PTT 1.LİG 4.Hafta Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan fanatik, 15 September 2012, 18:41:38

« önceki - sonraki »

lato

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 23 September 2012, 19:32:48
Adem dökülüyor, Turgay toptan bihaber, Erdemin ne yaptığı hiç belli değil, takım maça iyi başlamadığı halde 2-0 öne geçiyoruz ve yine aynı terane. Yanlış başlangıç yaptıktan sonra 5 farklı öne geçsek bile boş, Erdem-Hakan-Turgay aynı anda oynatıldığında bizim top yapma şansımız yok yok yok, yazık günah ya sezon başından beri 3 maç son dk golü yedik tek top bilen oyuncu Ahmet ilk 11 de yok artık bahanesi yok hocanın Erdemden Turgaydan vazgeçmediği sürece biz 5-0 da öne geçsek bitiremeyiz maçı.

Birde söğütlübahçe mevzusu var, maç 2-1 devam ederken paslaşmalarda oley çekmeler, pınarbaşı, bu gece barda gönlüm hovarda tezahüratları, Serdara sallamalar, o Serdar dönüpte 2-2 olduktan sonra hareket çekseydi haklıydı ben olsam çekerdim, adam terbiyeliymiş hiç yüz göz olmadı.

Söğütbahçeliler'den önce maratonun genel sorunu var adamlar bağırmasa sus pus maç izliyor maraton 2-0'dan sonra sanki mağlup takımmışız gibi kimseden çıt çıkmıyor

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: lato - 23 September 2012, 19:39:18
Söğütbahçeliler'den önce maratonun genel sorunu var adamlar bağırmasa sus pus maç izliyor maraton 2-0'dan sonra sanki mağlup takımmışız gibi kimseden çıt çıkmıyor

Maçın 30. dk sında saçma sapan tezahüratlar yapılırsa kimse iştirak etmez doğal olarak.

çýlgýnlar1984

23 September 2012, 19:50:12 #257 Son düzenlenme: 23 September 2012, 19:53:40 çýlgýnlar1984
Şimdide Söğütlübahçeyimi çekemiyorsunuz 90 dk takımımızı desteklıyoruz ıyısıyle kotusuyle mac sonu takım yenılsede takımını tek trıbune cagran taraftarız maratonun kıtlesı bellı adamlar alısmıs cekırdek cıtlatmaya madem o kadar cok bılıyosun söğütlübahce trıbunde beste soylerken katılacaksın Samsun.bizin  bulundugu toplulugun her zaman soyledıklerı besteler söğütlübahce katılmıstır utanmazsan dıceksınkı söğütlübahce verdırdı macı siz o kalecıye bagrırken dogru bız bagrırken yanlısmı oluyor gecın bu işleri herkez ilk önce kendısını sorgulasın..

S.b.ç Çağrı

23 September 2012, 19:56:54 #258 Son düzenlenme: 23 September 2012, 20:02:40 S.b.ç Çaðrý
Fatih han neyden bahsediyorsun serdara laf yapmayı ss.biz başlattı bizde ayıp olmasın diye katıldık pas yapma açısından takımı ateşledik.Pınarbaşıymış falan filan çok biliyorsan al tribününü yap bakalım maratonda yapabiliyorsan samsunspor tavşanlı maçında son dakika golü yedi kimse çağırmadı takımı biz çağırdık bu macta yine biz çağırdık bu tribünlerde yıllardan beri varız

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 23 September 2012, 19:50:12
Şimdide Söğütlübahçeyimi çekemiyorsunuz 90 dk takımımızı desteklıyoruz ıyısıyle kotusuyle mac sonu takım yenılsede takımını tek trıbune cagran taraftarız maratonun kıtlesı bellı adamlar alısmıs cekırdek cıtlatmaya madem o kadar cok bılıyosun söğütlübahce trıbunde beste soylerken katılacaksın orda bulunan toplulugun her zaman soyledıklerı besteler söğütlübahce katılmıstır utanmazsan dıceksınkı söğütlübahce verdırdı macı siz o kalecıye bagrırken dogru bız bagrırken yanlısmı oluyor gecın bu işleri herkez ilk önce kendısını sorgulasın..

Ben sorguluyorum kendimi serdara sallarken bende boğazım yırtılana kadar bağırdım ama pişmanım şu an, ben maçı verdi falan demedim, maç 2-1 ken oley çekme işine, bu gece barda tezahüratına söyledim söyleyeceğimi, maç bitmeden havaya giriyoruz  , benim bir takıntım yok söğütlübahçeye karşı ama yanlış gördüğümüde söylerim, bu konu neden sıkıntı oluyor?

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 23 September 2012, 19:57:16
Ben sorguluyorum kendimi serdara sallarken bende boğazım yırtılana kadar bağırdım ama pişmanım şu an, ben maçı verdi falan demedim, maç 2-1 ken oley çekme işine, bu gece barda tezahüratına söyledim söyleyeceğimi, maç bitmeden havaya giriyoruz  , benim bir takıntım yok söğütlübahçeye karşı ama yanlış gördüğümüde söylerim, bu konu neden sıkıntı oluyor?

Yanlısları herzaman Dıkkate Alrız Bazen Trıbun Benlıgınden cıkabılıyor o da o anlardan bırısıydı ama genel olarak takımımızı ıyı destekledıgımızı dusunuyoruz ozellıkle 75 dk butun grupların oturmasından sonra..

