Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Dertli olmayan mi var adana cingeni :) Haluk abi akşam akşam sardik Erhan Altın a yine :) yeter bu kadar .

samsunmania

Alıntı yapılan: Serpico - 05 November 2012, 01:10:50
Haluk abi akşam akşam sardik Erhan Altın a yine :) yeter bu kadar .

Kardeşim bu takım adamı Müslüm eder, Hakan Taşıyan eder. İnşallah çıkacağız düzlüğe. Böyle gitmeyecek.

Ollivanders

Abi ben planı yaptım :) bu sene 10.yuz. seneye bomba gibi giriyoruz. Karabük  düşüyor. Içerde vuruyoruz 3-0 . Makaramizi yapıyoruz . Çiftliğe akıyoruz :)

samsunmania

Alıntı yapılan: Serpico - 05 November 2012, 01:16:17
Abi ben planı yaptım :) bu sene 10.yuz. seneye bomba gibi giriyoruz. Karabük  düşüyor. Içerde vuruyoruz 3-0 . Makaramizi yapıyoruz . Çiftliğe akıyoruz :)

İnşallah kardeşim. Ben şunu öğrendim bu hayatta. Gün doğmadan neler neler doğuyor,neler neler oluyor.

samsunsporlu1994

Erhan Altın'ın ne suçu var? Adanaspor maçında Musa Sinan boş kaleye atsa, Musa Aydın da penaltıyı atsa 6 puan yapıp play-off hattına yaklaşacaktık. Oyuncuların beceriksizliğinden Erhan Altın mı suçlu oluyor? Ben anlayamıyorum hocaya yapılan eleştirileri.

Sercan

Abiler burada profesyonel futbolculardan bahsediyoruz, Musa o topu istediğinde elbet verilecek penaltı için. Eğer Kere kullanıp, atamasaydı bu kez "defans oyuncusu, önceki penaltıyı da şansa atmış" diyecektik. Bir sürü gol kaçırdık asıl konuşulması gereken nokta bu bence...

samsunluhakan

hoca az akıllı olsa yerinde değişiklikler yapsa abartmıyorum şuan liderdik..

samsunsporlu1994

Herkesin kendi fikridir ama bazı şeyleri acayip abartıyoruz. Elimizdeki hocanın kalitesi belli,takımın başında Mourinho yok. Erhan Hoca zor şartlarda Samsunspor'a geldi. Her maçtan sonra hocaya yüklenerek hiç bir yere varamayız. Erhan Hocanın elindeki malzeme de belli. Son 2 haftada bu takım Musa Sinan ve Musa Aydın'ın beceriksizliğinden dolayı 5 puan kaybetti. Oyunculara kimse birşey demiyor varsa yoksa Erhan Hoca. Eleştiri illa ki olacak ama her maçtan sonra da hocaya eleştiri yapmak doğru değil diye düşünüyorum.

samuray

erhan hoca kılıçdede türbesine gitmiş dua etmiş şansıszlığımızı kıralım artık diye acaba şanssızlıkmı beceriksizlikmi bu ikilem arasında bocalıyor insan hangisi :(

Theofanis Gekas

iyi kalpli şöyle böyle;evliya olsa tutulmaz hocalık kapasitesi 0,para yoksa ercüment coşkundere gelsin kan değişikliği hiç değilse denedik olmadı deriz

Burak

vs.vs.vs elinde o yok bu yok tamam ama maç berabere giderken forvet çıkarıp orta saha alıyorsan  orta saha çıkarıp sol bek alıyorsan skordan memnunsun demektir. Bu takım şansa denk gelmeden gol atamaz maalesef

ahmetsefa55

canberki kiralayalım madem.en azından pişsin.
ama ptt 1.lig de ki takımlara kiralayalım.kapasitesi bu ligi kaldırabilir çünkü.

özkan

Futbol karakterine uyuz oluyorum senin.Sanki iddaada üç maça beraberlik verip 50 lira basanlar varya,aynı onlar gibisin .

fanatik samsunsporlu

55.hakan

Hocam çok geç olmadan...Sakın eldeki malzeme bu deme bu oyunla gidişat belli.