PTT 1.LIG 10. HAFTA SAMSUNSPOR'umuz- Karsiyaka

Başlatan celebi, 28 October 2012, 22:19:39

« önceki - sonraki »

özkan

Söğütlübahçeli kardeşim,

Davulmu kaldı trubunde artık.1980demiyiz.Davul işinden vazgeçin.
Çoluk çocukla olacak iş değil bu,ses o kadar tiz geliyorki rahatsiz edici.
Kendi içinizde kavga işinden vazgeçin.
90'ıncı dakikada laylaylaalaylaylaay tezahüratını sen topcu olup sahada duysan etkilenirmisin çok merak edİyorum ? Bunun yerine samsun gol gol yada saldırsana saldırsana samsunspor gibi daha itekleyici tezahuratları yapmak aklınızamı gelmedi yoksa ?

Ayrıca kdc'nin msjı tüm maraton trübünün sizin hakkınızdaki ortak düşüncesi.Bunuda bilin.

Kendinize toz kondurmuyosunuz tamam ama,eksikleriniz bunlar.İyi bir niyet olarak algılarsanız bu yazıları ancak bu vaziyet ile geliştirebilirsiniz kendinizi eleştirilere önem vererek  ;)

kaptan 55

kaleye şutu bile olmayan karşıyaka ligin üçüncüsü bu zaten ligin kalitesini gösteriyor bu ligde son sıralarda olmak gerçekten çok üzücü.

eğer gücün yoksa penaltıyı atmaya gitmeyeceksin!biz musadan bize ekstra puanlar alsın gözüyle bakarken o elimizdeki puanları aldı?

çılgınlar

Madem Okadar Çok Iyı bılıyosunuz trıbun ıslerını gelın buyrun sız yapın oyle kuru kuruya laf atmakdan vazgecın bız cılgınlar grubu oalrak bırlesmeye her zaman hazırız evet durmadan aynı besteler soylenıyor buda maratonun bestelere ortak olmasını saglaması için bizim samsun trıbunlerınden bırıncı olma gıbı nıyetımız yok bız sadece takımıza bıeler verebılmek ıcın ugrasıyoruz sbç pınarbasına konusurusunuz ama dıger grupların kasap cekmelerıne konusmazsın burda ortalıgı bulandırmanın anlamı yok taraftar grupları mekansızlar sırınler sehzadeler sbc bız bırız sonucda hepımızı amıcı bellı trıbun lıderımız onur reıs dıger grupları maratonda gormek ıstedını devamla dıle getrmıstr zatan ama kımse yanasmıyor bız elımızden gelenı yapmaya calısyoruz nedense 7-8 haftadır yaptıgımız trıbunle samsun calakalınırken sız kulaklarınız tıukalı mı gezıyodunuz anlamıs degılım acıkcası bıze laf atana kadar yapılan bestelere ortak olun bıseler yapalım bırlık yapalım anca kalvayeden bos boıs konusuyosunuz bır sey bılıyosan gel maratonun ortasına destek ol KOSTEK Degıl guluyomus neye guluyon sen gel yuz yuze konusalım hatalarımızı neyse anlat bılelım bızde ona gore davranalım zaten burda her zaman grup ayrımı yapılmıstır ve haylada yapılıyordur o yuzden ınsanlar samsun.bizdn uzaklasmaya basladı artık bazı seylerın sızde farkına varın

çýlgýnlar1984

Neyin tartısmasını yapıyorsunuzki burda? gerek yok o grup bunu yapmıs bu grup sunu yapmış. Siz hiç bir zaman sıcak bakmadınız ki söğütlübahceye buda ayrı bir gercek zaten  hepımızın amacı bellı taraftar gruplarına maratonda bırlesme çagrısı devamlı yapıyoruz ama herkesın tası agır gelmıyor keske gelseler hep beraber bırlık beraberlık ıcerısınde trıbun yapsak.Biz bu grubu tekrardan bu havaya sokana kadar çok mucadele verdık .burda utanmadan bırı yazmıskı 0-6 yas grubu ben bunu okurken utandım o arkadas bunu yazarken nası guluyomus anlamıs degılım. biz 6 yasında cocuklarımızı trıbune getırıp samsunspor sevgısı asılıyabılıyorsak ne mutlu bıze lutfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım hepımızın amacı SAMSUNSPOR Gruplar degıl herkes bırbırne destek olması varken bırbırımızı suclamaya gerek Yok Arkadslar .

FaTiH_HaN

Ayrım yapıldığı fikrine katılmıyorum, diğer konu başlıklarında da görebilirsiniz çiço gittikten sonra şirinlerin tribün olarak bittiği de konuşuldu forumda.

Desiqner

Çiçodan sonraki şirinlerin halinden herkes şikayetçi beyler.Bütün gruplarımız kötü bu sene.

beşnumara

Söğütlübahçeli kardeşim şuanki durumunuz üç yıl öncesinden iyi.Aranızdan bazılarını temizlemişsiniz iyi de ettiniz ama burda maç sonunda çağrı arkadaşınız bugünkü söğütlübahçe tribünü nasıl değerlendirirsiniz diye soruyorsa eleştirilere de katlanacak.aksi takdirde grup ayrımı gözetmeksizin tribünlerimiz busene kötü diyoruz tribüngruplarımız demiyoruz dikkat edersen.pınarbaşı, dattiridattat,şimşekler vs. tezahüratları ne zaman söylenir? bilmeliyiz

King Of The North

Ben malum takıma elendiğimiz kupa maçıyla birlikte tribün olarak çok gerilere gittiğimizi söylemiştim haftalar önce, sadece arefe günü Denizli maçı biraz canlıydık ama onun dışında fosuz, hele Şirinlerin olduğu kale arkası tam bir fiyasko, SBÇ maraton avantaını kullanmaya çalışsa da olmuyor kardeşlerim yapamıyoruz işte, bul çok kötüyüz, hem de hiç olmadığı kadar. Karşıyaka maçına gelince; ilk iç saha galibiyetini alabileceğimiz kötü bir takımı elimizden kaçırdık, devre arası büyük değişiklikler bekliyorum takımda...

