6- Erdem Şen

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:55:31

« önceki - sonraki »

cakir55

Adnan ile iyi ikili oldular, Erdem'i beğendim bugün.

mehmet yılmaz

mükemmel oynadı balkese karşı. gizli kahramandı.

Tufan

bi pozisyonda bizim sahadan topla çıkışı vardı kafayı kaldırıp kanada indirdi bi an Erdem olduğundan şüphe uyandıracak kadar iyi bir hamleydi.
nazar değmesin  :_nazar

80lerden

Sahadaki en önemli görev senindi. Reisi kilitlemen gerekiyordu. Çok da iyi yaptin görevini.  Etkili olmasinda bence adananin performansinin iyi olmasi da önemliydi.  Adnan da iyi olunca Erdem daha iyi oynadı.

lato

Geçen seneden çok farklı bir Erdem Şen olduğu kesin. 1461 maçındaki hatalı golün faturasını da ben Taha'ya yazıyorum. Riske girmeyip taça atmalıydı. Geçen sene Erdem niye oynuyor derken bu sene yedek kalsa sakatlığı mı var acaba diye düşünürüm.

Desiqner

Ayağı yere sağlam basıyor son haftalarda.Aynen devam Erdem ...  :_nazar

seyf55

Hayatının topunu oynadı maaşallah :_nazar

Furkan

Balıkesiri öyle kitledik ki 2 gün oynansa maç gol atacakları yoktu bunda da kilit isimlerden biriydi erdem insallah böyle devam eder

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

ali ihsan

Lige çok iyi başladı.Böyle giderse formayı kimseye vermez evde yıkatır  :evet:

ChucKeR

helal sana kardeş  >l<

Lusage

Geçen sezondan kadroda kalan en iyi oyuncu. Çok büyük gelişim gösterdi bu sezon. Harika oynuyor Allah nazardan saklasın.  :_nazar

ngonge

Hakikaten bir futbolcu nasıl bu kadar değişir aklım almıyor. Helal olsun. O ruhsuz, yan pas yapamayan adam gitti dinamik, topla çıkan, ara pası yatan mücadeleci bir adam geldi.
Yaşı da genç daha, umarım uzun yıllar performansı artarak devam eder.

alperen_55

Bu gün takımın en iyisi idi . >l< >l< >l<

lato

Erdem ne kullandıysan takım arkadaşlarına da tavsiye et :D İstikrarlı bir şekilde güzel oynuyor. Bizi şaşırtmaya devam ediyor. İçine birşey kaçmış ama nedir bilemedim :o

kuzey55

şaşırtmaya ve mutlu etmeye devam edyor.tek kelime ile süperdi bugün.