Kazım Yılmaz Görevi Bıraktı

Başlatan yilmazselcuk55, 20 June 2012, 11:02:19

« önceki - sonraki »

King Of The North

Yine bize hüsran, bize yine hasret var, yine bize esmer günler düştü eyvah...

mehmet yılmaz

Yazıp yazıp siliyorum; başkanı ticari olarak sindirmeye çalıştıklarını düşünüyorum.
Bu kadar kolay olmamalı bu davadan vaz geçmek.
Benim bir umudum var hala...

doðan

Mehmet sence kongrede başka aday çıkma şansı varmı ?? yada bir söylem varmı

samisos55

bu kadar borçla başkan adayı çıkcağını sanmıyorum:(:(

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: samsuni - 20 June 2012, 22:22:46
Yazıp yazıp siliyorum; başkanı ticari olarak sindirmeye çalıştıklarını düşünüyorum.
Bu kadar kolay olmamalı bu davadan vaz geçmek.
Benim bir umudum var hala...

Abi Herkeste bi umut var da umut etmekle bi yere kadar. Acilen birşeyler yapmamız lazım.Yürüyomuyuz toplanıp başkana mı gidiyoruz belediyeyi valiliğimi basıyoruz ne yapıyorsak yapalım ama bir an evvel yapalım ....

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 20 June 2012, 22:30:32
Abi Herkeste bi umut var da umut etmekle bi yere kadar. Acilen birşeyler yapmamız lazım.Yürüyomuyuz toplanıp başkana mı gidiyoruz belediyeyi valiliğimi basıyoruz ne yapıyorsak yapalım ama bir an evvel yapalım ....

Bugünkü açıklamalardan başkanın Spor Bakanı, belediyeler, vekiller ve STO'dan yana dertli olduğu izlenimini edindim.
Birşey yapılacaksa biz de uyar, katılırız.

Alıntı yapılan: doğan - 20 June 2012, 22:29:08
Mehmet sence kongrede başka aday çıkma şansı varmı ?? yada bir söylem varmı

Valla abi söylentiler olur her zaman. Çünkü bu şehirdeki en ucuz reklamlardan birisi de bu. Yalandan isimlerini geçirirler, sonra da "onur duyarım ama işlerimin yoğunluğu nedeniyle mümkün değil" derler. Bence yeni bir isimlik bir durum yok, Kazım Başkan çıkarmalı bizi bu durumdan.

FaTiH_HaN

Denge gazetesinde son dk haberlerinde Köktaş aday diye bir başlık atılmış bende Samsunspor başkanlığına zannedip açtım, ak parti il başkanlığınaymış  :)

yirmiuc

aynı şeyi ben de düşünmüştüm okurken. il başkanlığına aday olacakmış meğer.

emre__ss

isa55

Başkanın devam edeceğini tahmin ediyordum ama olmadı. Yolu açık olsun.
İki sene önce takımın durumu daha kötü idi, parasız pulsuz bir başkan (erkut başkan) tepkimize rağmen aday oldu ve takdir edilecek bir başarı elde etti. Bugün de takımımıza biri sahip çıkar diye düşünüyorum.

burakbas

Alıntı yapılan: isa55 - 20 June 2012, 23:50:21
Başkanın devam edeceğini tahmin ediyordum ama olmadı. Yolu açık olsun.
İki sene önce takımın durumu daha kötü idi, parasız pulsuz bir başkan (erkut başkan) tepkimize rağmen aday oldu ve takdir edilecek bir başarı elde etti. Bugün de takımımıza biri sahip çıkar diye düşünüyorum.

sonra o başkan bizi lige çıkarır , başka başkan gelir..  8)

kumköylü ahmet

20 June 2012, 23:57:29 #116 Son düzenlenme: 21 June 2012, 09:54:43 kumköylü ahmet
Busene nasil bir lig nasil kabus gibi gecirdik anlamis degilim...sike yapanlar,tffnin haksiz hakem atamalari en kotu mac yoneten hakeme en yuksek puan vermesi samsunspor baskanimiz 3 lige bile gitsek bu takimi aldigim yere geri getirmeden gitmem diyip herseyin basa dönmesi ne bunlar yaaa Birileri samsunsporumuza BOMBA attida bizmi Duymadik.herkez temizlendi super dediginiz super lig sizin olsun..Ama samsunspor Yikilmaz yikilamaz ALLAH Buyukdür..Kazim baskana emekleri icin tessekkur etmek bize düser.Yolun acik olsun Baskan.Hakkimizda Hayirlisi olsun insallah

furkan5534

radikal-fma

Kazım başkan bu takımı  sen devralmadan önce düzene girmiş bir ekonomisi vardı. takım uyumunu yakalamış bir kadro vardı. süper lige çıkmıştık. şimdi sen bırakıyorsun; kurulmuş takımın yerinde yeller esiyor, bank asya ya düştük ve en kötüsü sana borçlu bir ekonomi var. haklısın seni sırtından vurdular ama tüm kötü gidişata rağmen bu taraftar sana desteğini verdi BİZ SENİ KAÇIP GİDECEK ADAM OLARAK GÖRMEDİK KAL VE MALUM ŞEBEKEYE KARŞI HEP BERABER KULÜBÜMÜZÜ KORUYALIM

isa55