##kdc##

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 05 November 2012, 12:31:05
Neyin tartısmasını yapıyorsunuzki burda? gerek yok o grup bunu yapmıs bu grup sunu yapmış. Siz hiç bir zaman sıcak bakmadınız ki söğütlübahceye buda ayrı bir gercek zaten  hepımızın amacı bellı taraftar gruplarına maratonda bırlesme çagrısı devamlı yapıyoruz ama herkesın tası agır gelmıyor keske gelseler hep beraber bırlık beraberlık ıcerısınde trıbun yapsak.Biz bu grubu tekrardan bu havaya sokana kadar çok mucadele verdık .burda utanmadan bırı yazmıskı 0-6 yas grubu ben bunu okurken utandım o arkadas bunu yazarken nası guluyomus anlamıs degılım. biz 6 yasında cocuklarımızı trıbune getırıp samsunspor sevgısı asılıyabılıyorsak ne mutlu bıze lutfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım hepımızın amacı SAMSUNSPOR Gruplar degıl herkes bırbırne destek olması varken bırbırımızı suclamaya gerek Yok Arkadslar .

Benim neye güldüğümü bi daha oku anla kardeşim. Adam kıskananlar çatlasın demiş, afedersin ama ben buna gülerim. Ayrıca bi tane övgü aldınız mı ben göremedim de  zzzzz  Tribün çalışmalarınızda başarılar, inşaallah daha kalabalık şekilde daha organize etkinliklerinizde başarılı olursnuz  ;)

maraton

sakin olun sevgili kardeşlerim.. neyin sinir böyle..
burada ayrım olmaz olacaksa da bu sbç ye olmaz.. bizim sbç ile ilişkilerimzi yüz yüze gelince bende anlatırım bir kaç ortak abimiz size de anlatır o yüzden bilakis biz sizin daha iyi olmanızı istiyoruz o yüzden bundan emin olun ve şu önyargınızdan bir kurtulun..
anladığım kadarı ile nasıl buldunuz gibi bir başlık açmışsınız arkadaşlarda eksik gördükleri yerleri iyiniyetle tribün daha iyi olsun diye kendi fikirlerince söylemişler.. ha eleştiri sınırını aşan varsa gereğini yapar uyarırız.. o yüzden eleştirilerden ders alarak ve bizi küstürüp ayırmaya çalışanlara fırsat vermeyerek hep beraber nasıl takımımızı destekleriz onu düşünülelim.. bitti dedikleri sbç yi yine yerinde layıkı ile temsil ediyorsunuz aferin, ama bu size büyük sorumluluklarda yüklüyor, artık siz kavga etme değil herşeye rağmen birleştirme sorumluluğuna sahipsiniz.. zor işlere soyunduk ama hep beraber ve birlikte bu işten yüz akıyla çıkacağız.. o yüzden sakin kırmadan, kırılmadan desteğe devam..

çýlgýnlar1984

Elimizden gelenın en iyisini hepimiz yapalım amacımız samsunspor arkadslar inanın bizler sizlerden fazla istiyoruz tek grup olmayı ama yanaşan yok hepimiz birbirmizi hemen hemen tanıyoruz dısarda oturur bu konuları daha tedaylı konusuz bu konuların konusulcak yerı bura degıl sonucda TEK AMAÇ TEK GAYE SAMSUNSPOR Bir de Özellikle Sbç Yi Eski Söğütlübahçeyle Karıstırmayın Arada Çok Fark Var Hatta Daglar Var.

Serkan

Artık şapkasının önünü kırıp tribünde dolaşırken 40 yaşında ki amcalara biz söğütlübahçeliyiz lannnn diyen çocuklar yok bu bile önemli bir nokta , bizim loca'da herkes sbç'nin daha iyi olması için çabalıyor, çabalamaya da devam edecek , ama sbç'li arkadaşların buradaki eleştirilerden memnun olması gerekir çünkü işini iyi yapan tribün eleştirilir, daha iyi ne yapabiliriz hep beraber oturur düşünürüz, burası yeri de değil takımın bu durumu zamanı da değil..

Ama şunu da belirteyim ss.biz'de bölünmede yok problem de yok bir abimizle bir kaç kardeşimiz maçı ayrı yerde izliyor olabilir ama ne bizim onlara saygımızda nede onların bize sevgisinde en ufak bir azalma yok bunu yapacağımız ilk koreografi'de zaten dosta düşmana gösteririz....

burakbas

05 November 2012, 16:27:00 #252 Son düzenlenme: 05 November 2012, 16:28:37 Serkan
Alıntı yapılan: S.b.ç Çağrı - 05 November 2012, 16:11:15
bazı çekemeyen kişiliksiz insanların düşüncesidir

NOT : BİZİ BU KADAR BEĞENMİYORSUNUZ GEÇİN KENDİNİZ YAPIN BİZ SİZİ TAKDİR EDELİM..

bana çekememezlikten bahsetme dostum...
Geçen sene Şirinler tribünün kralını yaparken ben mi davul çalarak araya giriyordum, kim çekemiyordu?
. AÇIK VE NET !

cembaba

Yeter artık beyler. Kimse yorum atmasın artık.

S.b.ç Çağrı

05 November 2012, 16:31:14 #254 Son düzenlenme: 05 November 2012, 16:43:45 S.b.ç Çaðrý
 BİZ SAMSUNSPORLUYUZ !!!!!!!!