Ali Kemal Gedikli'den Basın Açıklaması

Başlatan berusa55, 28 December 2012, 17:35:47

« önceki - sonraki »

usare

Alıntı yapılan: uykan - 29 December 2012, 16:00:25
Doğruları söylemiş sitede bile tarbzon dayanışması var niye takıldınız bu kadar bu sözlere

Sitede Trabzon dayanışması!
Vay be bunu da duyduk ya burada. Bravo gerçekten güzel tespit.

kalptenþimþek

kıyametin koptuğu gün; bu sitede trabzon dayanışmasının olduğu gündür..sırf bu yüzden nasa mayaların takvimine itibar etmemiş kıyamet saatini  bu siteye göre ayarlamıştır.. :x((

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: uykan - 29 December 2012, 16:53:47
adam o kadar şey yazmış burada direk tepki trabzon meselesi ki siz bile bunu konu ettiniz

ali hikmet, somut birşey söyle siteyle ilgili
biz de öğrenmiş olalım
bence bir önemi olmasa da ali kemal abi de trabzon kökenlidir, hatta sen de öylesin diye biliyorum. mevzu o değil ama.
ayrıca yirmiüç nickli arkadaş, daha önce de aslı astarı olmayan bir 10 milyon lira kasadapara var iddiası üzerine yönetimini o 10 milyonun hesabını vermesini de istemişti. olmayan bir 10 milyonun hesabını kim verecek? eleştiri eyvallah, demokrat bir forum burası ama saçmalıa da lüzum yok.

Stoper

usare

Alıntı yapılan: uykan - 29 December 2012, 16:00:25
Doğruları söylemiş sitede bile tarbzon dayanışması var niye takıldınız bu kadar bu sözlere
Burda sen söylemişsin trabzon diye, biz mi çıkartmışız trabzonu.

mehmet yılmaz

ayrıca telefonlarımızın olduğu, normal zamanlarda hal hatır içim araştığımız bir arkadaşın varsa sormak istediği birşey ya da bir eleştirisi... aramak yerine lambur lumbur foruma yazmasını da ne dostluğa sığdırırım ne de arkadaşlığa.... böyle biline..

nitekim arayan pek çok ahbabımız oluyor ve konuşuyoruz zaman zaman.

babasamsunlu

trabzon dayanışması var kardeşim.
bunu kimse inkar edemez  :evet: :evet: :evet:

vagus

Evet Trabzon dayanışması kesinlikle var ;) Hatta İstanbul'un 3 takımına karşı da dayanışma var :)

BEŞİKTEN_MEZARA

29 December 2012, 17:38:37 #39 Son düzenlenme: 29 December 2012, 17:46:44 BEÞÝKTEN_MEZARA
arkadaşlar galatasarayda fenerde beşiktaşta etnik köken ayrımı olmadan siyasi ayrım bile olmadan herkes tutabiliyor , trabzon kökenli birinin samsunporu benimsemesi sevmesi bize büyüklük katar sinoplunun ordulunun hakkarili kardeşimizin kattığı gibi, süt neyse kaymak odur şehir kozmopolitse her üst tabakada farklı etnik millet , şehir de gelenleri görmeye alışmalıyız yeni bir samsun inşaa etme şansımız yoksa bunu neden zenginlik haline çeviremedik anlayamadım yıllardır,kimse ben bunu yazıyorum diye sendede trabzonluluk var algılamasın 7 göbekten samsunluyuz ladik elhamdülillah ,ayrıca o trabzonspor düşsün adağım var ,ama dışardan bakanlar trabzonspor antipatimizle trabzonluluğu  fena halde karıştırıyor bunu ayrıştıramayız ,bu şehirde ki samsunda doğacak trabzon kökenli anne babaların çocukları bizim bu yapıyla hiç bu kulübü sevemicek , o kadar sorunlarımız varki ben bu durumu no frosta alıp zamanı geldiğinde konuşmak üzere dondurmanızı rica ediyorum

BEŞİKTEN_MEZARA

Çeşke Ali Kemal Bey bu açıklamayı kampanya bittiğinde yapsaydı , bu tip durumlar kampanya sürecinide etkiliyor inanın en büyük face deki samsunspor sayfası azgar olayını kapak yaptı etrafımda yardım edecek kişiler bune kardeşim demeye başladı bişey yapıyoruz bir taraftan kendimizi hançerliyoruz azgar olayı afişe edilmeyebilirdide Ali beyde bekleyebilirdi off offfffffffff

samuray

dobi hasan hem başkana hem taraftara hem kulbümüze bu saatten sonra zaten katkısı olmadı ya hiç bir katkısı olmaz olamazda bir an önce istifa etmeli

yirmiuc

Alıntı yapılan: samsuni - 29 December 2012, 16:58:32
ayrıca yirmiüç nickli arkadaş, daha önce de aslı astarı olmayan bir 10 milyon lira kasadapara var iddiası üzerine yönetimini o 10 milyonun hesabını vermesini de istemişti. olmayan bir 10 milyonun hesabını kim verecek? eleştiri eyvallah, demokrat bir forum burası ama saçmalıa da lüzum yok.

üstad , ben ortada hesabı verilemeyen 10 milyon para var iddiasında bulunmadım.
sadece böyle bir iddia karşısında iddia sahibine hakaret etmek yerine kısa bir açıklamayla da olsa iddiaya yanıt verilmesinin daha doğru olacağını belirttim.
buna saçmalık diyorsanız da bir şey diyemem.

mehmet yılmaz

29 December 2012, 21:58:11 #43 Son düzenlenme: 29 December 2012, 22:05:28 samsuni
Sorduğunuz sorudan sonra verdiğim cevabı okusaydınız ve ardından da emin abi için "trabzon dayanışması" gibi gerçekten saçma bir şeyi yazmasaydınız keşke. Bazı konularda oldukça hassas ve kırılgan olduğumuzun farkında olmanızı isterdim.

Alıntı yapılan: samsuni - 24 December 2012, 01:05:54
Ortada 10 milyon falan yok ki bir yere gitsin.
Açıklama yeterli mi?

Ayrıca iddia sahibi sitenin yayın politikasına bakıldığında amacın tamamen bağcıyı dövmek olduğunu görürsünüz.

dessperadodo

bu takım içinde bulundugu lanet ve rezil durumdan nasıl çıkar onu tartışalım.bırakın allah aşkına dobiyi gedikliyi veya kayıp 10 milyonu.