Yeni sezondaki ideal kadro düşünceleriniz

Başlatan Cagdas Ünver, 16 August 2012, 21:38:26

« önceki - sonraki »

lucarelli

Alıntı yapılan: uçarlı - 29 August 2012, 01:16:47
musa aydın ve mehmet nas transferleri bizi direk zirveye oturtacaktır. hakan arslanın önünde mehmet nas cuk oturur.

Mehamet Nas şansını kaybetti. Geçen seneden sonra bu takımda kesinlikle görmek istemem.

twitter

mehmet nas şu bize gol atınca ocean zırhlısını vurmuş gibi sevinen zat mı

celebi

55_OrHaN_55

cgr

29 August 2012, 10:52:49 #109 Son düzenlenme: 29 August 2012, 10:55:56 cgr
İç Saha Maçları İçin 4-1-2-3 ;                              

Atilla

Ozan    Kere    Lokman   Şaban

Turgay

Hakan  M.Sak      
A.Arı                       Roberts
            Gambo

Deplasman 4-2-3-1 ;

Atilla

Ozan   Kere    Loko :)  Şaban

Turgay  Hakan

A.Arı       Erdem        M.Sak

Gambo ( Roberts )

samsunsporlu1994

Şu an takımın en iyilerinden biri Kere. S.Gurur Yazarın Kereden daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Kere böyle devam ederse takımda yeri garantidir. Lokman içinde geçerli. Kere ile Lokman ideal stoperlerimiz olur. S.Gurur Yazar hazır olup formayı kapana kadar ligin ilk devresi biter.

zevgar

samsunsporlu1994

Adem Sarının performansı ilk maç belki ama beklentilerin çok altında kaldı. İnşallah tam hazır olduğunda performansıda artar. Tavşanlı Linyitspor maçında yeni transferlerden en vasat oynayan sadece Adem Sarıydı. Tabi 1 maçla bir oyuncuyu değerlendirmekte doğru değil,inşallah performansı artar.

zevgar

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 29 August 2012, 14:38:06
Adem Sarının performansı ilk maç belki ama beklentilerin çok altında kaldı. İnşallah tam hazır olduğunda performansıda artar. Tavşanlı Linyitspor maçında yeni transferlerden en vasat oynayan sadece Adem Sarıydı. Tabi 1 maçla bir oyuncuyu değerlendirmekte doğru değil,inşallah performansı artar.

boş kale pozisyonu haricinde vasat değildi. ilk yarı sağ kanattan tek başına iyi bindirmeler yaptı. ileride tek başına olmanın verdiği bir sıkıntı, vasat görünmesi. topu aldıktan sonra verebileceği kimse yoktu çoğu atakta. yeni gelen takviyelerle daha önemli bir görev üstleneceğini düşünüyorum.

ismail

ademin iş yapacağına inananlardanım bende.ama yinede şu yeni gelen kardeşleri bir görmek lazım  ::)

ali ihsan

SONER
OZAN    KERE    LOKMAN    ŞABAN

HAKAN     ERDEM

AHMET ARI                      ŞENOL

ADEM SARI

ROBERTS

ChucKeR

Abi Gambo'nun akıbeti netleşti mi acaba?

ali ihsan

ChucKeR

eywallah , tülümeni izleyince biraz evhamlandım da :D

ali ihsan

Alıntı yapılan: ChucKeR - 30 August 2012, 13:08:21
eywallah , tülümeni izleyince biraz evhamlandım da :D

Roberts ve Adem Sarı ikilisi bu lig için iyi.Uğur ve Burak'da oldukça iyi alternatifler.