PTT 1.LIG 15. HAFTA 1461 Trabzon - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 02 December 2012, 02:31:58

« önceki - sonraki »

RT55

ne yazıkki bu ligde futbolu geriye giden tek takımız..

senol

uğur ile turgay girdi oyuna,girerken her ikiside niye giriyoz ki diye bakıyorlardı.
ruh kalmamış ,kim ne yaparsa yapsın.1461 in oyuncularını tanıyan varmı bu liglerde.
ama kazanma ruhu ile oynadılar.kocaman samsun mahalle çoçuklarının oyuncağı haline geldi,yazılar olsun...

BEŞİKTEN_MEZARA

Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı neler desek boş artık ben bu seneden umudumu kestim bir takıma 2-3 takviye yaparsın bir kısım bölgelere eyvallah düzelir , ama bu takımın aksamayan bölgesi iyi oynayan bir futbolcusu yok, farkındamısınız sadece mücadele etti diyebiliyoruz 1-2 topçu için iyi oynuyor hiç diyemiyoruz 11 futbolcu lazım bize arkadaşlar 2 futbolcuyla düzelecek bir takım değil bizim takım ,allah hepimize sabır versin bu sene büyük bir sınavdan geçiyoruz

CurvaSs

amatöre de düşsen, terkeden kahpedir! bu kadar. yenilmişsin, yenmişsin umrumda değil.

red_white

geçen sene Samsunda dostluk mesajları verenler neredeler?? istanbul takımlarının deplasman yasağı hakkında yorum yapanlar şimdi neredeler?? hayırdır dilinimi yuttun, bir stadyum bizi kandırdın bizde yedik

varol55

yazık oldu valla..tv den izledim arkadaşlar ksik olan takımın kalitesi..bu net...ikincisi kalıten yoksa  mucadele ile kapatmak  bunu hoca vermeli.ya kondisyonla yada itici güç olan moivasyonla..besim hoca da bunun var olduğunu zannetmıyorum..bu takım bi şekilde galip gelecektir  ama sorun doyurucu bır futbolun olmayışı...yazık gerçekten yazık..bu kadar  mı kolay olur bu formayı giymek...şimdi  serkan aykutlar celil sağır lar ercan lar  imdatlar da bu formayı giydi samsunsporlu oldular bunlarda giydi samsunsporlumu oldular...delircemmmmmm bu ruhsuzlara efsanelerimizi hatırlatalım arkadaşlar....

BEŞİKTEN_MEZARA

Yanında boştaki arkadaşı görüpte pas vermeyen ,topu sektirmeden 1 metre zıplatmadan topu stop edemeyen ,kaleye şut atmayan (çünki kaleye gidemeyen),topa vurmaya gücü olmayan,6 kişi ile 2 futbolcularının başında bekleyen takıma bu sene samsunspor diyolarr

çılgınlar

Söğütlübahçe ve şehzadeler mac sonu termede Ana yolu kapayarak samsunspor otobusunü durdular cevık kuvet mudaha etsede çok büyük tepki verildi.otobusun pesinde tesıslere dogru gıdyorduk kı dua etsınler emın baskana ümit baskanu aradı arayı zor bela buldular yoksa cok kotu olacaktı her ne olursa olsun bu takımın pesındeyız ama bu kadar ruhsuzlukda olmaz arkadas ayrıca bız taraftar olarak gazıantep macı alınmadı takdırde artık kımsenın hatır saygı dıye bır sey olmayacak bırılerı bunlara ders verme zamanı geldı.

jean

arkadas harbidende olmadi ya 1-0 ondesin kalmis 15 dakika 5 dakikada iki gol yiyorsun ikinciyi yerkende 10 kisiler sene basindan beri bu sorunumuz var skoru koruyamiyoruz hicmi ders alinmaz yahu ayni hata her hafta yapilirmi

cembaba

Maçtan şimdi geldim. Münferit olarak iki arkadaşımla beraber gittik. Tribüne çok laf edilmiş. Fakat golün gelmesi bizim sayemizde oldu. Belki de bu zamana kadar yapılmış en iyi deplasman tribünüydü. Golü attıktan sonra içimizdeki gençlerin tahriklere kapılması yakışmadı. Bunlara cevap verelim, dalga geçelim derken adamları uyandırdık. İlk golü yiyince de klasik olarak takım koptu. Biz tribünde baskı kurdukça takım daha iyi oynadı. Bize de öyle gelmiş olabilir.

