılmıyorum geçende dobinin aldığı maaşı savundu ve aldığı parada önemli bir miktar zikredilen, samsun bu durumdayken bu parayı alabiliyorsa boğazından geçiyorsa helal olsun diyorum bize şu durumda soyguncu lazım değil vefakar insanlar lazım emin başkan para lazım falan diyor dobi bi dünya para alıyor bari cüzzi bir miktar al arkadas sonra taraftardan sağduyu bekleyin, hiç kimse samsun taraftarı kadar vefakar değil kimsede kusura bakmasın

seyf55

dobinin parayla yaptığı işi ali kemal gedikli parasız 10 kat daha iyi yapardı

Serkan

Ali kemal gedikli'yi bende severim iyi adamdır ama kaçımız tanıyorduk emin amca onu göreve getirene kadar   insanlarında bir bildikleri vardır bazen saygı duyup beklemek gerekir...

target_t.t.b

samsunspor taraftarı hiçbir döneminde belki menteşoğlunda bile "bi bildiği vardır mutlaka"diye susmamıştır.ama bu dobi meselesi en başından beri midemizi çok bulandırdı.yaşayan efsanemiz,çok sevdiğim saygı duyduğum emin kaptnım nolur artık bu yarayı sar ve gerekeni yap.sen belki ok güveniyor ve inanıyorsn ama bu adam zamanında bu taraftarı yıktı biz o dönemde hayatta bile değildik ama bilenler unutmadı bizlerede unutturmadı tıpkı sizleri unutmayıp unutturmadığı gibi.taraftarla aranı açma düşmanlara fırsat verme sni küstürmelerine fısat verme lütfen.gerekeni yap biz de rahatlayalım sende.tamam ali kemal olmasın ama dobi hiç olmasın lütfen.

feticalik

Yorumumu daha önce paylasmistim. Emin abi candır ama hasan Şengünun varligi rahatsızlık. Yonetici birkaç abimizin de buna katıldığını düşünüyorum.  
Herseye tamam dobiye Hayır. Samsunsporu ne kadar sevdiğini bilmediğimiz bir insan (daha doğrusu geçmişte biliyorduk)
Ali kemal gedikli kaç yönetim kurulu Toplantısında konunun dobi olduğunu açıkladı.  Bence acinasi bir durum.

isa55

Kimsenin istemediği, sevmediği  Hasan Şengül'ün kulüpte devam ediyor olması sorunların çözümüne engel olacaktır. Emin başkan bu konuya acilen çözüm bulmalı.

ugrass

cembaba

Alıntı yapılan: Serkan - 28 December 2012, 23:57:03
Ali kemal gedikli'yi bende severim iyi adamdır ama kaçımız tanıyorduk emin amca onu göreve getirene kadar   insanlarında bir bildikleri vardır bazen saygı duyup beklemek gerekir...

Recep

İnsanoğlu beşer hemde şaşar hatasız kul olmaz dobi konusu da Emin kaptanın hatasıdır bence başka bir deyişle yumuşak karnıdır ama bu konu kesinlikle Samsunsporun önüne geçmemelidir.
İnşallah dobi konusu hem başkana hem Samsunsporumuza hemde birlik beraberliğimize zarar vermeden çözülür çözülmemesi Başkana zarar verecektir bence.
Şu anda bu kadar zor bir durumdayken 1 TL nin bile değeri varken ne iş yaptığı belli olmayan dobiye verlen para çok değerlidir ve şu anda kendi rızkından kesip Samsunspor için her şeyi yapacak olan taraftara yapılabilecek en büyük kötülüktür.
Görünen köy klavuz istemez dobi zarar veriyorsa ki bence veriyor  insanların bir bildiği var diye bekleyip saygı duymak lazım demekbence padişahım sen çok yaşa demek gibi bir şey

Ahmeti

Bu takım bırakın küme düşmeyi amatöre kadar düşsek bu yönetimin yanındayız. Taraftarın %95 bu sözü söylüyorken bırakın 1 kişi bu birlik ve beraberliği bozmasın.
Emin kaptan lütfen bu adama yol ver