Futbolcu Abi Dersimize Geldi!

Başlatan mehmet yılmaz, 19 September 2012, 18:55:47

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

babasamsunlu

Alıntı yapılan: feveran55 - 03 October 2012, 07:36:52
projeye yanlış yerden başlanıldı rahmetlı teomanın oturdugu semtdekı mimar sinan okulu ılk handıkap olarak alınmalıydı bence ilk orası yakışırdı.

hatta sizin markete gelip direk ordan başlasak daha iyiydi.  :kanka: :kanka:
hep bu samsunin iş bilmez halleri işte. ne yapacan.  :evet: :evet:
o da bizim kötümüz atamayız satamayız.  :evet: :evet:
ayrıca seni her seferinde elimizden alan adamı az  idare edecen da.. :evet: :evet:

##kdc##

Bugün 100. Yıl Okulu'ndaydı oyuncularımız. Oldukça eğlenceli  ve bir o kadar da yararlı geçen bir buluşma oldu bana göre.
Minik kardeşlerimizin futbolcularımıza ulaşmak için verdiği uğraşı görmeniz lazımdı. Bu projeyi hazırlayan, hayata geçiren herkese bir kez daha teşekkür ederim.

http://www.haberexen.com/muzo-abi-kereye-selam-soyle-126269h.htm

mehmet yılmaz

Her ne kadar kafası az çalışan insanlar olarak çok zeki arkadaşların düşündüklerini düşünemesek ve projeye yanlış yerden başlayıp, handikap alamasak da(!) bugün de güzel bir program oldu. Çocukların samimiyeti ve ilgisi bir başka oluyor gerçekten de. Futbolcular da çok memnun kaldılar.

Not. Bana ve Erdem'e "Rahmetli Teoman" edebiyatı yapacak adam birşey demeden önce 50.000 kere düşünsün. İnsanı zıvanadan çıkartmayın! Yeter artık!

mehmet yılmaz

cembaba

Futbolcu Abi Derslerine Geldi - 2

"Futbolcu Abi Dersimize Geldi" adlı kampanya eşliğinde 15 günde bir Samsunsporlu oyuncuların okulları ziyaret etme etklinliğinin bu günkü durağı Canik 100. Yıl İlköğretim Okulu'ydu.

Samsunsporlu oyuncuların okula adım atmasıyla minik öğrencilerin sevgi seline maruz kaldıkları ziyarete Yankı Şengün, İlyas Yılmazer, Mehmet Sak ve Nsumbu katıldı. Futbolcular öğrencilere imza dağıtırken zor anlar yaşarken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

100. Yıl İlkokulu Müdürü Yıldıran Yılmaz'ın yaptığı konuşma sonrasında futbolcular Müdür Yılmaz'a hediye etmek için getirdikleri imzalı Samsunspor formasını verdiler. Öğrencilerin futbolculara ulaşabilmek için birbirleriyle yarıştığı buluşma esnasında minik öğrencilerden birisinin "Muzo abi, Kere'ye selam söyle" lafı herkesi güldürdü.

Daha sonrasında okulun futbol takımındaki öğrencilerle penaltı atışı kullanan Kırmızı Beyazlı oyuncular hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldılar.

Cüneyt Yaşar - haberexen.com

http://www.samsunspor.biz/haber-Futbolcu_Abi_Derslerine_Geldi_2-9761-

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2012, 18:09:43

Şu Samsunspor formalı çocuğun yerinde olmak vardı şimdi...nasıl da onurlanmış canım Samsunsporlum.. futbolcu abileri gelmiş ve formasının hakkını vermek telaşında..koy denizli maçına oynasın! işte o ruh var çocukta...

Ertuğrul Sağlam

Çatalarmut ilköğretim okulunda sizi bekleyen Samsunsporlular  var. :-\

doðan

tek kelimeyle muhteşem syn @samsuni , güzel işler çok konuşulur; istemler ve dilekler hiiiç bitmez , doğru yoldasınız hocam devam devam ...
syn matador başkanı göremedim ben  :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: doğan - 04 October 2012, 09:52:44
tek kelimeyle muhteşem syn @samsuni , güzel işler çok konuşulur; istemler ve dilekler hiiiç bitmez , doğru yoldasınız hocam devam devam ...
syn matador başkanı göremedim ben  :D

Yeni nesli Samsunspor'dan soğutmamak adına Maratonton ve Bubasamsunlu'yu bu gibi organizasyonlara götürmüyoruz  :P :-* 8) 8)
Aşçı abi, lokantamıza geldi projesi çerçevesinde Çakallı'a menemen yemeye gideceğiz. Orada olacaklardır kendileri... :) :)

**

Okuldan birkaç öğretmen aradı organizasyon sonraı, bizim için basit gibi görünen birşeyin çocukların dünyasında ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gördüm. Herkes futbolcuları konuşuyormuş. Bütün mahalle balkondaydı zaten. Devam edeceğiz ısrarla...

Ahmeti

İmkan varsa daha sık düzenlenebilir bu organizasyonlar. Kazanılmayı bekleyen daha çok minik yürek var.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 04 October 2012, 10:51:06
Yeni nesli Samsunspor'dan soğutmamak adına Maratonton ve Bubasamsunlu'yu bu gibi organizasyonlara götürmüyoruz  :P :-* 8) 8)
Aşçı abi, lokantamıza geldi projesi çerçevesinde Çakallı'a menemen yemeye gideceğiz. Orada olacaklardır kendileri... :) :)

**

Okuldan birkaç öğretmen aradı organizasyon sonraı, bizim için basit gibi görünen birşeyin çocukların dünyasında ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gördüm. Herkes futbolcuları konuşuyormuş. Bütün mahalle balkondaydı zaten. Devam edeceğiz ısrarla...

YALNIZ BASIN SÖZCÜMÜZ KİLO ALMIŞ BİRAZ

target_t.t.b

abi bi de yönetimden beklentileriniz nedir diye başlık açıyoruz daha ne bekleyelim ki:))5 flaş transfer mi yoksa bu organizasyon mu deseniz hiç düşünmeden bunu seçerdim.emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık.yüzümdeki tebessüm sizlere olan inancımın ve güvenimin yüzümdeki en güzel tezahürüdür...

maço

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 04 October 2012, 14:52:14
abi bi de yönetimden beklentileriniz nedir diye başlık açıyoruz daha ne bekleyelim ki:))5 flaş transfer mi yoksa bu organizasyon mu deseniz hiç düşünmeden bunu seçerdim.emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık.yüzümdeki tebessüm sizlere olan inancımın ve güvenimin yüzümdeki en güzel tezahürüdür...

waowww  :)

bu arada tekrardan teşekkürler yönetim

usare

Abi bi organizasyon da 19 Mayıs Lisesi'ne mi yapsanız:)