TurgayGölbaşı55

Ben 2 şeye alıştım 1. Türkiye'de her gün şehitlerin olmasına 2. SamsunSpor'un son dakikalarda gol yemesine

S.b.ç Çağrı

Arkadaşım maç bitmeden havaya girmeler diyorsunda bende sana diyorum ki biz hatalıydık farzedelim değiliz ama neyse bu diğer gruplar nerdeydi niye bağırmadı ?

lato

Söğütlübahçe'nin hakkını kimse yiyemez Allah için bende başka yerde otutuyordum baktım millet çekirdek çıtlıyor aralarına karıştım halletmeleri gereken bazı problemleri var grubun ama arkadaşların dediği gibi tribüne takımı çağırıp moral veren de tek onlar oldu maçtan sonra. Ama grup içinde biraz daha hazırlanıp gelin maç öncesine amigo bağırıyor takan yok herkes kendi aleminde arka tarafta bir grup vardı çoğunlukta onlar yönlendirdi gaza getirdi milleti de bağırıldı. Bu eleştiriler olacak ki kendinizi daha ileriye taşıyın ama yiğidi öldür hakkını yeme maçtan sonra takımı çağırıp alkışladığınız için kendi adıma teşekkür ederim

TurgayGölbaşı55

Takıma bakıyorum Turgay Bitmiş. Adem topu ayağında tutamıyor. Erdem ayrı birşey. Zaten Sivasın forveti terminator ona önlem fazla alınmıyor Adem Arı ,Musa,N'Sumbu sonra giriyor. Erhan hoca her zaman bunları yapma ya.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: S.b.ç Çağrı - 23 September 2012, 20:04:47
Arkadaşım maç bitmeden havaya girmeler diyorsunda bende sana diyorum ki biz hatalıydık farzedelim değiliz ama neyse bu diğer gruplar nerdeydi niye bağırmadı ?

Ben hiçbir guruba mensup değilim sorunun muhatabıda ben değilim doğal olarak, ben yadırgadığım bir konuda eleştirimi yaptım bunu karşılıklı atışma haline getirmeye gerek yok, bana bağırmadın diyemez kimse sesim kısık şu an, başlığı daha fazla meşgul etmeyelim bence.

çýlgýnlar1984

23 September 2012, 20:14:45 #266 Son düzenlenme: 06 November 2012, 13:25:33 çýlgýnlar1984
Alıntı yapılan: lato - 23 September 2012, 20:08:36
Söğütlübahçe'nin hakkını kimse yiyemez Allah için bende başka yerde otutuyordum baktım millet çekirdek çıtlıyor aralarına karıştım halletmeleri gereken bazı problemleri var grubun ama arkadaşların dediği gibi tribüne takımı çağırıp moral veren de tek onlar oldu maçtan sonra. Ama grup içinde biraz daha hazırlanıp gelin maç öncesine amigo bağırıyor takan yok herkes kendi aleminde arka tarafta bir grup vardı çoğunlukta onlar yönlendirdi gaza getirdi milleti de bağırıldı. Bu eleştiriler olacak ki kendinizi daha ileriye taşıyın ama yiğidi öldür hakkını yeme maçtan sonra takımı çağırıp alkışladığınız için kendi adıma teşekkür ederim

Ön tarafda bulunan genclerın hıc trıbun bılmemesnde kaynaklanıyor  arka tarafta söğütlübahcenın genclerı duruyo ondan oyle zaten herkezn ıstedıgı de o arka tarafın yonlendırmesını ön tarafa yaymak ilerleyen haftalar daha ıyı olacak inş..

kavak_55

hocaya laf söyleyenleri ben şahsen kınıyorum aslında takımada laf söylemeye hakkımız yok.şans yanımızdaydı bugüne kdar yenilmedik diyenler var.diğer takımlarında şans yanında oluyor zaman zaman bugün için konuşacak olursak ligin en iyi takımıyla oynadık bence normal sonuç adamlar karanbole gol attılar artı adem in ofsayt diye kesilen pozisyonun ofsaytla alakası yoktu 3- 0 yapabilirdik.bence bugün bolu şanslıydı ben bizim tüm oyuncularımızı kutluyorum yürekten oynadılar daha iyi olacaklar haftayada rizeyi de yeneceğiz şimdiden demedi demeyin.

mimar55

Mac bitti taraftar yapti hoca yapti ben bu hafta sadece futbolcularin her zamankiden daha az kostugunu dusunuyorum 2-0 one gecince ayaginda top tutup takimi rahatlatacak bir oyuncu eksikligi takimda devam ediyor degisiklikler yanlis zamanlarda yapildi her zaman takima destek vererek maci kazanan taraftarda bu sezon kayyumda cok belli oluyor daha yenilmedik ama bu haftaki oyun korkuttu takim cok kosan mucadele eden bir takim olarak sezona basladik ama formdan dusuyorlar ama bence bu takim sampiyonlugun en buyuk adayi

sersa

Alıntı yapılan: TurgayGölbaşı55 - 23 September 2012, 20:10:00
Takıma bakıyorum Turgay Bitmiş. Adem topu ayağında tutamıyor. Erdem ayrı birşey. Zaten Sivasın forveti terminator ona önlem fazla alınmıyor Adem Arı ,Musa,N'Sumbu sonra giriyor. Erhan hoca her zaman bunları yapma ya.

Kardes sen hala sivasta kaldın herhalde ;D