Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

18 November 2012, 22:23:58 #270 Son düzenlenme: 18 November 2012, 22:29:38 FaTiH_HaN
Besim Durmuş'da boşta. Nurullah Sağlam sağlam para ister, meşhur oldu zaten ben süper lig hocasıyım tripleri.

fanatik samsunsporlu

ercüment coşkundere ne zorluklarla mücadele ederek çalışmıştı.fırsat verilebilir aslında

Serkan

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 18 November 2012, 22:29:31
ercüment coşkundere ne zorluklarla mücadele ederek çalışmıştı.fırsat verilebilir aslında

ironi mi ciddi misin ?

Sioux

ercüment iyi fırsatçıdır aslında, doğrudur..

ugrass

Yücel uyarı bile arar olduk sayende erhan altın

feticalik

Sefa Ediz Facebooktan Erhan Altının İstifa Ettiğini Duyduğunu Yazdı

aslı var mı

feticalik

Soyunma odasında açıkladı

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Ş.Urfaspor beraberliğinin ardından soyunma odasında istifa ettiğini açıkladı. Yönetim ise tecrübeli teknik direktörün istafısını oy çokluğu ile kabul etti

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Şanlıurfaspor karşılaşması sonrasında istifa etti. Kararını yönetim kuruluna bildiren teknik direktör Erhan Altın'ın istifasını değerlendiren Başkan Emin Kar ve kurmayları bu konudaki nihai kararı bugün yapılacak basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacak.

Sioux

Helal olsun
Delikanlıca davranmış
Yolu açık olsun..

ngonge

İstifa haberi gerçekçi gelmedi ama inşallah doğrudur.
Üstünde durmanın anlamı yok, olmuyor, olma ihtimali de yok. İşler kötü gitmeye başlarsa beraberlik de alamayacak duruma düşebilir takım.

feticalik

Deplasman Rehberi Haberi
Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Şanlıurfaspor karşılaşmasından sonra istifa etti.

Theofanis Gekas

hayırlı olsun.keşke başarılı olabilseydi.kişilik olarak seviyorduk kendisini ama böylesi daha doğru oldu

Desiqner

Yönetim istifayı kabul etmemiş herhalde öyle bir haber geçti facede...

Ollivanders

Burasi varken Facebook a inanmakla zaman geciremem ,)

feticalik

Denge Gazetesi diyor ki yönetim kabul etti yarın da açıklayacak falan. Bilemedim

twitter