Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

Lusage

Kongre tarihi geciktikce zaman aleyhimize işliyor ama Erdinç'in dediği gibi destek geldiği taktirde Emin başkan kalacak ise lehimize olan bir durum. Başkanın yaptıkları ile İsmail Başkandan sonra gelenlerin yaptıklarını göz önüne alınınca zaman kaybetsek bile bizim için değişen bir şey yok...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı

Samsunspor'un eski başkanları Kazım Yılmaz ve İsmail Uyanık İstanbul'da bir araya geliyor

Son günlerde ismi yeniden kırmızı beyazlı ekiple anılan Kazım Yılmaz, bu akşam İsmail Uyanık ile yemekte buluşacak. Kırmızı beyazlı ekibin son durumunu masaya yatıracak Yılmaz ve Uyanık'ın görüşmesinden çıkacak sonuca göre Kazım Yılmaz, Samsunspor'a başkanlığı konusunda karar verecek. Kazım Yılmaz'ın yeniden başkanlık için harekete geçmesi spor camiası ve taraftarlar arasında büyük sevinçle karşılandı.

Özgür KALANBAK
http://www.gazetegercek.com.tr/haber-detay.asp?H=3607&Haber=yilmaz-ve-uyanik-bir-araya-geliyor

eprianu

Haberin balon olduğunu düşünüyorum.
Ama İsmail Uyanık'ın adının geçmesi bile heyecanlandırıyor adamı.
Bu arada Kazım'dan bi cacık olmaz ama Emin Kar ve İsmail Uyanık gibi isimler
danışmanlık yaparsa işte o zaman farklı şeyler olabilir.

cgr

23 May 2014, 14:45:10 #603 Son düzenlenme: 23 May 2014, 14:48:19 cgr
Kazım Yılmaz başkan olsun, Emin Başkan da Sportif Direktör olsun.

Başkan parayı versin, Emin Başkan takımla ilgilensin.

Direkt Süper Lig'teyiz.

samsunsporlu1994

Arkadaşlar cogunuz farkli dusunuyorsunuz saygi duyuyorm ancak  bu kulubun kurtulusu parali bir baskanda. Emin Baskanda Kazim Yilmaz'in aday olmasini istemis.  Bu borc bataginda kimse cikipta aday olmaz. Kendimizi kandirayalim.  Bu kulubun sabit geliri yok.  Kongrelerde aday cikmamasinin nedenlerinden biride bu. Sehirden gelen destek ortada zaten. Kimse kendine guvenip aday olamiyor.

minci

Kazım Yılmaz'ın başkanlığını ben mümkün görüyorum. Nedeni ise bir hayli  alacağının olması. Bu koşullarda alamayacağını da biliyor. Ancak parasını başkan olup kulübü süper lige çıkarttığında  alabilir. Yani küçük bir yatırımla verdiği tüm paraları alma şansı var. Bunlar işadamı hesaba kitaba kafaları çok iyi çalışır. Tabi bu benim kişisel görüşüm. Siz ne dersiniz?

55.hakan

Alıntı yapılan: minci - 23 May 2014, 15:27:34
Kazım Yılmaz'ın başkanlığını ben mümkün görüyorum. Nedeni ise bir hayli  alacağının olması. Bu koşullarda alamayacağını da biliyor. Ancak parasını başkan olup kulübü süper lige çıkarttığında  alabilir. Yani küçük bir yatırımla verdiği tüm paraları alma şansı var. Bunlar işadamı hesaba kitaba kafaları çok iyi çalışır. Tabi bu benim kişisel görüşüm. Siz ne dersiniz?
Ben de katılıyorum sana hatta durup durup final maçında ilk olarak 1 sonra 1,5 milyon prim açıklamasından belliydi.Süper lige çıkınca parasını geri alacak O da biliyor.Belki de İsmail Uyanık a başkan ol seni destekleyeyim diyecek.Haber doğruysa tabii.

