Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur | Samsunspor'umuz - Sivas 4 Eylül Belediyespor

Başlatan Tufan, 21 September 2012, 14:12:56

« önceki - sonraki »

5trawberry

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 September 2012, 15:16:11
Şunu daha iyi anlıyorum, orta sahaya takviye şart, hep dan dun, maç bitti tek şutumuz var...2.devre sihirli değnek lazım, oynayamıyoruz.

Devre arasına kadar en az kayıpla ilerlememiz lazım. Takviye konusunda Nsumbu aranan isim. Pasları çok olumlu. Turgay gibi geri vites değil. Musa Aydın'ın da kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor, nereye ne için geldiğini hatırlaması gerekiyor.

twitter

atilla
halil saffet aykut mehmet
nsumbu turgay
ahmet musa şenol
mehmet

çok da kötü bir kadro değil çıkan takım sahaya.

furkan5534

Alıntı yapılan: twitter - 26 September 2012, 15:18:14
atilla
halil saffet aykut mehmet
nsumbu turgay
ahmet musa şenol
mehmet

çok da kötü bir kadro değil çıkan takım sahaya.

memet kim Allah aşkına.. pas vermıyen bencıl oynayan topu uzaya gönderen cins herif değilmi... onun yerıne ademı koy daha ıyı..

samuray

bu ne ya bu kadarmı hafife alındı bu takım hiçmi analiz yapılmadı rezalet oynan futbol ilk yarı boyunca kaleyi bulan bir şutumuz var ikinci yarıda böyle oynarsak eğer kesin eleniriz  >:(

Ahmeti

Bu zamana kadar yedek olan futbolcular öyle bir oynuyor ki sanki hoca bizi ilk onbire hiç almasın der gibiler.

twitter

Alıntı yapılan: furkan5534 - 26 September 2012, 15:25:04
memet kim Allah aşkına.. pas vermıyen bencıl oynayan topu uzaya gönderen cins herif değilmi... onun yerıne ademı koy daha ıyı..

oynayan kadro bu değil mi ya erhan hoca ben miyim  ;D ;D

furkan5534

samsunsporlu1994

3. Lig takımına karşı bile pozitif futbol oynayamıyoruz. Hazır değiller diyerek yetiniyoruz ama inşallah öyledir. Yoksa ilerleyen haftalarda çok sıkıntı çekeriz.

furkan5534

goruntude futbolcular santrada arka fonda ılgınc ensantrik bir uyku muzıgı :D ayakta alkışlıyorum seni aks tv bravo.gerçekten bugun ılgınc seyler yaşatıyorlar bıze

furkan5534

twitter

celebi

furkan5534

Allah sızı bıldıgı gıbı yaptın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alperen