Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Sene sonu 34 maçta 28 beraberlik gibi bir istatistik çıkabilir böyle giderse

cgr

Bir önceki maçta kurtarıcı diye oyuna aldığın Burak Çalık, neredeyse 6aydır ayağına top değmemiş, resmi maç yapmamış adamı bu hafta kadroya neden almıyorsun hocam ?

Bir açıklaması var mıdır acaba ?

ngonge

Ben de Hoca gitmeli diyorum. Bu sene süper lige çıkmamız falan için değil. O zaten pek kolay değil. Ama bir oyun felsefesi ve jenerasyon oluşturmak için. Bu sene kurulacak bir kadro ve oyun felsefesi, devre arası ve sezon sonunda yapıya uygun transferleri ile gelecek sene takımı süper lige çıkartır ve orada tutar.

Erhan Altın'la uzun vadeli plan yapmak zor, kendi de önceliği günü kurtarmaya veriyor, kabul edilebilir ama insanın bu arada ortaya koyduğu bir şeyler de olmalı.

Hoca bulmak kolay değil, bence genç idealist ve futbolu yeni bırakmış biri denenmeli, şimdiden başa geçirilmeli ki devre arasına kadar takımı tanısın ona göre gönderilecek oyuncuları belirlesin.

samuray

hoca 11 hafta oldu senin elindeki malzemede sezon başında belli ki çoğu transferleri sen yaptın ama malesef elindeki malzemeye göre bir futbol felsefesi oluşturamıdn beraberlikler takımı olduk sayende bu taratar sana bu kadar sabrettiyse yönetime olan güvenden dolayıdır ama sen kredini tükettin bu gidişle takıma zarar veriyorsun evet bu takıma zarar verdiiğğim anda istifa ederim demiştin et belki bi kan değişikliği işe yarar

Kaya

Sistem,şablon,oyun yapısı,oyuncu değişiklikleri bunları sayfalarca eleştirir ve konuşuruz ama hocanın sıkıntısı bu değil..

Cesaret Armanda Saklı diye boşuna mı dedik ? Elimizdeki şu kadrodan daha kötü kadroyla maça çıktığımız günleri çok kez gördük.Sinan Demircioğullarıyla Erol kapusuzlarla rezil maçlar çıkardık...Buna rağmen hiçbir zaman korkak futbol izletmedi bana Samsunspor'um.. Erhan Altın dönemi ne yazık ki korkak,pısırık bir dönem olmaya başladı.Devlet memuru zihniyetinden hiçbir farkı yok.

Bugün yapılacak ani bir değişiklik takımımızı biranda yukarılara çıkarabilir. İçerde Urfa dışarda A.gücü yine içeride Buca maçları ile 9 puan alabiliriz.Yönetimimize güveniyoruz gerekli hamleyi yapacaklardır.Şimdiden hayırlısı olsun..

ibrakadabra55

Hocam bence Samsunspor'daki misyonunu doldurdun burayı Giresun zannettin her maç 1 puana yaslandın biraz fedakarlık yapıp 11 maçta 1 galibiyet 8 beraberlik alıp 11 puan alıcağına evindeki 3 maçı kazanıp 5 maçı yenilebilirdinde hadi bunlarda kalmayıp malzemeye yetersiz dedin bence bu malzeme bu sonuçlardan daha iyi sonuçlar almaya yeterliydi en kötü ilk 10 içinde olmalıydık.
Yeni hoca gelirse ben Samsun'lu genç birine şans verilmesini isterim Kasım Çıkla olabilir , İmdat Arslan olabilir , Kenan Yelek olabilir.

Ollivanders

Bu takim SPL ye cikmak icin yeterli olmayabilir ama kume dusecek bir kadro degil.

FaTiH_HaN

Benim zoruma giden tek nokta şudur, ligde lider olan rize ve 2. sıradaki karşıyakaya karşı ezici üstünlük sağladığımız maçlarda hocanın oyunu okuyamama ve hamle yapamama durumlarından galibiyeti kaçırdık, şu an bu takımlar 1 ve 2. sırada. skor avantajımızı kullanamadığımız maçlarda mevcut ve sıralamadaki yerimiz; mücadele etmenin, rakibe üstünlük kurmanın önemsiz olduğunu gösteriyor. Önemli olan tek şey skor ve Erhan hoca ile skor yakalayamıyoruz, yakalasakta koruyamıyoruz.

kuzey55

iyi bir samsunlu iyi bir insan olabiirsin ama asla iyi bir hoca değilsin  :(

berusa55

Tek korkum, gecen sezon Petkovic'in cok ama cok gec takımdan ayrılmasıyla yasadıgımız sıkıntıyı bu sene de yasamamız!

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 November 2012, 22:04:29
Tek korkum, gecen sezon Petkovic'in cok ama cok gec takımdan ayrılmasıyla yasadıgımız sıkıntıyı bu sene de yasamamız!

bununla ilgili bir yazı yazmak istedim ama sonradan düşündüm kime yazı yazıyosun onlar senden iyi biliyo geçen seneyide,küstahlık yapmamak adına yazmadım.Yönetim duy bu sesi artık yollayın şunu da  :)

kalptenþimþek

11 November 2012, 23:52:18 #251 Son düzenlenme: 12 November 2012, 10:03:36 kalptenþimþek
yazıp yazıp siliyorum olmuyor..şu manisa takımı şu futbolla taraftarsız zirve maçına çıkıyor ve biz haftalardır yerimizde sayıyoruz..artık vurur musun, kırar mısın, futbolcunu mu parçalarsın ne yaparsan yap, üç haftada 9 puanı al!

Serkan

12 November 2012, 10:36:15 #252 Son düzenlenme: 12 November 2012, 10:39:54 Serkan
Alıntı yapılan: cgr - 11 November 2012, 19:13:18
Bir önceki maçta kurtarıcı diye oyuna aldığın Burak Çalık, neredeyse 6aydır ayağına top değmemiş, resmi maç yapmamış adamı bu hafta kadroya neden almıyorsun hocam ?

Bir açıklaması var mıdır acaba ?

Burak sakatlandı  3 hafta yok sayın cağrı bey sallada önce bil sonra salla...!

*** yerinde hocayı bile savunduruyorsun bana...

Benim takımın istanbul takımları ile oynarken bile korkak oynayıp tek forvet oynamadı ben kabul etmiyorum bu korkak futbolu

celebi

;D ;D

sabah sabah sen beni güldürdün serkan Allah ta seni güldürsün kardeşim.

cgr

Alıntı yapılan: Serkan - 12 November 2012, 10:36:15
Burak sakatlandı  3 hafta yok sayın cağrı bey sallada önce bil sonra salla...!

*** yerinde hocayı bile savunduruyorsun bana...

Benim takımın istanbul takımları ile oynarken bile korkak oynayıp tek forvet oynamadı ben kabul etmiyorum bu korkak futbolu

Benim demek istediğim de bu zaten. Hazır olmayan adamı, ayağına top değmemiş adamı kurtarıcı olarak sahaya sürüyorsun, adam tekrar sakatlanıyor. Hem kendini hemde adamı yakıyor. Saçma kararlarından biri işte.