Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 October 2012, 16:21:41
Bazı şeyleri kesinlikle karşı olmak anlamında söylemiyorum. Ama Erhan Hoca'nın başarılı olmasını çok ama çok istiyorum. Bu zamana kadar başka hiç bir hocanın bu kadar kalmasını istememiştim. İnşallah bazı şeylerden ders çıkarmış şekilde Karşıyaka karşısına çıkarız.

Allah'ım sen başarılı olmamızı nasip eyle...aynı duygılarla Aminnnnnnnnnn....

isa55

Hoca federasyon yetkilileriyle sene başında görüşmüş, beraberliğe 2 puan verileceğini söylemişler.

Shane_Falco

isa55

Serkan

Alıntı yapılan: isa55 - 04 November 2012, 02:33:09
evet kardeş girsin atsın

tamam söyledik kendisine bir daha ki maç girip atacak sana armağan edecekmiş.

teksas3455

Bu maça kadar Erhan Hoca için "istifa" bile demiştim ama son maçta yapacağı çok şey yoktu.
Erdem'i sağ bek oynatmak intihar olabilir. Ben tek sıkıntıyı Musa Aydın'ın 90 dk
oyunda tutulması olarak gördüm. Onda da yedekte adam yoktu sanırsam.

RT55

musayı paf takımından bu yana iyi kötü izleriz..ne zaman hangi takımda penaltıcı olmuş..duymadım görmedim..konyada kere atmadımı penaltı.takımın öyle yada böyle en golcüsü en istikrarlısı en morallisi değilmi..
daha ne kardeşim her maç bir icat aramak.ömrümüzü yediniz bitirdiniz..

isa55

##kdc##

Musa topu isteyip penaltıyı atmaya niyetlenmişse Kere ve Hakan'da tamam abi at demişse daha kim ne desin abi. Adamların kalemize şutu yok, bizim pozisyonları sayabilen biri var mı? güzel oynuyoruz bana göre sadece bitirici bi forvet eksiğimiz var. Halen daha hocaya yüklenecek olanlar bence laf olsun torba dolsun mantığıyla hareket ediyorlar

RT55

"laf olsun torba dolsun" bu cevap bana sanırım..
siz seviyorsunuz;biz sevmiyoruz
siz tutuyorsunuz;biz tutmuyoruz
siz üzülüyorsunuz biz üzülmüyoruz
siz her şeyi görüyorsunuz;biz görmüyoruz..
arkadaşlar kaç puandayız..iyi oynayana şu ana dek mansiyon ödülümü vermişler..hatice hep güzelde, netice..gol atamıyorsak bunu sen ben mi çözücez..henüz gol atamayan forvetleri benmi seçip aldım..bu benim fikrimdir ki hocanın vizyonu dar ve yardımcıları yetersizdir..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: RT55 - 04 November 2012, 15:49:00
"laf olsun torba dolsun" bu cevap bana sanırım..
siz seviyorsunuz;biz sevmiyoruz
siz tutuyorsunuz;biz tutmuyoruz
siz üzülüyorsunuz biz üzülmüyoruz
siz her şeyi görüyorsunuz;biz görmüyoruz..
arkadaşlar kaç puandayız..iyi oynayana şu ana dek mansiyon ödülümü vermişler..hatice hep güzelde, netice..gol atamıyorsak bunu sen ben mi çözücez..henüz gol atamayan forvetleri benmi seçip aldım..bu benim fikrimdir ki hocanın vizyonu dar ve yardımcıları yetersizdir..

şu kısıma kadar katılsamda , son cümle için bir daha düşünmeni tavsiye ederim.
hocaya messi yi aldında yok ben tülümeni istiyorum mu dedi ?

RT55

düşündüm..cevap veriyorum.. ;)
herşeyden önce böyle polimiklere girmekten nefret edrim ama oldu bi kere..

anlatmak istediğim son yabancı hakkının yannış kullanıldığını düşünmem.mutlak forvet olmalı idi.çünki bu  bölgede alternatif yoktu-yardımcılar içinse;sürekli sonerde ısrarcı olunması..benim için nokta.

Theofanis Gekas

para olmayınca bunlara kaldık ne yapalım,benim erhan altın konusundaki fikrim gönderilmesinden yanadır,aslında kötü değil ama malesef geçen sene nasıl yenilgilere alıştıysak bu senede beraberliklere abone olduk,bi şekilde kan tutmuyor işte,yeni gelecek hocanın erhan hocadan fazlası olmayacağı kesin ama mesut bakkalında pek bi özelliği yoktu sadece kan değişikliği yaradı belki şuanda yarayabilir

teksas3455

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 04 November 2012, 17:22:30
para olmayınca bunlara kaldık ne yapalım,benim erhan altın konusundaki fikrim gönderilmesinden yanadır,aslında kötü değil ama malesef geçen sene nasıl yenilgilere alıştıysak bu senede beraberliklere abone olduk,bi şekilde kan tutmuyor işte,yeni gelecek hocanın erhan hocadan fazlası olmayacağı kesin ama mesut bakkalında pek bi özelliği yoktu sadece kan değişikliği yaradı belki şuanda yarayabilir

Ve bu olay sadece Türkiye'de işe yarıyor. Hoca değişince takıma birşey oluyor.
Mesut Bakkal hakkaten yüksek kapasiteli bir hoca değildi ancak puan toplamaya başlamıştık.
Çok mu yetenekli hayır ama Türkiye'de hoca değişikliği bazı yerlerde şart.

Ancak üstteki yorumda söylediklerimin de arkasındayım. Son maçta hocanın yapacağı
çok fazla birşey yoktu. Girmeyince girmiyor...

samuray

kere atmalıydı penaltıyı hem daha moralli hem daha isabetli sert şutları var hocaya gelince malesef iyi bir santroforumuz yok zorunluluktan orada rberts i oynatıyor iyi oynadık ama çerçeveyi bulamadık bi türlü hocayı değiştirmek sorunu çözmez bana göre yeni hoca sadece bi kan değişikliği oda ya tutarsa bir maç kazanmaya ihtiyacımız var son dk fobisini yendik sanki ama şimdide beraberlikler fobisine maç kazanamama fobisine yakalandık inşallah bunu yenersek önümüz açık kişisel düşüncem budur