2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

teksas3455

"Göztepe için Gekas ve Fatih Şen defteri kapandı. İki oyuncuyla da anlaşamadılar.Şimdi Gekas Şanlıurfaspor 'a , Fatih Şen Samsunspor 'a yakın"

@eonder11

Shane_Falco

Urfa Serkan Çalık'ın alacağını ödemediği için adam sözleşmesini feshetmiş.Gekas'a verecek parayı nerden buluyo bunlar :s

teksas3455

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 11 January 2013, 02:51:02
Urfa Serkan Çalık'ın alacağını ödemediği için adam sözleşmesini feshetmiş.Gekas'a verecek parayı nerden buluyo bunlar :s

Bence urfa da göztepe de olmayacak. Gekas kaliteli olsa da birinci lig de ona 600 bin tl civarı verebilecek hiçbir takım yok bana göre. kimse almasa da ucuz ucuz bize gelse. :)

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 11 January 2013, 02:51:02

ibrahim tatlısesin yönetim kurulu üyeliği davetine icabet için urfa ya gittiğini okudum dün haberlerde. yeni kaynak ibraham olabilir.

beşnumara

Bu g..tepenin parasi yok muydu? Hadi gekas cok istedi fatih şen'i de mi alamadilar? pehh onlara bee yaziklar olsun  ;D

teksas3455

Devrim Çetin: Samsunspor'da Fatih Şen bugün kampa katılacak.

teksas3455

Devrim Çetin : Kasımpaşa, Nikolay Dimitrov'un sözleşmesini feshetti. Dimitrov'un da Samsunspor'a gelmesi bekleniyor.

Samsunspor, transfer edilmek istenen Kıvanç Karakaş'ın durumu da bugün belli olacak.

Sadece Samsunspor

AlıntıDevre arası transfer döneminde bir çok oyuncunun adı Göztepemiz'le birlikte anılmış ve görüşmeler yapıldığı basına yansımıştır.

Özellikle belirtmek isteriz ki; basında adı geçen Franco Cangele,Theofanis Gekas ve Adrian Mutu gibi isimlerle kulübümüzün hiç bir görüşmesi olmamıştır ve kesinlikle bu oyuncularla görüşme olmayacaktır. Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç'ın belirlediği isimler doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam etmektedir.
Devam eden devre arası transfer döneminde yabancı transfer olarak gündemimizde Kanada asıllı Eintrach Frankfurt forması giyen Robert Douglas Friend vardır. Bu oyuncu kulübümüz tarafından ülkemize davet edilmiştir. Bu oyuncuya ilişkin gelişmeleri ve transfer dönemi içerisinde gerçekleşen transferlerimizi resmi sitemizden siz büyük taraftarlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla
GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU

Arkadaşlar efsanemiz Gekas ne urfaya nede göztepeye gidiyor. İçimden bir his son dk. bize gelecek diye söylüyor hadi hayırlısı

beşnumara

Kasımpaşa Dimitrovun sözleşmesini feshettiyse o zaman biz bonservisiyle mi aliyoruz? Vallahi helal olsun. g...tepeliler millette ne para var arkadas yazmislar  ;D ulan boş boş konusacağınıza sahibinize söyleyin de cebindeki akrebi çıkarsin önce. Anıl icin yüz bin daha veremiyorlarmis, hani para sizdeydi kolpalar

teksas3455

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 11 January 2013, 12:19:18

Arkadaşlar efsanemiz Gekas ne urfaya nede göztepeye gidiyor. İçimden bir his son dk. bize gelecek diye söylüyor hadi hayırlısı

Ağzından bal damlıyor bal :)

Serkan

Fatih abi ben ne yapıyorum biliyormusun bunların paraları yok nasıl topçu alıyorlar yazılarının çıktılarını alıp saklıyorum nasılsa bir gün altınbaş bunlardan ellerini çektiğinde parasızlıkdan ağaca çıkacaklar o zaman bunları ortaya çıkarıcam

55.hakan

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 January 2013, 12:23:30
Kasımpaşa Dimitrovun sözleşmesini feshettiyse o zaman biz bonservisiyle mi aliyoruz? Vallahi helal olsun. g...tepeliler millette ne para var arkadas yazmislar  ;D ulan boş boş konusacağınıza sahibinize söyleyin de cebindeki akrebi çıkarsin önce. Anıl icin yüz bin daha veremiyorlarmis, hani para sizdeydi kolpalar
Bonservisi elinde olan bu adamı alırsak büyük iş başarmış oluruz.Bir de 6 aylık değil de en azından 1,5 yıllık sözleşme yapsak tadından yenmez.Ama Göztepe,Rize gibiler akbaba gibi üşüşür şimdi hazıra.

south_london

Alıntı yapılan: Serkan - 11 January 2013, 12:26:03
Fatih abi ben ne yapıyorum biliyormusun bunların paraları yok nasıl topçu alıyorlar yazılarının çıktılarını alıp saklıyorum nasılsa bir gün altınbaş bunlardan ellerini çektiğinde parasızlıkdan ağaca çıkacaklar o zaman bunları ortaya çıkarıcam

ahaha intikam soğuk yenen bir yemektir  8)

ali ihsan

İçimden bir ses Anıl Taşdemir diyor ....