2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Son cümlede ne anlatılmak isteniyor? Sivasspor'da olan bonservisi biz nasıl kendi adımıza 1,5 yıllığına uzatabiliyoruz?

usare

Biz bunun bonservisini Hakan'a karşılık almadık mı ya?

mehmet yılmaz

Kiralık olarak tadil edildi sözleşmesi. Sivas'la 2017'ye kadar ama bizimle 2014'e kadar kiralık.

Ertuğrul Sağlam

berusa55

teksas3455

Daha bitmedi gece 12 de bitiyor bir saat 20 dakikamız var :)

Ertuğrul Sağlam

berusa55

01 February 2013, 23:39:09 #1237 Son düzenlenme: 01 February 2013, 23:43:29 berusa55
Saatini dakikasını bilemiyorum Ertan; mesai saati bitimine kadardı muhtemelen  ;)

mehmet yılmaz

bildiğim kadarıyla olmayacak artık. bitti.

55_OrHaN_55

Geçen sene son dakikada 7 transfer olunca alıştı millet haliyle. :)

seyf55

yirmiuc

Alıntı yapılan: berusa55 - 01 February 2013, 23:23:57

Samsunspor sol bek oyuncusu Şaban Özel ile olan 6 aylık sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunspor'un sezon başında Sivasspor'dan kadrosuna kattığı sol bek oyuncusu Şaban Özel'in istekli tavırları ve teknik heyetin raporu doğrultusunda oyuncunun menajeri ve Sivasspor cephesiyle yapılan görüşmeler sonucu sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı.

SAMSUN'DA KALMAK İSTEDİ

Samsun'da mutlu olan ve daha uzun süre Samsunspor forması giymeyi istediğini yönetim ile görüşen Şaban'ın teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda uzatılan sözleşmesiyle beraber 1,5 sezon daha Kırmızı Beyazlı formaya hizmet edeceği öğrenilirken, oyuncunun bonservisinin halen Sivasspor'da olduğu belirtildi.

Kaynak

öyleyse sivas iyi transfer yapmış. 1 oyuncuyu kirala karşılığında 1 oyuncunun bonservisini al.  >l<

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: yirmiuc - 02 February 2013, 02:03:35
öyleyse sivas iyi transfer yapmış. 1 oyuncuyu kirala karşılığında 1 oyuncunun bonservisini al.  >l<

ne kadar meraklısın arkadaşım eleştiri getirmeye.
sivas Hakan Arslan'ın boservisini bedavaya almış gibi yazıyorsun. 250.000 TL verdi, yanında da Hakan Arslan'ın geçmiş dönemden kalan 300.000 liralık alacağı silindi. Bonservisten Samsunspor'un kazancı 550.000 TL oldu. Üstüne de Abdülkadir gibi bir oyuncu 6 aylığına da olsa alındı. Şaban'la da sözleşme uzatıldı. İlla gitmek istiyorum diyen bir Hakan Arslan'ı zorla tıtmalıydık senin mantığına göre.
Acaba olmuş mu dersin?

alperen

İnsanları memnun etmekte zor arkadaş..

Burak

Hakan Arslan'ın reel transfer kazancı 750 bin TL'ye  yakın kulubümüze bence çok iyi bir anlaşma oldu Şaban ve Abdulkadir e kiralama ücreti verilmediyse ki (verilmedi diye biliyorum) belki 50 bin Şaban'a 100-150 bin Abdulkadir'e kiralama bedeli verilecekti bence çok karlı bir anlaşma