2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 10 January 2013, 17:44:17
İbricic'i aldılar daha ne alacaklar yerine adam...
Haberi yapana sormak lazım.Başkan oradayken kesinleştirecektir işi kaybedecek zaman yok.

berusa55

10 January 2013, 17:49:49 #691 Son düzenlenme: 10 January 2013, 17:54:34 berusa55
Sevgili Hakan; yukarıda Mehmet yazdı zaten en doğru bilgiyi. Dimitrov'u kadro dışı bırakmışlar. Artık bizim futbolcuyla anlaşmamıza kaldı iş. Gazete bir gün geriden geliyor :D

55.hakan

Alıntı yapılan: berusa55 - 10 January 2013, 17:49:49
Sevgili Hakan; yukarıda Mehmet yazdı zaten en doğru bilgiyi. Dimitrov'u kadro dışı bırakmışlar. Artık bizim futbolcuyla anlaşmamıza kaldı iş sanırım. Gazete bir gün geriden geliyor :D
Ne demek istediğini anladım  ;) Acaba böyle bir ayrıntıyı da moralimizi bozmamak için yazmamış olabilir mi diye düşündüm  :)

berusa55

Yok sanmıyorum; bu sabah belli olmuş sonuçta Dimitrov'un kadro dışı kaldığı. İnşallah anlaşırız diyelim. :evet:

Ahmeti

açıkcası Dimitrov'dan pek fazla umudum yoktu ama helal olsun abilerime tuttuklarını kopartıyorlar

feticalik

ya varya yönetimimiz orjinal şimşek :))

fanatik samsunsporlu

minci

Alıntı yapılan: Ahmeti - 10 January 2013, 18:10:11
açıkcası Dimitrov'dan pek fazla umudum yoktu ama helal olsun abilerime tuttuklarını kopartıyorlar
Bakalım bunu da kopartabileceklermi?

seyf55

furkan5534

ngonge

Kıvanç Karakaş nasıl bir oyuncu izleyen var mı?

Dmitrov için bundan 2-3 yıl öncesinde Arsenal haberleri falan var, adam baya yetenekliymiş.

Yeni transferlerden hepsi güzel ayrıca Mark Gurman'dan ümitliyim ben, bize karşı oynamış Kazakizstan'la 2-1 yenmiştik ama çok zorlanmıştık.

Ölümüne_Samsunspor

Dimitrov çok iyi ama kıvançı bilmiyorum gerçekleşsin artık şu transferler yaa

Ölümüne_Samsunspor

Gekas göztepeyle anlaşmak üzereymiş .d

teksas3455

Göztepe gitsin Orhan Taşdeleni alsın  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

ismail

tranfermarkta göre dimitrov bize 9 gün önce 1,5 senelik imza attı :))