Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

emrullah

King1965

super lıgdekı formalarda ındırım olursa onlar elden cıkarılır.. Yeni yapılacak formalarada ygun talep olur

sosaka

http://samsunsporluyuz.net/haber/4300-samsunspor-emin-kar39-a-destek-buyuyor.html
haberin altındaki yorum

Alıntıya arkadaş store'a üye oldum dergi aboneliği yapmaya çalışıyorum olmuyo. kulübün sitesine girdim üye olmaya çalışıyorum talep alınamadı diyor. Ne oluyor anlamadım ben mi yanlış yapıyorum yoksa bir sorun mu var sitelerde? Yönetimle temasa geçebilecek biri varsa lütfen söyleyin el atsınlar ya da ben bir yerde yanlış yapıyorsam lütfen beni uyarın takıma destek olmaya çalışıyorum kendi çapımda bir türlü kısmet olmadı..

Desiqner

Store'un siteside değişmeli bence şuanki sistem çok dandik.Hem görsel olarak , hem altyapı olarak daha iyi bir sistem yaptırılabilir.

babasamsunlu

@SOSAKA

BEN ARKADAŞA MAİL ATTIM.
SORUNLARINI ÇÖZEBİLMEK İÇİN.  ;)

sosaka

@babasamsunlu abi store'un sitesinde mi sorun var yoksa kullanıcı hatası mı ?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: sosaka - 26 July 2012, 11:28:53
@babasamsunlu abi store'un sitesinde mi sorun var yoksa kullanıcı hatası mı ?

o konuda net bir bilgim yok.ama nedir ne değildir öğrenip düzeltmeye çalışırız.

BigBadMama5552

26 July 2012, 13:24:42 #83 Son düzenlenme: 26 July 2012, 13:34:34 BigBadMama5552
Yalnız Store'un sitesinde bir sorun var sanırım bayadır, 2 ay önce doğru girdiğimiz halde bize habire "Yanlış kredi kartı numarası girdiniz" diyip durmuştu, alışveriş yapmamıştık.

kamuri

store işi şu anda belki sonra düşünülecek bi iş gibi. ondan daha once cozmemiz gereken o kadar sorun var.ama genede    DESPOTE55in yaptığı tasarımlardan bi ürün çeşitlilği oluşturup bu ürünler storede satılamaz mı gerçekten güzel çalışmaları var    DESPOTE55'in  .herhangi bi markayla anlaşılıp bu ürünler yaptırılamaz mı. bence yok satar

**KaR6**

store konusunda çalışmalar başlatıldı, en kısa sürede açıklamalar yapılır diye ümit ediyorum.. ben de bi açıklama yapayım bari  :)

babasamsunlu

Desiqner

Biraz t-shirt tasarımı hazırlayalım bari belki sevilir :)

Ahmeti

Takımına sahip çık adı altında 40 bin tane çekiliş kuponu bastırılabilir çekiliş hediyesi olarak araba ,beyaz eşya , kombine gibi ürünler vererek bu kuponlar cazip hale getirebilir ve Türkiye geneline iyi bir çalışma sonucu bu biletler tanesi 25 TL. den satılabilir.
40000*25= 1000000 TL.
Bu maddi krizde 1 Trilyon para ilaç gibi gelir.

Samsunspor'a sabit gelir sağlayacak bu tür düşünceler veya çalışmalar varmı bilmiyorum ama her zaman birilerinin eline bakacağımıza bu tür etkinlikler düzenlemek hem birlik ve beraberliği kuvvetlendirir hemde maddi yönden takımı rahatlatır.

maraton

kırk bin tane bileti 25 tl den satmak !! kardeşim iyiniyetine hayranım ama 2000 kombine satmış bir kulüpten bahsediyorsun.. kırk bin çook hayali olmuş maalesef