Yeni sezondaki ideal kadro düşünceleriniz

Başlatan Cagdas Ünver, 16 August 2012, 21:38:26

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Ligde kimse bizi favori göstermiyor,bu aslında çok iyi birşey.Herkes bizi küçümseyerek çıkıyor ama karşılarında aslan gibi bir kadro ar

Cheregi

Örneğin bu sene 7. lik, 8.lik gibi bir yerde bitireceğini düşündüğüm Buca Mehmet Batdal transferiyle bence ilk 2 adayı, bu ligde, lige göre üst düzey bir oyuncu fark yaratabiliyor.

Düne kadar kadromuz ilk 6 adayıydı bana göre. Takım oyunu oynayan mücadeleci bir ekibimiz var. Roberts ve Gambo inşallah üst düzel performans gösterir ve bizim fark yaratan oyuncularımız olur. Bu aşı tutarsa ilk 2 neden olmasın!

55.hakan

Şu kadroya bakınca en zayıf bölgemiz orta saha görünüyor.Şenol iyi niyetli ama o bölgenin ağırlığını kaldırır mı şüpheliyim.O sebeple Şenol'un bölgeye bir transfer yapılması gerekiyor.

minci

Arkadaşlar yönetim hedefi çoktan belirlemiş. Hedef bir şekilde süper lig. Yoksa bu kadar transfer yapılmazdı. Alınan adamlar hiç de fena değil. Hedefi gizli tutup saman altından işi bitirmeyi planlıyorlar galiba. Bence çilek olarak Musa da gelebilir. Musa halen Samsunda. Onu bugün bir dostumun cenazesinde Dobi Hasanla birlikte taziye verirken görüm. Transfer sezonunun kapanmasına çok az zaman kaldı ve Musa hala Samsun'da. Süper lig olsaydı çoktan gitmişti. Bizim ligde oynayacaksa başka bir takımamı gidecek? Ayıp olmazmı?

mehmet yılmaz

Musa ile ilgili bir girişimimiz yok. Çünkü bizim fiyatlar belli, musa aşağı inmeli. Bizde iş yapar mi? Alınsa iyi olur mu? Kesinlikle olumlu cevap ama kimse 22 temmuzu unutmasın! Şartlar ortada. Bu arada fena bir takım da olmadık ha... :)

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2012, 23:32:33
Musa ile ilgili bir girişimimiz yok. Çünkü bizim fiyatlar belli, musa aşağı inmeli. Bizde iş yapar mi? Alınsa iyi olur mu? Kesinlikle olumlu cevap ama kimse 22 temmuzu unutmasın! Şartlar ortada. Bu arada fena bir takım da olmadık ha... :)
Şenol'un bölgeye bir transfer düşünülüyor mu hocam  :)

beşnumara

Bu lig için iyi kadro kurduk.Hatırlayın iki sene önce savunmaya kemal alındı iyi çıktı şimdi yerine lokman var orhan vardı şimdi daha iyisi şaban var zenke vardı iyi çıktı şimdi roberts var gambo var ap..laziz yok çok şükür yerine ahmet arı var canberk var sak var şenol var musa sinan var var da var daa :) tek eksik ahmet şahin gibi bir kaleci inşallah onu da kaleciler aralarındaki rekabetle çözecekler. hakan bayraktarı da takım içinden çıkaracaz artık ;)

cembaba

Neymiş o zaman sloganımız; Mehmet Ağabey'in de dediği gibi:

Geçmişin Ruhu, Geleceğe Uzansın...

minci

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2012, 23:32:33
Elbetteki hiç unutmuyorum ve bu kadar transferi hiçbir şekilde bırakın düşünmeyi hayal bile edemezdim. Demek istediğim şey şu ana kadar özveride bulunması gerekenler bir Samsun'lu olarak fazlasıyla yerine getirdiler sözüm onlara değil. Beklentim bu şehirden nemalanıp da bu şehre karşı hala borcu olanlaradır. Bunlardan birisi Musa diğeri ise Mehmet Nas. Özveri sırası onlarda. Göstersinler kendilerini. Bir yıllarını az kazanarak geçirsinler. Bunu beklemek sizleri gördükten sonra bizlerin de hakkıdır diye düşünüyorum.

lato

Valla açık konuşayım ben bu kadar transfer yapılabileceğini hayal bile etmiyordum her yerde borçlardan söz edilirken transferler yapıldı ve ilk maçta gördük ki kampsız halimizle çoğu takıma göre daha iyiyiz mücadele isteği takım olma çabası hepsi on numara. Bu saatten sonra daha ne transferi bekleyelim herşey yapıldı orta sahada oyun kurucu da mevcut kadro içerisinden zamanla çıkarılabilir tebrikler Emin Kaptan'a ve bütün ekip arkadaşlarına :ok

Ollivanders

Bence musa aydın da gelir demedi demeyin. Ahanda buraya yazıyorum. Ulan ne gazlandik be.

isyan

ahmetsefa55

mehmet nas bu klupten iceri giremez diye tahmin ediyorum.

lato

Messi'yi alalım eğer anlaşılamazsa alternatif olarak Ronaldo'yu istiyorum pivot santrafor olarak da Lebron James ideal olur gücü kuvveti yerinde maşallah boy desen o biçim Erhan Altın'ın yerine de Guardiola ya da Mourinho daha akıllı seçimler :)

mehmet yılmaz

Halen mehmet nas denen şahsın adını buraya yazabilenler geçen sezon dünya dışında mi yaşıyorlardı acaba? Nas üstüne para verse bile gelemez bizim samsunspor.umuza...