Kesinleşen Transferlerimiz 2012-2013

Başlatan Tufan, 01 August 2012, 19:51:17

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Sakaryaspor kökenli sol bek Şaban Özel'i transfer ettik. Resmi imza yarın olur.
Mohammed Gambo işi %99 yattı. Gelmeyecek.

ChucKeR

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 23 August 2012, 00:33:12

Yapma ya, ben de saatlerdir bu elemanla ilgili araştırıyordum, boşaymış demek ki. Sağlık olsun...  ;)

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 August 2012, 00:33:12
Denge de şöyle bir haber yapmış sallama haber diyebiliriz herhalde senin verdiğin bilgiye dayanarak.

GAMBO SAMSUNSPOR'DA

Yıldız isimle anlaşma sağlayan Samsunspor'un bu oyuncuyla birlikte Sivasspor'dan Şaban Özel'e bugün imza attırması bekleniyor

İMZALAR BUGÜNE KALDI
Samsunspor'da bugün imza günü. Kırmızı beyazlı ekip uzun süredir kadrosuna katmak için büyük mücadele verdiği Nijeryalı forvet Mohammed Gambo ile her konuda anlaştı. Yıldız oyuncuyu Samsun'a getirmeyi başaran Samsunspor'un golcü futbolcuyla bugün sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kırmızı beyazlı ekip öte yandan Sivasspor'dan kiralık olarak tansfer ettiği Şaban Özel ile de bugün imzalıyor. Samsunspor Başkanı Emin Kar, sezona iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi. Transferlerin takıma güç kazandıracağına inandığını belirten Başkan Kar, "Herşey yolunda" dedi.

kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=80377

muzaffer4

denge gazetesindeki bu haber de gambo nun gelmeyeceğini doğrulamış..

55.hakan

Alıntı yapılan: ekigho55 - 23 August 2012, 11:11:20
denge gazetesindeki bu haber de gambo nun gelmeyeceğini doğrulamış..
Gelmeyeceğini mi?

muzaffer4

denge gelir diyorsa gelmez ama dengede ".... nın gelmesi zor görünüyor erhan altın takımda görmek istemiyor kulübüyle anlaşma sağlanamadı" gibi haber varsa bilinki o fubolcu şu an tesislerdedir ;D

engin55

AlıntıGENÇLERLE MUKAVELE İMZALADIK:
"Dün itibariyle Doğan Erdoğan, Mehmet Yılmaz, Eren Yılmaz, Ercan Yazıcı, Erdi Dikmen ve Canberk Aydın ile 5 yıllık sözleşme imzaladık. Bu futbolcumlarımız profesyonel olmuşlardır. Enes Köktaş, Melih Kabasakal ve Kemal Sabri Bayraktar ile de bugün-yarın imza atacağız. Bu çocuklar daha önce de söylediğim gibi bu takımın geleceğini oluşturacaklar."

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=476

samuray

bu haber sevindirici 5 imza atılmış 4 ü de yarın gençler geleceğimiz gençlerimiz inşallah yavaş yavaş takıma adapte olrlar

yirmiuc

Gençlerle 5 yıllık imzalanması süper.  >l<

minci

Arkadaşlar bu gençler konusunda bence çorbaya sinek düştü. Ben artık ne yazıkki sizler kadar umutlu olamıyorum. Geçmişi şöyle bir değerlendirdiğimizde alt yapıdan gelen bütün gençlerle sorun yaşadık bu yılkiler hariç şimdi hiçbirisi takımda yok. Kendi dönemlerinde öyle şeyler yaptılarki hepsi kovuldu ve ne yazıkki şu anda esameleri okunmuyor. Yenilere de bakıyorsun adam daha 17 sinde işin üç kağıdını öğrenmiş cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor. Öyle 17 yaşında çocuk gibi laflar biraz kendimizi kandırmak gibi geliyor bana. Acaba aynı kişi bu davranışı bir başka takımda örneğin Bursada, Eskişehirde ya da GS da yapabilirmiydi? Yapsa nasıl bir tepki alırdı? Bence onunla sözleşme yapılmamalıydı hatta kapıdan kovulmalıydı. Böylece herkese örnek olurdu. Belki yetenekli ancak meslek ahlakı, kişiliği yoksa o adam bana herzaman sorun çıkartacaktır. Bu nedenle sanırım altyapıda eğitim ve meslek ahlakının verilmesi açısından bazı eksiklikler var. Sevgili yönetim bu konuya öncelik vermesi gerekir diye düşünüyorum. Takımdaşlık, Samsunluluk, Samsunsporluluk, büyüklere, taraftara, hocaya ve bu şehrin bütün değerlerine sahip çıkma ve saygı duyma duygusu verilmesi gerekir.

maviay55

Sol Açık

Benimkisi sadece merak. Kiralık oynayacak oyunculardan, satın alma opsiyonunu da aldığımız var mı, malum genelde genç oyuncular?

Kiralıklar (bildiğim kadarıyla):
Lokman Gör (22 yaşında)
Ahmet Arı (23 yaşında)
Mehmet Sak (22 yaşında)
Adem Sarı (27 yaşında)
Şaban Özel (24 yaşında)

Bilen varsa ( ;)), yanıtını merak ediyorum?

samsunsporlu1994

Bu oyunculardan Lokman Görün MP Antalyaspor ile 2017 yılına kadar sözleşmesi var. Şaban Özelinde Emin Başkanın söylediğine göre 1 Milyon Euro bonservis bedeli var. Bu oyuncuları alamayacağımızı Emin Başkan söyledi zaten. Diğer 3 oyuncunun durumu ne onu bilmiyorum.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 24 August 2012, 15:09:49
Bu oyunculardan Lokman Görün MP Antalyaspor ile 2017 yılına kadar sözleşmesi var. Şaban Özelinde Emin Başkanın söylediğine göre 1 Milyon Euro bonservis bedeli var. Bu oyuncuları alamayacağımızı Emin Başkan söyledi zaten. Diğer 3 oyuncunun durumu ne onu bilmiyorum.
satın alma opsiyonundan bahsediyor.