2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

beşnumara

zenke de burak da bonservisi kulübümüzde.Kimse kafasına göre ben şu kulüple anlaştım gidecem havasına girmesin.Biz istersek gidebilirler ancak.Basına da takmaya gerek yok oturulur konuşulur.Giden de kendisi bilir.

ÖlümeSamsunspor55

Bence o oyuncu gelmez. Daha güzel transfler lazım gibi.

mimar55

samisos55

Boluspor'un geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Fildişi Sahilili oyuncu Sergey PacomeDjiehoua'nun ilginç transfer hikayesi ortaya çıktı. Transfer komitesi yaklaşık 1 ay önce görüşme yaptığı Antalyaspor'un eski futbolcusuDjiehoua'dan olumlu yanıt alınca görüşmeleri sıklaştırdı.

OYUNCUYU DAĞ EVİNE GÖTÜRDÜLER
'Dev adam' lakaplı oyuncuyu kimseye kaptırmak istemeyen Boluspor yönetimi, eski yıllarda olduğu gibi ilginç bir yöntem denedi. Bir hafta önce siyahi oyuncuyu Bolu'ya çağıran transfer komitesi, devreye başka Bank Asya takımlarının da girmesiyle Djiehoua'yı saklama kararı aldı. Golcü futbolcuyu yayla evine götüren Boluspor, tecrübeli oyuncuyu üç gün boyunca dağ evinde sakladı.

Kırmızı-Beyazlı kulüp çalışanlarının eşlik ettiği siyahi oyuncu daha sonra sağlık kontrolünden geçirilerek imza attırıldı.

erkutdem55

Transfer böyle yapılır işte.Hesabını kitabını yaparsın,adamı dağa da kaldırırsın kutuplarda da saklarsın istedikten sonra.Helal olsun.Yöneticilik böyle olur.

kamuri

Desiqner

Ajan

Geçen yılda Ekigho'yu buna benzer şekilde Karabük'ten kaçırarak getirmiştiler sezon içerisinde biz aklımızı kaçırdık. :-X

twitter

------------x
adem - saffet - kemal - başaran
lazar - murat - hakan - x
-----zenke - burak

oğuz dağlaroğlu - murat hacıoğlu

bence bu kadro bile çıkar bu ligden adam gibi hocayla

elimizdeki oyuncular iyi ama tutmak lazım

babasamsunlu

kemal imkansız.. durmayacak..
zaten durması kardan çok zarar veriri..
örnek 2006 da düştüğümüz seneki yüksek maliyetli oyuncualrın telekomdan 5 yemesi..
Muratı da tutamaycaz sanırım..
Bi Adem o kadroda duracakmış gibi gelsede bu belirsizlik bir iki hafta daha sürerse onuda tutmak çok zor olacaktır..
Yani 3 yıldır kurulmaya çalışılan iskeletin son 3 parçasıda sökülecek..

Karamsarlık değilde üzülüyoruz işte..
Bursayı içerde dışarda yenerdik biz eskdien..
Şimdi bi onların  kurumsallaşmasına bakıyorum bide bizim uğraştığımız boş işlere..
.............................

**KaR6**

06 July 2012, 20:18:40 #100 Son düzenlenme: 06 July 2012, 23:31:17 **KaR6**
kemal kesin gitti, ademle murat da yolcu gibi..

samsunmania

06 July 2012, 20:26:14 #101 Son düzenlenme: 06 July 2012, 23:31:35 **KaR6**
Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 July 2012, 20:18:40
kemal kesin gitti, ademle murat da yolcu gibi..

Kaynak? ;D

**KaR6**

erkutdem55

ntvsporda yapılan transferleri yazıyor.sayfa sayfa transfer yapmış takımlar.artık ntvsporu izlemek bile ızdırap veriyor artık.

cgr

07 July 2012, 00:58:28 #104 Son düzenlenme: 07 July 2012, 01:32:57 cgr
Mustafa'ya katiliyorum... Kemal'in IBB'ye, Murat'in da Bursa'ya gidebilecegini ogrendik bugun... Hayirlisi artik...

Adem'i de Elazig istiyor ama kulup gondermek istemiyor...