Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

brigand

Takım kötü durumda, sözleşemeler karşılığında paralar ödenemiyor, bir oyuncun kaçıp gidiyor. Bu kadar sorunlu bir ortamda zaten belli şeylerin farkındayız. Ancak, her maç için veya maç içinde sadece oyuncu tercihleri ve pozisyon değişikliklerinde ki bu bir dahiliği gerektirmiyor doğru tercihi bir türlü yapamamana artık anlam veremiyorum. Apaçık gözüken bazı şeyleri yapamamanı çözemiyorum. Yeni yönetimle gitmen artık bizim için en doğru karar olacak. Yine de bu süreçte süen azından saha dışında pekte sorun çıkarmadın. Eyvallah. Ama sabır kalmadı be hoca!

Sercan

Allah'ını seversen defol git. Bu adamın hala iyi olduğunu düşünenler varsa futboldan gram anlamıyorlar. Böyle aptalca oyuncu değişiklikleri mi olur? Recep'i çıkarıp, yerine Adiloviç'i almak. Sen takımın sezon başından beri en iyi oyuncusunu neden oyundan alırsın be akılsız herif?

Kaya

Sadece Erhan'dan bir gömlek üstün hocayla 6-9 puan arası farkla şuan ki durumun üstünde olurduk..Yazık yazık yazık

Akyol

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 December 2014, 17:49:53
bu ligte o kadar puanı hangi sene almıştınız da
bu sene almayı hayal ediyorsunuz
üstelik şu karmaşık havada.

Siz kimsiniz Biz kimiz? Samsunspor'un iyiliğini düşünen kimseler daha donanımlı bir hoca olsaydı nispeten daha iyi yerlerde olurduk demekteler.. Çokta karmaşık bir hava yok lider kayserispor'da aşağı yukarı bizim pozisyonumuzda yönetimsel olarak?Erhan Altın boşluktan iyi nemalandı onu alan yönetimde onun kapasitesindeydi! Yeni gelecek yönetimin devam edeceğini sanmıyorum...

Ollivanders

Alıntı yapılan: uçarlı - 23 December 2014, 17:49:53
bu ligte o kadar puanı hangi sene almıştınız da
bu sene almayı hayal ediyorsunuz
üstelik şu karmaşık havada.

Sen tahayı çıkarıp da kaybettiğimiz maçları eleştirme , oynattıgı futbolunu sevmediğimiz hüseyin kalpar'ı arattırması üzerine bir şey yazma da gel bize puandan bahset.

Tahayı da sahadan çıkaran , serdarı oyuna alan , alpereni yedek bırakıp adiloviçi bitiren , geberik talhadan medet uman , mustafa sevgiyi sol beke hapseden , ercana tunayı tercih eden de takımın içinde bulunduğu kaos tabi haklısın

GençKozluklu

Sen hoca falan değilsin. YEni yönetim artık seni gönderecektir. Bugüne kadar yönetim boşluğunda adeta at koşturdun. Yetenek falan sıfır. Amatorde bile hocalık yapamazsın. Allah rızası için burak git.

mehmet yılmaz

Sadece şu bitik Talha değişikliği bile Altın'ın hocalık kalitesinin bir göstergesidir. Hücum bitti, orta saha düştü. Umarım yollar ayrılır.   Hafta içi canla başla oynamış bir yedek takım vardı. Bu çocuklar ne zaman forma giyecek? Üstelik hepsi de değil mesela dinç ve formda bir Safa?

İyi insansın, kriz zamanı biraz da başka bir alternatifin olmadığı için ses çıkarmadan burada kaldın ama iyi bir hoca değilsin. :(

SametYılmaz55

Galibiyete tepki için hoca olmuşsun herhalde.Erkan Sozeri bitik Giresunu dipten alıp play-off potasına sokuyor sen takımın içine edip dibe götürüyorsun.Defol git sal yakamızı beceriksiz herif.Hüseyin Kalpardan daha takıntılı çıktın gerizekali herif.Adilovic yok Ercan yok kupada süper top oynayan Safa yok.Izdırap oldun resmen

55.hakan

Şu kötü yönetimden kurtulduk senden de bir kurtulsak.Ayak bağısınız yemin ediyorum.

özkan

Anlayacağın dilde yazıyorum bak.Canım,bebeğim,bitanem,aslanım benim koçum yiğidim ferhatım aslan parçam.Sen hoca falan değilsin  :-*

yirmiuc

Altyapi hocasi olarak dusunulebilir.

Sent from my iPad using Tapatalk

Musti

Adilovic'i bitirdin, Ercan'a az kaldı, şimdi sıra Recep Niyaz'da mı?

Yeter artık bu iş bilmezliğin. Bir an önce istifa etmelisin.

cembaba

Kesinlikle gönderilmeli. İyi bir hoca ile devam etmeliyiz. Hatta bu hafta içi gönderilmeli. Oyunu kesinlikle okuyamıyor. Talha nedir abi? Safa bu kadar iyi oynarken, Ercan hafta içi Fernandao'ya göz açtırmazken bu ısrar neden?

beşnumara

Bırak altyapiyi bir daha kulübün önünden bile gecirilmemeli. Yazıklar olsun. Haftaya mbilla cezalı bakalım adilovice ne diyeceksin nasıl oynatacaksin. Beceriksiz sevimsiz...

Ellibeş Numara

Erhan hocam doğan, talha, tuna, recep fantazilerinden ne zaman vazgeçeceksin? Defansı yaşlılarla kurup duruyorsun. Ercanı, mücahiti ve safayı koy ilk on bire.. Yeter daa artık.!