1 - Soner Şahin

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:53:09

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Gizli kahraman cogu macta

s_uzunkaya

la bu kaçıncı zaman geçirme niyetiyle hakem dümbeleklerinden yediğin karttt  :kafa: yapma bunuu yapma bunuu!!!  .:.:. ... cezalı düştüğün maç kimle oynarsak oynayalım yenildiğimiz maçtır.göbüş atilla kaleye gelen şut göbekine çarpmazsa içeri alır :rulet:

Sadece Samsunspor

bu maçta bence en az 2 golü çıkarabilirdi iyi maç çıkarmadı. son golde musa sinanın yakasına yapışmıştı en son

mimar55

Sezon başından bu yana ilk defa beğenmedim takım olarak kötüydük ama tek suçlu değilsin elbet merak ediyorum şuanki ruh halini 45 dk 5 gol yiyecek adam değilsin  :(

ngonge

Yan toplarda kötüydü zaten, ama ilk defa 2.ligde iyi yan top kullanan bir takım karşısına çıkınca bu handikapı bize pahalıya mal oldu.

Ladikli

yan toplarda kötüydü ama defans berbattı,mersinli topçular hayatlarının en rahat gollerini attılar

kamuri

soner ne yapsın maç 50. dakıkalardan sonra bizim ceza alanı çevresinde oynandı zaten

mehmet yılmaz

5 golün hiç birinde kızamıyorum Soner'e. O kadar kötüydü savunmamız.

lato

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 01 December 2013, 16:08:04
5 golün hiç birinde kızamıyorum Soner'e. O kadar kötüydü savunmamız.

Savunmadan ziyade orta saha büyük etken. İlk yarı fazla pozisyon vermedik uzaktan şutlar denediler. Ama belli bir süreden sonra orta sahadan beklere destek gelmemesinin sıkıntısını yaşadık. Zaten 2 golü yiyince savunma da afalladı karambolden gelen geçti :(
Soner en çok üzüldüğüm isimlerden biri. Kaç haftadır güzel gidiyordu. İnşallah 5 gol yemenin psikolojisini çabuk atar üzerinden.

mehmet yılmaz

Savunmadan kastım takım savunması zaten. ;)
Musa Sinan'ın geriye koşmaması da dahil buna.

Ellibeş Numara

Neredeyse her sezon kaleciden yana yüzümüz gülüyor. Bu sezon soner olmasa, daha çok gol yerdik..

fanatik samsunsporlu

senden allah razı olsun.sen olmasan ne yapardık bu sene hiç düşünemiyorum

SametYılmaz55

bugün o penaltıyı kurtarıp son 5 dakikayı bize rahat izlettin ya sana helal olsun.eğer o penaltı gol olsaydı son 5 dakikada ömrümüzün yarısı giderdi herhalde.o stresi bizlere yaşatmadığın için teşekkürler Soner :kanka:

emre

Son yıllarda kalecilerden yana gülüyor yüzümüz. Soner bugün de güzel oynadı. Penaltıyı kurtaracağı içime doğmuştu. Bir de Umar'ın golü attıktan sonra kaleciyle karşı karşıya atamadığı pozisyonda topu çok iyi başlattı Adiloviç'e.

Desiqner

Sen kaledeyken içim o kadar rahat ki...
PTT 1.Lig'in diğer kalecileri gibi basit goller yeme , top sektirme gibi huyların yok ve bu lige harbiden fazlasın.
Allah razı olsun senden umarım performansın aynen böyle devam eder...