Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur | Samsunspor'umuz - Sivas 4 Eylül Belediyespor

Başlatan Tufan, 21 September 2012, 14:12:56

« önceki - sonraki »

furkan5534

bitti!! orma ıcın onurunuz ıcın oynasaydınız barı.forma sansı buluyosunuz butun mac boyunca 1 yada 2 sut atabıldınız.futboldan mıdem bulandı artıkkk.. yazıklar olsun

Sercan

Serkan

adige73

samsun tarihinde böyle bir yenilgi var mı merak ediyorum resmi bir maçta kendinden 2 alt ligde oynayan bir takıma 2 farklı yeniliyorsun bu kadroyu kurmak için hoca çok mu uğraştı acaba

Desiqner

O sahadaki taraftarlarıda kutluyorum.Dakika 88 tribünden gelen ses "datdiri dat dat".Hepiniz aynı boksunuz...

King Of The North

Ben topçuların yerinde olsam sokağa bile çıkmam utancımdan, böyle rezaleti en son yine bu ligde 6-7 sene önce Telekomspordan Ankarada 5 yediğimizde yaşamıştık. Kendi sahanda 3.lig takımına gol bile atamadan eleniyorsun, ayıp yahu :(

furkan5534

5trawberry

Hocaya suç bulmayalım. Sen Samsunspor forması altındaysan rakip senin kademece altında bi rakipse yeneceksin, mücadele edeceksin. Hoca kararını yedek takımdan yana kullanmış, diğer oyuncuların durumunu görmek açısından. Bu durumu sabote etme hakkın yok. İki metre önüne pas atamayan Turgay'ın, 20 yaşında olup da, önünde yürüyemeyen Halil'in.. Golcülük vasfı taşımayan Adem'in bu takımda yeri var mı sizce.

GökhanÇağlar

Yazıklar olsun :kafa: Ayıp lan ayıp olacak iş değil..Düşündükçe deli oluyorum.

twitter

Gorkem

GurbetciFanatik

:rulet:

Sagolun sayenizde rakip Takimin taraftarlariya artik Futbolu bile tartisamiyorum

Baskent_Samsunspor

bu mağlubiyetin izahı yok size kimse kupayı al demiyor ama 3. lig takımına yenilme rezaletttt

engiz

özkan

Bu mağlubiyet ebenizin a..na girsin bütün profosyonel sözleşmeli topçularımızı kapsamaktadır bu küfür  ;) Ruhunuza sokayım.