Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Sioux

niye onay verilmesin kardes?
ben yokum diyen adamı zorla tutacak halleri yok

feticalik

berusa55

19 November 2012, 00:37:39 #287 Son düzenlenme: 19 November 2012, 00:47:56 berusa55
Devrim Çetin ‏@dvrmctn

Sevgili arkadaslar, hocayla biraz önce konustum, yaklaşık 15 dakika. 'Kararım kesin' dedi...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Devrim Çetin ‏@dvrmctn

@Lazigo_55 dedigim gibi uzun uzun konustuk.kesin devrim.artik beraberliklerden bende utanmaya basladim dedi.

samsunmania

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 November 2012, 00:37:39
Devrim Çetin ‏@dvrmctn

Sevgili arkadaslar, hocayla biraz önce konustum, yaklaşık 15 dakika. 'Kararım kesin' dedi...

Onurlu bir davranış. Ne kadar iyi niyetli olursa olsun takım gün geçtikçe kötü oynuyor. Şans ve sakatlıklar da eklenince sonuç ortaya çıkıyor. Hayırlısı olsun artık.

mehmet yılmaz

Alıntı
Samsunspor'da Altın dönemi bitti!

PTT 1. Lig istediği çıkışı yakalayamayan Samsunspor'da teknik direktör Erhan Altın görevinden istifa etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın görevinden istifa etti. Karadeniz ekibi ligde 12 hafta sonunda sadece 1 galibiyet ve 9 beraberlik alırken, Erhan Altın ile Şanlıurfaspor beraberliğinin ardından yollar ayrıldı.

PTT 1. Lig'de oynadığı 12 maçta 1 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 yenilgi alan Samsunspor'da Erhan Altın dönemi sona erdi.

Samsunspor ligde bu hafta oynadığı Şanlıurfaspor maçında rakibiyle sahasında 1-1 berabere kaldı. Takımın beklentilere cevap verememesi nedeniyle teknik direktör Erhan Altın görevinden istifa etti.

Samsunspor ligde 12 maç sonunda topladığı 12 puanla 15. sırada yer alıyor.
NTVSpor

isa55

Takımımız için hayırlısı olsun.

Ollivanders

SametYılmaz55

hayırlısı olsun.gelecek yeni hocayla yükselişe geçeriz inşallah

burakbas

Hayirli olsun, sozunun eriymis azicik gec olsada Helal Olsun!

lucarelli

Desiqner

Besim Hoca gelecektir büyük ihtimal.Bundan sonrası için hayırlısı olsun kendisi içinde.Hepimiz hocayı sevdik ama sevmek yetmiyor işte... En azından hata yaparsada bizim şehrimizin çocuğu yaptı.Teşekkürler emekleri için...

ErkÇay55

Bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü hocamıza teşekkür etmek istiyorum.Camiamız adına Hayırlısı olsun.

kuzey55

hayırlı olsun.iyi niyetin için teşekkürler hocam ama olmadı seninle.

supernatural_55

Yolun açık olsun Erhan hoca, olması gereken buydu, her iki taraf için de bundan sonra hayırlısı olur inşallah

berusa55

İyi veya kötü; tüm emeklerin için teşekkürler Erhan hoca. Yolunuz açık olsun...