Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

emre

beklenti değil de taraftar takımı alınca ne zorluklar yaşayacagını az çok tahmin ediyordum ve acaba ne olur sonucu diye de merak ediyordum. Gerçi Emin Abi'nin cıddiyetini, heyecanını isteğini görmüstüm ama bu kadarını beklemiyordum. Bu imkanlarla Ben başkanım diyen ne adamlara taş çıkarırcasına ne transferler yapıyor yönetim. Maşallah Basarıyı en çok siz hakediyorsunuz. Kulübü iyi bilmek Samsunspor camiasının adamı olmak, hassasiyetlerini bilmekten olsa gerek. Süper lige yetinmeyen taraftar 1.ligde 17. İken mutluluğu bundan sanırım. 

55.hakan

Anlaşılan futbolcuların haberleri neden resmi sitede yayınlanmıyor.

ali ihsan

Adi ustunde resmi site.Resmi imzalari atinca yayinlanir

55.hakan

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: hakanelgun - 05 January 2013, 20:49:30
Anlaşılan futbolcuların haberleri neden resmi sitede yayınlanmıyor.

Anlaşılan oyuncuların bir kısmı kulüpleriyle ihtilaflı olabiliyor. Dolayısıyla resmi imzalar atılmadan resmi sitenin duyurması hukuken sıkıntı oluşturabiliyor.

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 05 January 2013, 21:04:16
Anlaşılan oyuncuların bir kısmı kulüpleriyle ihtilaflı olabiliyor. Dolayısıyla resmi imzalar atılmadan resmi sitenin duyurması hukuken sıkıntı oluşturabiliyor.
Anladım tamamdır  :ok

ngonge

Bizim memnun olduğumuz, bizden de memnun olan oyuncular ile sezon bitmeden, kafalarını menajerleri karıştırmadan sözleşme uzatılması.

teksas3455

geçen sene bursaya gittik öyle müzikler çalıyor ki tribün hiç oturmuyor yerine. Athena Kalbimizden koruyor bu şarkı sana, we will rock you, bir Şarkısın Sen vs. bizde de böyle müzikler çalsin istiyorum ben.

samsunum

Kesinlikle misafir tribünün yeri değişmesi    :evet:

ult55ras

samsunum

kapalının köşelerinden birine alınmalı bence

cembaba

Güvenlik açısından mümkün değil gibi görünüyor. Doğan Abi açıklamıştı.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: CemBaba - 14 February 2013, 14:13:36
Güvenlik açısından mümkün değil gibi görünüyor. Doğan Abi açıklamıştı.

zaten bu güvenlik işi sadece Samsunda uygulanıyor.. ne stadlar gördük Allaha emanet... En büyük örneğide avni aker...  :rulet: :rulet: :rulet:

GençKozluklu

Alıntı yapılan: barnebau55 - 14 February 2013, 14:11:34
Misafır trıbun tarafı tv den ızleyınce cok boş duruyor sankı stad boş taraftar yok dıye düşünülüyor izleyici tarafından

O nedenle şehzadelerin olduğu yer yada şirinlerin yanına olması daha güzel olur bence...

şirinlerin olduğu yer olursa cok çatışma olur en ıyısı şehzadelerın oldugu yer

Çok güzel bir konuya değinilmiş. Kesinlikle misafir takım tribünü değiştirilmeli. Özetlerde stad full olsa da roas ıgenelde boş çıkıyor. Bana arkadaşlar hani stad dolu diye olanlar bile oluyor. Onun ötesidne dolu olsa da rakip taraftar bolca gözüküyor. En pasif köşe verilmelidir misafir taraftarlara.

özkan

Adamlar sahaya çıkarken direk ilk görüntü kendi taraftarları,sanki iç saha maçına çıkar gibi..