PTT 1.LİG 4.Hafta Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan fanatik, 15 September 2012, 18:41:38

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 23 September 2012, 21:16:24
Şöyle bir yazılanları okudum.Herkes sallamaya başlamış takıma.Unutmayalım arkadaşlar ligin kadro değeri en düşük takımıyız.Kaldı ki hocamız da neredeyse bedavaya bu takımın başında.Biliyorum,sallamıyorum.Ha içinizden birileri banane arkadaş ben takıma bakarım diyosa ona dicek lafım yok,o zaman para bulsun getirsin.bu takım bu şartlarda şu anda mucizevi şekilde yürüyor.Garip maçlar oynadık,hepimizin moralleri bozuk.Ben yapıcı yönünden bakıp 4 maçta mağlup olmadık ve orta sıralarda bulunmayı gayet olumlu görüyorum.Zaten burada çoğumuz durumları biliyoruz.Bile bile bu kadar sert gidilmesini hiç anlayamıyorum.Bir sürü futbolcuyu yerin dibine sokmuşsunuz.Süper denilen takımları da gördük.Şahsen ben oynadığımız 4 takımda bizden iyisini görmedim.4 maçta da öne geçtiğimizi unutmamak gerekir.Samsunsporun bu sene evine geri dönme hedefi zaten yoktu başlarken.Ama şu anda çoğumuz-ben de dahil- biliyorum ki içten içe ilk 6 neden olmasın diyoruz.Kesin giremeyiz diyen olduğunu pek düşünmüyorum.O zaman bu takım nasıl oluyor da yerin dibine sokuluyor.Daha yapıcı olmak gerekir,desteğe devam her türlü.
Laflarım kimseye değil,bu sitedeki herkesi çok seviyorum çünkü hepimiz Samsunsporluyuz.(Çift takımlılar varsa onlar hariç)

http://www.mackolik.com/Standings/Default.aspx?sId=14696

Ligin kadro değeri açısından en yüksek 4. takımı olarak görünüyoruz. Siz neye göre en düşük diyorsunuz?

twitter

bu takım çıktığımız sene kurulsaydı herkes çıkma hedefiyle kuruldu derdi yıl sonu çıkmasaydık da bence isyan edenler olurdu  :) :)

Karabudun

Alıntı yapılan: Sioux - 23 September 2012, 21:36:23
tribun olarak yine 4-5 sene öncesineönmeye başladık. birbirini bastıran seslerin olduğu bir uğultu.  :( :(

2-2 kötü bir skor değil. ama yine 2-0'dan buraya gelmesi can sıkıcı. turgay çok kötüydü, devre arası beklenmeden çıkmalıydı. ahmet arı'nın şutuna yazık oldu. bir oyun kurucunun eksikliğini hissediyoruz.

Özellikle tribün konusunda üzülerek katılıyorum.

yirmiuc

Alıntı yapılan: twitter - 23 September 2012, 21:48:42
bu takım çıktığımız sene kurulsaydı herkes çıkma hedefiyle kuruldu derdi yıl sonu çıkmasaydık da bence isyan edenler olurdu  :) :)

Aynen öyle. Bu futbolcular bizde değil de Tavşanlı Lintiyspor'da olsa ben Tavşanlı'yı da süper lige aday olarak görürdüm.

lato

1-İkinci store açıldı
2-Tohumdan Samsunspor'u sevdirmek için ''Futbolcu abi dersimize geldi'' projesi hayata geçti
3-Gerçekten yüreğiyle oynamaya çalışan oyuncular neredeyse bedavaya takıma kazandırıldı
4-Alt yapıdan oyuncular takıma kazandırılıyor ki bu daha başlangıç
5-Parayı cebine cukkalamayan reklam peşinde koşmayan hepimizden daha fazla camiayı düşünen bir başkan ve yönetim sahibiyiz
6-Düşer denilen takımımız 6 puanla namağlup şekilde orta sıralarda
Okuyun ve düşünün biz Allah'tan belamızı mı istiyoruz diye biraz da şükretmek lazım :evet:

doðan

Alıntı yapılan: yirmiuc - 23 September 2012, 21:47:48
http://www.mackolik.com/Standings/Default.aspx?sId=14696

Ligin kadro değeri açısından en yüksek 4. takımı olarak görünüyoruz. Siz neye göre en düşük diyorsunuz?

