2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

55.hakan

Olmazsa olmaz sağ bek bana göre daha sonra orta saha geliyor.

AhmetDenizci

Sezon başında Gençlerbirliği'ne transfer olan Mehmet Kara'nın sözleşmesi, bugün karşılıklı olarak feshedilmiş.

Alıntı
"Gençler'le kontratını fesheden Mehmet Kara izlediğim kadarıyla ayağına hakim bir oyuncu. Merkezde tekniği iyi oyuncu arayan takımlara uygun. Tam bir merkez orta saha. Ne ön libero ne de 10 numara.

Göksel Sert

fanatik samsunsporlu

seyf55

mimar55

Valla transfer ne zaman kapanıyor bilmiyorum ama topu golcülere taşıyamıyoruz bu bir gercek nasip yönetimde benden katlarca fazla bu konuları gören abilerimiz var ama nacizane fikrim hakan bayraktar gibi bir topcu sart bize yada oynayan cocuklarımıza acaip gaz vermek lazım maçlarda...

samuray

orta sahamızda robers.ın yerine doğan oynasın ondan çıok daha iyi oynar kanaatindeyim

kumköylü ahmet

son dakika transferimiz bugun samsun 19 mayisdaydi.Yeni transferimiz TARAFTAR son dakikaya kadar iyilerdi...

teksas3455

Twitter üzerinden 1461 Trabzon'dan Jebrin ve Abdullah'ın Samsunspora gönderileceği yazıyor. Rizeye 2 topçu verdiler.

Desiqner

Alıntı yapılan: teksas3455 - 28 January 2013, 23:26:18
Twitter üzerinden 1461 Trabzon'dan Jebrin ve Abdullah'ın Samsunspora gönderileceği yazıyor. Rizeye 2 topçu verdiler.

Sözde Karadeniz'in abisiyiz ayakları :)

lucarelli

İstemezük. Zaten kurduk cillop gibi takım. Bu adamlar ancak ahengi bozarlar.

teksas3455

Emin Kar'ın zamanında nokta koyuşları yok mu ölüyorum ya :)

1461 den oyuncu alınmayacakmış, görüşme de olmamış. Ayrıca direk 11 de oynayacak bir oyuncu alınacakmış

Kaynak : http://www.samsunsporluyuz.net/haber/5207-samsunspor-1461-trabzon39-dan-oyuncu-almayacagiz.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

s_uzunkaya

roberts veya kereden birini gönderip bir yabancı alacağız gibime geliyor. son maçta robertsi 90 dakka oyunda tutarak bir nevi son şans, 90 dakka performansı ve yeni takım içindeki ahengi ölçülmüş oldu. robertsin başarılı performansı ihtimaline karşıda "keresiz bir savunma nasıl olabiliyor" diye test etmek için keresiz bir savunma kurgusu oluşturuldu. maçı nedense hep bu gözle izledim :)...tamamıyla kendi görüşümdür. kaynak, duyum hiçbişi yoktur  :P

beşnumara

Mersin Ads'den Lawal'ı satın alma opsiyonlu kiraladı. Kop gel reyizz  ;)

ahmetsefa55

reyiz gelse çok deli bir kadromuz olabilir ya şuan düşündüm de.
tabi çok değişik kombinasyonlar olabilir.hocaya kalmış artık.

abdul

musa mustafa dımıtrov

fatıh kuşçu

o değil de biz transfer düşünüyo muyuz ?