2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: feticalik - 06 January 2013, 21:33:39
Sayın site üyelerimiz. Lütfen bu çalışmamıza destek olunuz. Yarın saat 19.00 da Twitterda TT çalışmamız olacaktır. Herkesi online bekleriz. Tag'imiz #SamsunVekilleriMaça dır.. Samsun'umuzun artık kenetlenmesi için yarın saat 19.00'da #SamsunVekilleriMaça Tagine destek bekliyorum..

konuyla alakasız olabilir kusura bakmayın ama bunu yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Tüm facebook sayfaları bilgilendirildi şimdiden organize olundu.

Benim şahsi fikrim göztepeli gazetecinin kendini bilmez çıkışından ve td'deki rezillikten sonra bu tarz bir organizasyon zaten ortalığı karıştırmak ve çamur atmak isteyen insanların eline büyük bir koz verir, hiç gerek yok diye düşünüyorum.

kalptenþimþek

transferler, dedikodusu bile yapılmadan şak diye oluyor.. böyle zevki olmuyor ama... :_nazar

Ertuğrul Sağlam

Halk gazetesinde Adnan Gungor ismi geciyor "Gelmek istiyomus ama taraftar tepkisinden cekiniyormus, Besim Durmus ozellikle cok istiyormus kendisini!.."

Sercan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 07 January 2013, 15:50:20
Halk gazetesinde Adnan Gungor ismi geciyor "Gelmek istiyomus ama taraftar tepkisinden cekiniyormus, Besim Durmus ozellikle cok istiyormus kendisini!.."

O adam bu takıma gelirse, ben daha maça falan gitmem..

seydo55

Alıntı yapılan: Sercan - 07 January 2013, 15:53:58
O adam bu takıma gelirse, ben daha maça falan gitmem..

o zaman kesin alalım : )

Ölümüne_Samsunspor

Ölümüne_Samsunspor

adnan aslında iyi oynuyor ama..bilemicem...

lucarelli

ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim. Ayrıca hayallerinin takımı duruken bize gelmez.

Recep

Kimi alırlarsa alsınlar sadece samsundan ayrılırken hayallerimin takımına gidiyorum deyip kendi memleketinin takımı trabzonspor bayrağını öpen adnan güngör ü almasınlar.Gerçi Dobi hasan trabzonsporlu olarak harekete geçmiştir.Yakında bayrağımızı öpüp memleketime !! geldim der.

55.hakan

Aman diyeyim böyle adamlara ihtiyacımız yok bizim.

55_OrHaN_55

işimiz adnan güngöre kalacak kadar düştük mü?

55.hakan

Emin Kar: "Transfer 2-3 güne biter.."

Çok sayıda oyuncu ile temasta olduklarını ifade eden Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Kasımpaşa'dan Dimitrov, Şanlıurfaspor'dan Kıvanç Karakaş ve Karşıyaka'dan da Adnan Güngör ile Fatih Şen transfer etmeyi düşündüğümüz isimler. Hepsiyle görüştük. Bazı pürüzler var ve onların giderilmesini bekliyoruz" dedi.

"DIMITROV ŞOTA'YA BAĞLI"
Dimitrov konusunda son kararı Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota'nın vereceğini dile getiren Başkan Emin Kar, "Eğer Şota futbolcunun gönderilmesine izin verirse Dimitrov'la sözleşme imzalayacağız. Ayrıca Kıvanç'ın da kulübü ile olan sorunlarını çözmesi gerekiyor. Karşıyaka'dan Fatih Şen ve eski futbolcumuz Adnan Güngör'ün transferleri de her an bitebilir. Amacımız tüm transferleri 2-3 gün içerisinde tamamlamak ve oyuncuları Antalya kampına dahil etmek" diye konuştu.
kaynak:ajansspor

Adnan doğruymuş  :(

s_uzunkaya

herkeze 2. bir şans verilmelidir. gidişi ne kadar nahoş da olsa cefakar başkanımız böyle uygun gördüyse en azından hiç tepki göstermeden bu transferi kabul etmeliyiz bence. ne yuhlanır ne tribünlere çağarılır nede goldan sonra adnannn die bağarılır. biraz affettirmeye çalışsın kendini bakalım. (olursa tabi transfer :) )

5trawberry

Adnan mı  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

haber gazetesindeki manşet hala gözlerimin önünde

55.hakan

Bazı insanlar 2.şansı haketmezler Adnan'da onlardan biri bana göre.