linki açmadım ama neye göre 4. takım ...
neye göre düşük sorusunun cevabımı ... toplam 3,5 milyon harcama yapılarak alınan bir kadro , futbolcu değeri farklı olabilir ben cebimden çıkan rakama bakarım , şayet pahallı adamları ucuza almışsam buda futbol şubenin doğru iş yaptığını gösterir.
ve futbolcuların hepsi ile maç başı anlaşma yapılmıştır, yani oynamazsa ve kadroya dahi giremezse alacağı 0 ve maliyet yine düşer ..
işte buna göre düşük maliyetli takım ...

cembaba

Baktığımız zaman attığımız gollerin hepsi organize ataklar sonucu olmuş. Fakat amatörlükten kaynaklanan oyunu soğutamama problemimiz var. Tempoyu istediğimiz gibi ayarlayamıyoruz. 2-0 öne geçiyoruz. Fakat skora endeksli panik havası devam ediyor. Bu kesinlikle amatörlükten kaynaklanıyor. Nsumbu Turgay'ın yerine 11'de başlamalı bence. Bir de Ahmet Arı, oyuna girdikten sonra bayağı etkili oldu. İlk 11 için düşünülebilir. Takımımız kendini bulduğu an çok iyi olacak. Bence en az 3-4 haftamız var. 7. haftada kendimizi tam manasıyla bulacağımızı düşünüyorum.

yirmiuc

Ben kurulan takımın çok kaliteli, süper lige çıkabilecek potansiyeli olduğunu söylüyorum.
Siz bunu yönetime eleştiri olarak algılıyorsunuz.

doðan

Alıntı yapılan: yirmiuc - 23 September 2012, 22:00:25
Ben kurulan takımın çok kaliteli, süper lige çıkabilecek potansiyeli olduğunu söylüyorum.
Siz bunu yönetime eleştiri olarak algılıyorsunuz.

neye göre düşük maliyetli olduğunu açıkladım o kadar...
sıkıntı yok ..

yirmiuc

Alıntı yapılan: kaan - 23 September 2012, 22:00:02
Ciddi misiniz siz gerçekten ciddi misiniz?Arkadaşım en basitinden bugün bolunun kadrosuna bakarak bile anlayabiliriz bazı şeyleri.Kalemizde soner var ismini bu sene duymuşuz yedeğide atilla.Bolunun kalecisi sakatlanıyor yerine giren isim fenerbahçeden aldıkları serdar kulbilge.Forvet kısmına hiç girmiyorum.

Valla ben ciddiyim, orta sahada bazı sıkıntılar var ama hocanın da şans vermediği oyuncular var.
kaleci soner de benim beklediğimden daha iyi çıktı.

target_t.t.b

ilk yarıdaki futbolumuz için söylüyorum bu takım çıktığımız sezondan daha heyecanlı bi takım daha iyi bi takım daha iyi hücuma çıkan bi takım.turgay kaptan seni çok seviyorum fakat bu iş malesef senin işin değil.nsumbu turgayın yerinde başarılı olursa bu isyan biter emin olun.takımızın hırsı ve tecrübes,izliği çabuk demoraslize olmamıza sebep oluyo 2.yarıdaki kötü futbolun sebebi de budur.şampiyonluğun en büyük adayıyız.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 23 September 2012, 19:41:00
Maçın 30. dk sında saçma sapan tezahüratlar yapılırsa kimse iştirak etmez doğal olarak.
aynen katılıyorum.amigo faktörü sadece amigo!

berusa55

target_t.t.b

Kaybettiğimiz maçlardan sonra büyüklerimizin bizi sakinleştirmek için klasik bir sözü vardır"boşver oğlum parayı onlar alıyor,kafasına takmıyor kimse senin kadar"diye.İşte bu takımın oyuncuları bu sözü bitirmiştir bu sezon başından itibaren olan duruşuyla.Göztepe maçından sonra oyuncular tribüne çıkıyorsa,Kartal ve Bolu maçından sonra sosyal paylaşım sitelerinde olsun kendi aralarındaki sohbetlerde olsun üzüntüler tavan yapıyorsa,Hakan ARSLAN uzanamadığı topta yerdeyken tekmeye kafa uzatıyorsa isterseniz 5 yiyin çocuklar.Helal olsun hepinize ve bunun mimarı yönetimimize.İçimden sadece SAMSUNSPOR s...n sağolsun eyvallah demek geliyor.