2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

ugrass

mal herif öyle bir tweetler atıyor ki sanki 500bin takipcisi var

Ölümüne_Samsunspor

ahmetsefa55

Ölümüne_Samsunspor

Adam bana cevaplar veriyo yazdıgım son sey

@caglaraslan35 sen hem bu konularla ilgileneceğine spor muhabiriysen muhabirliğini yap objektif ol herşeye karışma

Ölümüne_Samsunspor

@caglaraslan35 Sen işine bak abi git göztepeyle ilgilen Samsun seni ilgilenidirmez Aldı Diyelim spor bakanı sanane seni ilgilendiren durum n

akif arslan

adanaspor-elazığspor hazırlık maçında burak çalık 3. dakikada gol attı. :kafa:

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Ölümüne_Samsunspor - 06 January 2013, 17:16:33
@caglaraslan35 Sen işine bak abi git göztepeyle ilgilen Samsun seni ilgilenidirmez Aldı Diyelim spor bakanı sanane seni ilgilendiren durum n

Kardeşim bu cevap bence olmamış. Herşey herkesi ilgilendirir ve aldı diyelim demek adamın söylediklerini kabul etmek anlamına geliyor, bence bu tarz mesajlar atmaya gerek yok.

Shane_Falco

Yarın bi de Dimitrov patlasın da bunlar iyice kudursun hasetinden  :oyun: :oyun:

Ölümüne_Samsunspor

King1965

Samsunspor tki macını aldıgında şehir Samsun bir bütün olup o stada sanki şampiyonluk maçı gibi doldurmassa bende birsey bılmıyorum arkadas bu transferler Samsunda büyük ses getirdi. Birazda basın gaz verdimi Şehir biraz daha kenetlenir

fanatik samsunsporlu

kıvanç karaktersiz bir futbolcu.inşallah almayız

ugrass

Mehmet akyüz 11de oynuyor bjk hazırlık macında

feticalik

Sayın site üyelerimiz. Lütfen bu çalışmamıza destek olunuz. Yarın saat 19.00 da Twitterda TT çalışmamız olacaktır. Herkesi online bekleriz. Tag'imiz #SamsunVekilleriMaça dır.. Samsun'umuzun artık kenetlenmesi için yarın saat 19.00'da #SamsunVekilleriMaça Tagine destek bekliyorum..

konuyla alakasız olabilir kusura bakmayın ama bunu yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Tüm facebook sayfaları bilgilendirildi şimdiden organize olundu.

jean

hakan meselesi uzadi cok ins onda aksilik cikmaz orta sahayi toprlar diger transferlerde yararli olur ins

seyf55

lann bu ''top'' sakallı göztepeli gazeteciye bizimkiler bişey mi yaptı ne, bi samsunlu si?i yemiş galiba aklını bozmuş bizle adam samsunspor muhabiri olcakmış son anda dönmüş suat kılıça diyelim onu samsunspor muhabiri yapsın zaten ilgi alanı samsunspor ''top'' sakallının