10- Adem Sarı

Başlatan Kaya, 01 August 2012, 16:26:45

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Bir beraberlik daha yaşamak istemiyoruz. Hoca az cesur olda Urfa maçında   çift forvet ( Adem ve Burak'ı ) oynat

Sioux

adem sarı oynadığı dönemde iyi değildi ama hoca onu ısrarla tek forvet oynattı
basarılı olması mümkün değildi zaten
bir de çift forvette roberts olmadan denemek lazım
ahmet arı - adem sarı
ya da uğur tülümen - adem sarı gibi.

cgr

Tamam 4 golü Çarşambaspor'a atmış olabilir ama, o attığı gollerin moraliyle Manisa maçında süre almalıydı diye düşünüyorum.

AhmetDenizci

Bu akşam Vatan Computer'da geziyordu.

Kaya

18 November 2012, 18:43:24 #214 Son düzenlenme: 19 November 2012, 01:07:05 Kaya
Tribun mu Adem'i yuhaladi yoksa hoca mi yuhalatti cozemedim..
O durumda o adam cikarilir mi ?

Theofanis Gekas

messi kaçırıoyo karşı karşıya bu tepki nedir yazık ayıp

Lusage

Uğur Tülümen'den 2 gömlek büyük futbolcu ama gel gelelim bizim seyirci bunun farkında değil..

ismail

Adem çok iyiydi bugün. yuhladılar da noldu, bu kadar basit mi  :x((

FaTiH_HaN

Adam hiç yoktan yere pozisyon yarattı 50 metre top sürdü ve kaçırdı, 50 metre top sürüp düzgün vuruş yapabilseydi zaten bizde oynamazdı, hocada ademi yem diye taraftarın önüne attı, suçlu hoca değil Adem öyle mi?

Atakumlu

senin oynadıgın futbolun ta a.ına koyim ... bi de cıkarken yavas yavas yuru sen !!!

samuray

hoca kendini kurtarıp ademi yem yaptı sanki seyirciye adem tam düzelmişken yanlış yaptın hoca gol kaçabilir musada penaltı kaçırdı onu motive edeceğine oyundan almasını anlayamadım zarar verirsem giderim diyorsun takımı küme düşürüncemi zarar vermiş olacaksın sen 12 haftada tek galibiyet 9 beraberlik guinnes rekorlar kitabına gireceğiz nerdeyse  :kafa:

lato

Adem'i hiç sevemedim ama Sezar'ın hakkı Sezar'a ilk defa güzel oynadığını düşünüyorum

feticalik

1- Kendi takımının oyuncusuna ne olursa olsun yuh çekmeyeceksin ayıp abi ayıp..
2- Kendi takımının oyuncusuna sosyal ağda veya taraftar platformunda giydirmeyin bu da ayıp. O hala bizim takımımızın oyuncusu.

hatta şu anda Adem Sarı elinden geleni yaptı.. O pozisyonu Adem Oluşturdu unutmayın. Ademin sonuna kadar arkasındayım. Yuhlayan taraftara da yazıklar olsun.. herkes twitterdan destek mesajı atsın.

Ollivanders

Yatan kalecinin uzerine topu nisanlamak da beceri ister.

kuzey55

o pozisyonu kendi oluşturdu unutmayın demek ne saçma bişeydir yahu.ben girip pozisyon yaratacağım.,,

bu adam takımın forveti bugüne kadar ve bu maç  ne yaptı allah aşkına.kaleci yatmış adam topu gidip kalecinin kucağına atıyo. :kafa: