2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

mehmet yılmaz

Desiqner

Ben Hakan Bayraktar transferinden umutsuzum ama belki genç yetenekli bir isim veya tam ihtiyacımız olan başka bir tecrübeli isim olur İnşallah...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Desiqner - 30 January 2013, 00:58:44
Ben Hakan Bayraktar transferinden umutsuzum ama belki genç yetenekli bir isim veya tam ihtiyacımız olan başka bir tecrübeli isim olur İnşallah...
aslında fatih orda cuk oturdu gıbı.belkı hucuma donuk bır ısım dusunulebılır.haklısın.

ama reyiz gelse banko oynar mı ? evet oynar.
o zaman gelsin bence.

samsunmania

55.hakan

Çilek geldi mi?  :) Son dakika bomba transferlerimiz meşhur bizim. Ben ümitliyim bir şeyler olacağından transfer konusunda.

Desiqner

Arjantin dolaylarından Batalla benzeri bi 10 numarada fena olmaz hani  :deli:

buonanotte

Jnr.Serkan

Hakan Bayraktar  plase anıl taşdemir : )

kumköylü ahmet

Transfer dosyasi nezman kapaniyor ben 25 ocak biliyodum ama haaala transferler devam ediyor..Bu arada 1461den rizeye gidenler icin soyle dusunuyorum..1461 nasilsa gelemicek o yuzden rizeyi guclendirmek amacli yapilmis bir plan gibi geldi..insallah rize gelemez o super lige...Utandirma ALLAH`im insallah ilk 6 ya girerde su ligden cikariz yaa

heryerdesamsunlu

giray bulak samsunu sevmez hakan bayraktarı kaptan çıkarmış son maça daha evvel kaptanmıydı pek dikkatimi çekmedi ama bize faydası olacak bir iş yapmaz.adam ts li otomatikman bize düşman ama bunu açıkça dillendrmezler .yüzümüze asla söylemezler onun için bulak orda oldukça hakanı bize yollamaz diye düşünüyorum samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

ugurozkan

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 30 January 2013, 11:26:45
Transfer dosyasi nezman kapaniyor ben 25 ocak biliyodum ama haaala transferler devam ediyor..Bu arada 1461den rizeye gidenler icin soyle dusunuyorum..1461 nasilsa gelemicek o yuzden rizeyi guclendirmek amacli yapilmis bir plan gibi geldi..insallah rize gelemez o super lige...Utandirma ALLAH`im insallah ilk 6 ya girerde su ligden cikariz yaa

1 şubatta bitiyor.

dessperadodo

hakan bayraktarı unutsak diyorum artık.çünkü merinde tüm planlar ve saha kurgusu hakanın üstüne yapılmış durumda ve ben asla bırakacaklarını düşünmüyorum.

ismail