PTT 1. LİG 1. HAFTA Samsunspor'umuz - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Başlatan SSKLA, 20 July 2012, 14:56:01

« önceki - sonraki »

Muhammet Şişik

Kadronun Oturması Biraz Zaman Alacaktır İnşallah Yeneceğiz.

Stoper

davidsavage

muzaffer4

iddaa oranları
Samsunspor    -     Tavşanlı linyit
1.95             3.00        2.80                           alt:1.55      üst:1.80  

King1965

forma - atkı hazır bıletı de artık o gun alırız

beşnumara

lato

Kombine bileti olan arkadaşlar eğer imkanınız varsa cebinizden bilet parası verip stada girin 5 10 lira çoğumuzu yıkmaz fakirletmez maksat kulüp kazansın

King1965

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 August 2012, 20:31:25
King kombine almadın mı veya aldırmadın mı?

unıversıte olayından alamadım ama samsuna geldıgımde her maca gıderım para ıle.. saten maratona gıdıorum

King1965

Staddan sorumlu yönetıcı abıye seslenıyorum stadyuma bayrak getırebılıyormuyuz ??

her getirdigimde o boruyu kırıyorlar sövesim geliyor !

Desiqner

İlk golü bizim atmamız lazım.O zaman herşey daha güzel olacaktır.Oyuncularımızın ilk maç heyecanıda olacaktır İnşallah bunuda biran önce atarlar üstlerinden.Çok heyecanlıyım gel be cumartesi gel...

SSKLA

Alıntı yapılan: davidsavage - 23 August 2012, 18:56:34
Bizim için saldýr Samsunum demeyi özledim.

hiç durmadan milleti sağır edercesinedakikalarca ıslık çalıp kafamı bir dünya yapmayı özledim :)

King Of The North

yaklaşık 5 ay sonra takımımızı ciddi bir sınavda izleme imkanı bulacağız, çok özledik biz...

binikalamadım

şöyle bir günde lige galibiyet ile başlamak çok şey ifade ediyor..

doðan

Alıntı yapılan: King1965 - 23 August 2012, 20:37:39
Staddan sorumlu yönetıcı abıye seslenıyorum stadyuma bayrak getırebılıyormuyuz ??

her getirdigimde o boruyu kırıyorlar sövesim geliyor !

maalesef ki o boru yine kırılacak  :(
il güvenlik kurulunun belirlemiş olduğu yasaklar çerçevesinde stada yabancı cisim ( sopa tabirine giriyor ) sokmak yasak  :(,
benn senin amacının kötü olmadığını biliyorum ama kurallar  :kafa:

muzaffer4

AlıntıSamsunspor geçen sezon son dakikaya kadar kümede kalma mücadelesi verdi ancak son maçta Sivasspor'a yenilerek tekrar 1. Lig'in yolunu tuttu. Bu sezon kadrodaki genç futbolcularla ve yeni teknik adamları Erhan Altın'la yeniden Süper Lig'e dönmenin hesaplarını yapacaklar.

Küme düştükten sonra takımdan ayrılan isimler arasında Gekas, Zenke, Selim Teber, Uğur Boral, Murat Yıldırım, Kemal Tokak, Ekigho gibi isimler var. Kadroyu ise Bursaspor'dan Ahmet Arı ve Mehmet Sak, Eskişehirspor'dan Ahmet Sarı, Giresunspor'dan Erhan Altın'ın eski öğrencileri Erdem Sen ve Soner Sahin ve Adanaspor'da 1 sezon kiralık olarak oynadıktan sonra takıma dönen Burak Çalık ile güçlendirdiler.

Müthiş taraftarı ve 1. Lig'in çok üzerinde deneyimiyle Samsunspor, kadrosu zayıflasa da zirve için yarışabilecek bir takım görünümünde.

Tavşanlı Linyitspor ise geçen sezonun bitimine 8 hafta kala takımın başına geçen Levent Devrim ile yola devam ediyor.

Kadrosunu büyük oranda koruyan Tavşanlı'nın en büyük kaybı Boluspor'a gönderdiği golcü oyuncu Nwankwo oldu. Denizlispor'dan Eser, Gaziantepspor'dan Gökhan Öztürk takıma yeni katılan oyuncular.

Bu yıl istikrarı sağlayabilirse üst sıraları zorlayabilecek ekiplerden biri konumundalar.

Bu karşılaşmada ev sahibi favori gibi görünse de hazırlık maçlarında aldığı etkileyici sonuçlar Tavşanlı'nın karşısında durmayı güçleştiriyor