Stoper

Siyasetcilerin baskısıyla Kazım Yılmaz geri dönebilir,dönmeli.
Zira hem kendisinin hem de kulübün kurtuluşu süper lige bağlı.
Yükselen kur değerleriyle yaklaşık 20 milyon alacağı var.
Kulübün kapanacak olmasıyla bu parayı alamayacak.
Ancak tekrar başkan olması durumunda 12-13 milyonluk harcama ve doğru hamlelerle tekrar süper lige çıkmamız işten bile değil.
Şuan bu borç batağından bizi kurtaracak ekonomiye sahip tek kişi Kazım Yılmaz.

beşnumara

Aksine siyasiler Kazım yılmazi kulübe yaklastirmamak için ellerinden ne geliyorsa yaparlar.

sadece55

Kazım Yılmaz gerçekten ekonomik olarak çok güçlü.Açıkçası ben o 20 milyon Tl ye de ihtiyacı olacağını sanmıyorum.Kazım Yılmaz gelirse yanında iyi bir ekip olmalı yoksa bizi daha da büyük zararlara uğratacaktır.Bu sene öyle büyük paralara da ihtiyaç yok.Kendisi haricinde ki temlikleri ödediğinde kulüp sadece ona bağımlı kalacak en azından.Emin Başkan bu işin bir tarafında kesinlikle olmalı.

yirmiuc

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu'nun başkanı Ali Kahramanlı:

Düşen bir takımın başkanlarının genelde görevini bıraktığını ancak kendisinin böyle bir karar vermediğini anlatan Kahramanlı, "Eğer ben o gün bırakmış olsam bu takım buralarda olmazdı. Bu takım alt liglere düşer ve kayyuma giderdi. Ben bu takımı çıkartmak için elimden ne geldiyse yaptım. Her şeyimi verdim. Çekinmedim, korkmadım, futbolcularla her yerde oldum" diye konuştu.

Kahramanlı, kimsenin inanmadığı bir rüyayı gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Futbolcuların şampiyonluk primleri haricinde tüm alacaklarını ödediklerini bildiren Kahramanlı, şu ana kadar 13 milyon lira ödeme yaptıkları oyuncuların yaklaşık 1 milyon lira alacağının bulunduğunu belirtti.

Kahramanlı, harcadıkları bu paralarla PTT 1. Lig'de 2-3 tane takım kurulabileceğini vurgulayarak, düzenli ödeme yapmalarına rağmen sürekli para kriziyle gündeme geldiklerini ifade etti.

Orduspor ile oynanan play-off yarı final maçı öncesi Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'la bir araya geldiklerini hatırlatan Kahramanlı, bu görüşmeler sonrası oyunculara 2 milyon 700 bin liralık alacağının ilk olarak 1 milyon 150 bin liralık kısmının, final maçı öncesi de 600 bin liranın ödendiğini söyledi.

http://www.milliyet.com.tr/mersin-idmanyurdu-ndan-yilmaz-mersin-idmanyurdu-1886805-skorerhaber/

samuray

kazım yılmaz.da paralı başkan ama işi bilmiyor düştüğümüz sezon yaptığı saçmalıklar ortada mutlak bir genel sportif direktör. olmalı bu emin başkan olabilir transfere falan kesinlikle karışmamalı ismail uyanıkla bir araya gelmesi falan iyi tabiki uyanık kabul edermi bilemem futbol şb sorumlusu veya emin başkan da olabilir hayırlısı hiç aday çıkmamasından iy bu haberler sevindirici inşallah güzel günler glecek diyemlim

GurbetciFanatik

Kazim Yilmaz lafini duyunca aklima
Adnan Sezgin
Pal Lazar
Dominguez
Bance
Selim Teber

geliyor

Faydasi olacaksa gelsin yine sacma sapan isler yapilacaksa gelmesin.
Düstügümüz sene o da onayladi Play off a kümey isine karismadi.
52 Maddeye destek verdi.

Musti

Genel Kurul İlanı

SAMSUNSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU AŞAĞIDAKİ GÜNDEM İLE 08-06-2014 PAZAR GÜNÜ SAAT 12.00'DA, ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAMASI HALİNDE ÇOĞUNLUK ARANMAKSIZIN 15-06-2014 PAZAR GÜNÜ AYNI SAATTE BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ SANAT MERKEZİ (YEŞİLYURT AVM YANI) BÜYÜK SALONDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1487

eprianu

Dedikleriniz doğru ise Kazım Yılmaz çıkarsın bizi lige ondan sonra alsın parasını.
Süper Lig'e çıkınca çok büyük gelir oluyor. Mütevazı bir kadro kurulur Akhisar gibi.
Ama tüm bunlar bence büyük hayaller. Kazım'ı bilmem ama İsmail Uyanık hiç dönmez.