2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

MeL_55

Murat bu takımın kaptanı, yüreği, bel kemiği, herşeyi...
Eğer o giderse bu takım kolay kolay Murat gibi birisini bulamaz.
Ve para için satarsa bu yönetim çok yazık eder çünkü
o parayla 10 tane ruhsuz adamları alırlar ve hiçbiri bir Murat Yıldırım etmez...

Uğur Yıldız

SAMSUNLU ORUMA 55

07 July 2012, 02:17:15 #107 Son düzenlenme: 07 July 2012, 02:23:22 SAMSUNLU ORUMA 55
Atilla cebeci bugün tesislere gitmiş. Kenan Yelekle biraz konuşmuş.. Şuanda durumun belirsiz olduğunu söylemiş.. Bu sel olayı olmasaydı biraz kulüpte kıpırdanma vardı, fuat köktaşta sel felaketiyle ilgileniyor demiş..

doðan

Belki bazı arkadaşlar kızacaklar yorumuma lakin , Murat takıma faydası var evet fakat olağan üstü meziyetlere sahip ve vazgeçilmez asla değil ( ben kalsın isterim) yeri doldurulabilir . Kemal'in kafası geçen seneden beri dışarıda zahten gitmesi her türlü fayda doğurur , Adem e gelince yüreğini otaya koydu bu sene fakat oda iyi bir getiriyle satılabilir kanımca ..
tabiii bunu ön şartı dik bir yönetim varsa kulupte olur .. yani bu gidenlerin yeri dolacaksa sakıncası yok gitmlerinin .. şayet amaç bunlarıda satıp kenara çekilmekse orda dur demek lazım .. çünkü bu kritik dönem de kulüp içindeki kediye bile ihtiyacımız var mazallah tesisleri fareler basmasın....

samisos55

Orduspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yalçın Ayhan ile sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Ordusporumuzun değerli oyuncularından Yalçın Ayhan ile yapılan görüşmelerin ardından sözleşmesi karşılıklı olarak anlaşılarak fesh edilmiştir. Yalçın Ayhan'ın Orduspor Kulübüne bugüne kadar verdiği hizmetler için camiamız adına teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar dileriz" denildi.   bu adamı alabilsek keşkee

amasra

Alıntı yapılan: samisos55 - 07 July 2012, 12:16:37
Orduspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yalçın Ayhan ile sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Ordusporumuzun değerli oyuncularından Yalçın Ayhan ile yapılan görüşmelerin ardından sözleşmesi karşılıklı olarak anlaşılarak fesh edilmiştir. Yalçın Ayhan'ın Orduspor Kulübüne bugüne kadar verdiği hizmetler için camiamız adına teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar dileriz" denildi.   bu adamı alabilsek keşkee

kardeş ordu bizi alakadar etmiyor hem yalçın karaktersız bır topcu gelmesın bıze burası samsunspor sıtesı

twitter

Jnr.Serkan

Adem'i geçen yılda Elazığspor istiyordu.Elazığ yönetiminde onu çok seven birisimi ne vardı telefonda konuşuyordu geçen yıl ama Süperligde devam etmek istediğini söylemişti.Bu yıl gider o da

samisos55

Alıntı yapılan: amasra - 07 July 2012, 12:21:04

kardeş ordu bizi alakadar etmiyor hem yalçın karaktersız bır topcu gelmesın bıze burası samsunspor sıtesı
sen söylemesen samsunspor sitesi oldugunu bilmiodum yaa ben ayhan yalcının sözleşmesini fesh ettikleri için paylaştim dostum yoksa banane orduspordan

_SoN_

Başkan işi bitsede kim gidecek kim kalacak bilsek.

Desiqner

Yönetim sorunu çözülse zaten transfer listesi varmış anında bitirilir herşey..

samisos55

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Kemal Tokak ısrarı sonuç veriyor. İstanbul ekibi, yıldız oyuncuya karşılık Samsunspor'a para artı iki futbolcu teklif etti
HER YOLU DENİYORLAR
Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor'un savunmacısı Kemal Tokak'ı renklerine katmak için her yolu deniyor. Yönetim belirsizliğine rağmen başarılı futbolcuyla anlaşma sağlayan turuncu beyazlılar, kırmızı beyazlı ekibin kapısını süper bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.
KONGRE BEKLENECEK
Büyükşehir Belediyespor, Kemal Tokak'akarşılık kırmızı beyazlı ekibe para artı iki futbolcu teklifinde bulunacak. Başkan Kazım Yılmaz'ın Büyükşehir yönetimine, "Şu anda hiç bir oyuncumuzu satma gibi bir durumumuz olamaz. Ancak kongre sonrasında yeni gelecek yönetimin böyle bir hamle şansı olabilir. Etik olanda budur" dediği öğrenildi.

burakbas

Yalçın Ayhan gibi bir adamın bizim kuluple isminin dahi geçmesini istemem...

ugrass

Alıntı yapılan: samisos55 - 07 July 2012, 16:01:04
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Kemal Tokak ısrarı sonuç veriyor. İstanbul ekibi, yıldız oyuncuya karşılık Samsunspor'a para artı iki futbolcu teklif etti
HER YOLU DENİYORLAR
Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor'un savunmacısı Kemal Tokak'ı renklerine katmak için her yolu deniyor. Yönetim belirsizliğine rağmen başarılı futbolcuyla anlaşma sağlayan turuncu beyazlılar, kırmızı beyazlı ekibin kapısını süper bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.
KONGRE BEKLENECEK
Büyükşehir Belediyespor, Kemal Tokak'akarşılık kırmızı beyazlı ekibe para artı iki futbolcu teklifinde bulunacak. Başkan Kazım Yılmaz'ın Büyükşehir yönetimine, "Şu anda hiç bir oyuncumuzu satma gibi bir durumumuz olamaz. Ancak kongre sonrasında yeni gelecek yönetimin böyle bir hamle şansı olabilir. Etik olanda budur" dediği öğrenildi.

Gelecek yeni yonetimin derken?

Sercan

Alıntı yapılan: cgr - 07 July 2012, 00:58:28
Mustafa'ya katiliyorum... Kemal'in IBB'ye, Murat'in da Bursa'ya gidebilecegini ogrendik bugun... Hayirlisi artik...

Adem'i de Elazig istiyor ama kulup gondermek istemiyor...

Hayırdır Çağrı? Sen de mi rüyanda gördün?  :oyun: :oyun: