Kesinleşen Transferlerimiz 2012-2013

Başlatan Tufan, 01 August 2012, 19:51:17

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Ben bu konunun mesaj sayısını takıntı yaptım birden

ali ihsan

Alıntı yapılan: ngonge - 14 August 2012, 02:37:43
Merak ettiðim bir nokta geçen yýl oynayan yabancýlar yýllýk ne kadar aldýlar, bunlarý paylaþmanýn sakýncasý yoksa paylaþýrsanýz çok sevinirim.
Tamamini bilmiyorum acikcasi.Sikinti hep garanti para ile imzalatmislar.Adam yatsa bile alacak parasini.Ugur Boralin 1 trilyon 400 Milyara imza attigi yerde geri kalanlari siz hesap edin artik

Kodalak

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 14 August 2012, 11:41:25
Tamamini bilmiyorum acikcasi.Sikinti hep garanti para ile imzalatmislar.Adam yatsa bile alacak parasini.Ugur Boralin 1 trilyon 400 Milyara imza attigi yerde geri kalanlari siz hesap edin artik

ne diyorsun,900 dü hani,o para bu mala verilirmi,kazım yılmaz bu borçları nasıl yıkar böle bize,

cezayir55

samsunspordan isim yapmak isteyen başkanlar yüzünden bu takım bu hale geldi takım küme düşüncede kaçıp gittiler

Gorkem

uğur boralın aldığı para ne öyle ya yazıklar olsun  :kafa:

Desiqner

O paralar bu yönetimde olsaydı biz geçen sene play-offlardaymışız arkadaş onu bi anladım.

twitter

süper lig'de minumum yabancı ücreti zaten 500 bindir. lazar ve bahia'nın parası o kadar abes değilde işte şu uğur boral yok mu.. adam s-- bıraktı bizi, marsa roket yollasaydık o paraya.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Kodalak - 14 August 2012, 11:42:47
ne diyorsun,900 dü hani,o para bu mala verilirmi,kazım yılmaz bu borçları nasıl yıkar böle bize,

900 olan Serdar Özkan üstat ...

Bir kısım ücreti yazmamın sebebi mali tabloyu iyi anlamanız.Şunu alın bunu alın diye çok kişi yazıyor fakat ödeme kısmı fazla düşünülmüyor.Aldığımız oyuncuların tamamının sözleşmesinde ki ağırlık maç başı.Çok az peşinat ve garanti ücret alacaklar.Oynayan kazanacak,böylece takım da kazanacak.Geçen sene bu sistem olsa takım inanın küme düşmezdi.12 trilyon civarında borç var eski oyunculara.Hal böyle iken kimse bizden uçuk kaçık transfer beklemesin...

Şehir ekabirinin kongreye bile gelemediği yerde 39 Trilyon borcun altına gözü kapalı giren Başkan Emin KAR ve yönetimine bu şehir ve taraftar da sahip çıkmazsa söndürün ışıkları,çekin fişi gitsin ...

cezayir55

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 14 August 2012, 12:27:50
900 olan Serdar Özkan üstat ...

Bir kısım ücreti yazmamın sebebi mali tabloyu iyi anlamanız.Şunu alın bunu alın diye çok kişi yazıyor fakat ödeme kısmı fazla düşünülmüyor.Aldığımız oyuncuların tamamının sözleşmesinde ki ağırlık maç başı.Çok az peşinat ve garanti ücret alacaklar.Oynayan kazanacak,böylece takım da kazanacak.Geçen sene bu sistem olsa takım inanın küme düşmezdi.12 trilyon civarında borç var eski oyunculara.Hal böyle iken kimse bizden uçuk kaçık transfer beklemesin...

Şehir ekabirinin kongreye bile gelemediği yerde 39 Trilyon borcun altına gözü kapalı giren Başkan Emin KAR ve yönetimine bu şehir ve taraftar da sahip çıkmazsa söndürün ışıkları,çekin fişi gitsin ...
bunların sebebi hep azım yılmaz oysa aklı başında bir yönetimimiz olsaydı hep süperligde kalırdık hemde borçlar inerdi kendi rantları uğruna kulübü yediler

babasamsunlu

Kombine kombine diye dilimizde tüy bitiyor.
1 milyonluk şehirde 10 bin tane kombine hedefimiz var dediğimizde herkes bize gülüyor.
Herkesin bir bahanesi ve kocaman bir çenesi var.
Samsunspor bu sene sahaya çıkabiliyorsa bile büyük başarıdır.
Bu şehirden gittikçe nefret ediyorum.
Aidiyet duygusu denen şey tozlu raflarda kalmış..

cezayir55

bence emin kar ve yönetimi ne olursa olsun samsunspora sahip çıkmalılar kendisi samsunsporun ilhan cavcavı olabilir bizde taraftar olarak destek veririz sonuna kadar böylece samsunsporun geleceğide kurtulur

yirmiuc

galatasarayda engin baytar yıllık 400 bin euro alıyormuş. (20 maç + oynarsa artı 200 bin)

target_t.t.b

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 August 2012, 12:32:54
Kombine kombine diye dilimizde tüy bitiyor.
1 milyonluk şehirde 10 bin tane kombine hedefimiz var dediğimizde herkes bize gülüyor.
Herkesin bir bahanesi ve kocaman bir çenesi var.
Samsunspor bu sene sahaya çıkabiliyorsa bile büyük başarıdır.
Bu şehirden gittikçe nefret ediyorum.
Aidiyet duygusu denen şey tozlu raflarda kalmış..
Akan abi bi laf varya böyle elmiş böyle gider diye malesef bizim şehrimize de bu kalıp yerleşmiş.Abi ben bişey demiştim yönetim yeni kurulduğunda "bişeyleri aşabilirsek,birlik olursak sadece samsunsporun değil şehrin de kaderi değişir"diye.Hala lafımın arkasındayım.Nolur mücadeleyi bırakmayın mücadeleyi bırakmayalım...

Cabbar Samsunspor

Herşey Güzel Olacak YÜCE ALLAH'ın İzniyle, Biraz Sıkıntı Çekeceğiz Ama Düzelecek Herşey.

SSKLA

Kadroya bakınca birkaç eksik dışında iyi bir kadro.
Transfer yazdığım bölgelere oynayabilcek bir genç var mı bilmiyorum.
Beklere orta hali bir topçu olsa yeter bence çünkü canberkte başaranda iyi gençler.
Ortasaha da transfer yazdığım yere biraz teknik mücadeleci defansıda boşlamayacak kadar bir adam lazım.(biraz teknikten kastım murat yıldırım kadar :) )
Forvete ise hızlı araya kaçabilen şutlarıda fena olmayan bir topçu olsa iyi olur.
Bence bu kadroya bir de yazdıklarım eklenirse iyi sonuçlar alabilecek bir kadro çıkar bence. :)