Tribünden izlediğim kadarıyla, Hakan Arslan dışında göze batan bir tane oyuncu göremedim. Eğer imkanımız varsa devre arasında hemen zenci golcü bulmamız gerekiyor. Her hafta dediğimiz gibi top dağıtıcıya şiddetle ihtiyacımız var. Topu defanstan alıp, kanatlara veya uzun pasla gol attırabilecek bir isim. Kısacası yeni bir Hakan Bayraktar.

Birinin dediği gibi bize birkaç tane Canberk lazım...

orhan

Erhan hoca istifa diye diye adamın çalışma şevkini kırdık o da ne haliniz varsa görün diyerek istifa etti ne oldu değişen bir şey yok dahada kötüye gidiyoruz.Buradan yazması kolay.geçmişi ve takımın kurulma aşamasını düşünmeden konuşmak ve yazmak kolay.Herkese sallayalım gitsin.Ama bu takımın bu hallere düşmesinde en büyük rolü olan kazım yılmazı çok çabuk unuttuk,verdiği sözleri ve yapmadığı işleri çok çabuk unuttuk,koydurduğu temlikleride çok çabuk unuttuk,Her şeyden önemlisi istifa etmeyi kafasına koyduğu hallde istifa etmeyip yalandan yere 2,5 ayımızı çaldığını sırf bu yüzden normal şartlarda takım kuramadığımızı ve liğlere hazırlanamadığımızı ne çabuk unuttuk.Lütfen biraz daha sabırlı olalım ve destek verelim devre arasına kadar bu şekilde gidilecek başka çareside yok.Tepki koyulacaksa sahipsizliğe koyalımmmm.

Karabudun

Tavşanlı maçından beri bu kadroyu savundum.Şimdiden sonra ise bu ligde kalabilmeyi ve sezon sonunda neredeyse oyuncuların tamamının gönderilmesini ümit ediyorum.Bizim boynumuz daha önce hiç bu kadar bükülmedi.Hiç bu denli küçük düşürülmedik.Bir taraftar olarak ben oyunculara hakkımı helal etmiyorum.Bir olur,iki olur...Yeter arkadaş! Aldığınız para helal değil.O formaya adınız yazılacak kadar değerli oyuncular değilsiniz, has be has bir Samsunsporlu olarak benim nazarımda hiçbiriniz Samsunsporlu değilsiniz! Bu saatten sonra Samsun şehri için falan oynamayın, kesinlikle sizin harcınız değil!ALLAH inancınız varsa hak,hukuk namına oynayın, aldığınız paranın hakkını vermek için oynayın.

yirmiuc

serkancengiz

besim durmuşun yaptığı bir değişiklik skoru belirledi

kavak_55

besim durmuş samsunlu ama anlaılan onda da samsun ruhu kalmamış herhalde futbolculara çekmiş. bir hoca bu kadar mı at gözlüğüyle maçı izler 1-0 öndesin adamlar saldırıyor sen oyuncu değiştirmiyorsun neyi bekledi tabiki golü yemeyi bir şey demiyorum verilen emeklere yazık ettiniz tüm oyunculara hakan arslan ve canberk dışındakilere yazıklar olsun diyorum ben olsam bunların hepsini kovar anakaragücü gibi a2 takımını oynatırım hiç değilse yenilsekte mücadele ederk yeniliriz. yazık  çok yazık.