PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

orucreis

beşnumara

Kartala sitemiz organizasyon düzenlerse beni beşinci sıraya yazın :) ben geliyorum ya olmaz şimdi organizasyon ;) Site uyuma takımına sahip çık.

orucreis

o yüzden sen gelme lütfen irica edeyrum  ;D ;D :deli: :deli:

beşnumara

Ben gelirsem inanç gelmez inanç gelirse ben gelmem.

orucreis

beşnumara

Kaya

beşnumara nickli üye arkadaş ne zaman sitede yazsa ekranda bir parlama oluyor ve yazılarını okuyamıyorum..Nedeninin araştırılmasını da talep etmiyorum,kalsın öyle  ;)

beşnumara

Biliyorum sen de istiyorsun benimle deplasman yapmayı hadi sana kıyak yaptım değerini bil :)

Stoper

Kadro eksik,kamp yapamadık,uyum sorunu vs. gibi haklı mazeretlerimizi göz önünde bulundurarak lige start verdik.. 2 hafta sonunda "doğaçlama" futbol sonunda 4 puana sahip olduk.Takımı psikolojik olarak iyi hazırlayan Erhan hocaya ve karakterli futbolcularımıza tebrik.

Bu maçı daha farklı bir gözle izleyeceğiz,hocanın kafasında ki şablon,oyun yapısı net bir şekilde ortaya çıkar.Milli maç arası ne kadar verimli geçmiş görürüz.

Elinde bu ligin üstünde 4 futbolcu bulunan ve Musa Aydın - N'Sumbu transferleriyle işi kolaylaştığı gibi bir o kadar da zorlaşan Erhan hocanın bilgi becerisine kaldı herşey.

Başarılar Samsunspor'um..

muzaffer4

3. ve 4.hafta programı

15.09.2012 Cumartesi       16:00 

KARTALSPOR   SAMSUNSPOR         RADYO SEYMEN KARTAL STADI  

23.09.2012 Pazar        16.00   

SAMSUNSPOR BOLUSPOR         SAMSUN 19 MAYIS          

hala kızı

Alıntı yapılan: ekigho55 - 06 September 2012, 21:35:56
3. ve 4.hafta programı

15.09.2012 Cumartesi       16:00 

KARTALSPOR   SAMSUNSPOR         RADYO SEYMEN KARTAL STADI 

23.09.2012 Pazar        16.00   

SAMSUNSPOR BOLUSPOR         SAMSUN 19 MAYIS           

Bu ne şimdiiii
maç bu pazar günü değilmiydi?
Haftaya cumartesi hemde 16:00 kapımızın önünde maç olsun biz gidemeyelim :( :( :(

Tufan

İstanbul grubu nerde kaçta toplanır? taaa Beylikdüzü'nden Kartal yapıcam metrobüs peşine yeni yapılan metro en az 2.5 saat yol tek başına çekilmez  :)

emre

Alıntı yapılan: Tufan - 07 September 2012, 00:38:01
İstanbul grubu nerde kaçta toplanır? taaa Beylikdüzü'nden Kartal yapıcam metrobüs peşine yeni yapılan metro en az 2.5 saat yol tek başına çekilmez  :)

Metrobüsle gidiceksen söğütlüçeşmeden trene bin bence. Zaten grupta toplanırsa söğütlüçeşmede toplanır büyük ihtimal.

Jnr.Serkan

Tufan

Alıntı yapılan: emre - 07 September 2012, 00:45:41
Metrobüsle gidiceksen söğütlüçeşmeden trene bin bence. Zaten grupta toplanırsa söğütlüçeşmede toplanır büyük ihtimal.

trenler bu hızlı tren muhabbetine askıya alınmadı mı?
yeni metro açtılar ya Kadıköy-Kartal arası vardır illaki durağı Söğütlüçeşmede.