Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

yirmiuc

13 October 2012, 21:14:01 #105 Son düzenlenme: 13 October 2012, 21:18:26 yirmiuc
Sıralamada 8-12 arasında kalalım, ne düşme stresi yaşayalım ne de süper lig için milleti umutlandıralım diye düşünüyor sanırım.

Lusage

Birazcık cesaret.. Cesur olman için illa yumurtanın kapıya dayanması gerekmemeli...

özkan

buna mentos+coca cola vercen az kendine gelsin.

Theofanis Gekas

a2 takımla oynasakta biz her zaman 3 puan isterız hoca

orhan

Hocam teşekkürler doğru işler yapıyorsunuz.iki sıfırdan durumu iki -ikiye getirmek konya deplasmanında kolay iş değildi.Almış olduğumuz bir puandan ötürü sizi ve futbolcularınızı canı gönülden kutluyorum.

cembaba

Dün de bugün de Erhan Hoca'nın arkasında olmamız gerektiğini düşünüyorum. Egolu bir insan değil, Turgay konusunda veya değişiklikler konusunda demiştim. Nitekim bu kararından döndü. Nsumbu ile başlıyor. Adem kötü demiştik. Roberts daha doğru bir tercih oldu. İdeal 11'imiz belli gibi bir şey. Bursa'dan gelenler takımımıza azıcık bir şeyler katsaydı veya katacak olursa çok daha iyi olur. Mevkiiler yavaş yavaş oturdu. Şenol Demirci'de forma şansı bulacaktır. Canberk, Gurur gibi isimler de ilerleyen zamanlarda forma şansı bulacaktır. Oynanan oyun güzeldi. 10. Haftada izleyenlere zevk veren bir takım oluruz. Sonuna kadar savaşın...

King1965

"İki yönkü bir görüntümüz var"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Sonuç ne olursa olsun oyunun içinde olan, oyun disiplininden kopmayan ve saha içinde iki yönlü bir görüntü sergiliyoruz" dedi.

Futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtmayı felsefe edindiklerini belirten Altın, şöyle devam etti:

"Bu iyi şeyleri yaparken neticeye de yansıtmak istiyoruz. Futbol hareketli bir oyun. Hem bizim tarafımızdan hem rakip tarafından bakıldığında bol pozisyonu olan bir maç oldu. Oyuna kim iyi konsantre oluyorsa pozisyonları değerlendiriyor. Biz basit pozisyonlar verdik ve rakip de onları değerlendirdi. Ama biz hiç '2-0 mağlup duruma geldik, maç bitti' düşüncesinde olmadık. Hep sonuç ne olursa olsun oyunun içinde olan, oyun disiplininden kopmayan ve saha içinde iki yönlü bir görüntü sergiliyoruz. Bütün maçlarımız da böyle geçiyor. Bizim felsefemiz bu yönde."

Altın, defansta problemler olduğu yönündeki eleştiriler konusunda ise şunları kaydetti:

"Bazen saha içinde öyle ters yakalanıyorsunuz ki o anda da rakibimiz pozisyonları iyi değerlendiriyor. Takım olarak baktığımız zaman defansımızda bir problem yok. Yediğimiz goller hep organize olmayan ve karambolden gelen goller. Biz organize muhteşem goller atarken bu tür şanssız goller yiyoruz. Takım olarak defansta olumsuzluk yapmıyoruz. Sadece hareketli anlarda, karambollerde ve yüksekten gelen topun yere indirilmesinde, topun rakibin önüne düşmesi nedeniyle goller yiyoruz. Rakibe organize ataklarda düzgün bir vuruş yaptırmıyoruz, rakibi rahatsız ediyoruz. Ama yenmemesi gereken goller yiyoruz. Tabi futbolun doğasında bunlar var, bunları en aza indirmeliyiz."

AA

özkan

Tekdüze bir hcoa olmaması en güzel yanı bana göre.Nerde kim kötüyse değiştirebiliyor.Bizede bunun gibiler lazım zaten.

ibrakadabra55

Her şeyi iyi güzel de değişikliklerde öndeyken felan biraz akıllı olsa şuan çok farklı yerlerdeydik ben yinede biraz daha zaman ihtiyacı olduğunu düşünüyorum takımın.

Theofanis Gekas

yine yeni yeniden beraberliğe yatış,bu seneki parola bu  beraberliğe yat

cezayir55

olsun ben hocaya güveniyorum takım muhakkak bir seri yakalayacaktır

erkutdem55

Samsunspor tarihinde çok çok ender maçta evinde rakip kim olursa olsun maç berabereyken uzatmada oyuncu değiştirmiştir.Kimi ne zaman değiştirirsen değiştir ama bizim Samsun'da beraberliğe razı olacağımızı bekleme.

Dartagnan

Giresundaki beraberlıgı nasıl yaptıgı ortada...Yorumsuz.

Ollivanders

Oyuncu değişikliğini ogretseler fena olmaz.

Ertuğrul Sağlam

21 October 2012, 22:58:02 #119 Son düzenlenme: 22 October 2012, 11:41:52 Ertuðrul Saðlam
Hocaaaaaa sabırları zorluyorsun. Oyuna geç müdahalelerin tribünü barut fıcısı haline getirdi haberin olsun.....